Jalkapallomatka

La Liga

9
20 Arvostelut

Jalkapallomatka La Liga

9
20 Arvostelut La LigaLa Ligahttps://assets.travelgroep.nl/images/86725/86725.jpg4.52005
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


2 Jalkapallomatkoja löydetty
Järjestys:
Järjestys:
Suodattimet ()
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
La Liga

Real Madrid - Athletic Bilbao

3 tai 4 kesäkuuta  
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Myydään nopeasti
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
433 €
p.p. Alkaen  
1315 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
La Liga

Real Betis - Valencia CF

3 tai 4 kesäkuuta  
Estadio Benito Villamarín, Sevilla
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
291 €
Katso paketteja

Jalkapallomatkat – La Liga Santander (Primera Division)

Nauti huipputason jalkapallosta La Liga -jalkapallomatkalla

Jalkapallomatkat Primera Divisioniin (La Liga Santander) ovat erittäin suosittuja. Espanjan upea ilmasto ja maailmanluokan seurat tekevät tästä unelmamatkan.

La Liga (Primera Division) on Espanjan ammattijalkapallon korkein taso. Liiga tunnetaan nyt nimellä La Liga Santander sponsorointisyistä. Mestaruudesta kilpailee 20 joukkuetta. Primera Division perustettiin vuonna 1928. Menestyneimmät kansalliset seurat ovat Real Madrid, jolla on 34 mestaruutta, ja FC Barcelona on toisella sijalla voitettuaan 26 mestaruutta. Nämä kaksi seuraa sekä Athletic Bilbao ovat olleet mukana tässä kilpailussa.

Neljän parhaan joukkoon sijoittuvat joukkueet pääsevät automaattisesti havittelemaan Mestarien liigan kirkkainta palkintoa. Viidenneksi sijoittunut joukkue ja Copa del Reyn voittaja pääsevät sitten Eurooppa-liigaan.

Jalkapallomatkat La Liga
 • La liga Santander (Primera Divisionin) suosituimmat seurat
 • La liga Santander (Primera Divisionin) historialliset faktat
 • La liga Santander (Primera Divisionin) erityiset derbyt
 • Yleiskatsaus jalkapallostadioneista
 • Hall of Fame -pelaajat

La liga Santander (Primera Divisionin) suosituimmat seurat

Primera Divisionia pidetään usein maailman houkuttelevimpana kilpailuna Englannin Valioliigan ohella. Espanjan upea ilmasto vaikuttaa myös jalkapallomatkan kokemiseen. Useimmat kaupungit on suositeltavaa yhdistää kaupunkimatkaan. Täällä hallitsee perinteisesti kaksi joukkuetta, Real Madrid ja FC Barcelona. Muita seuroja ovat Valencia, Atletico Madrid ja FC Sevilla. La Liga -ottelun seuraaminen livenä pitäisi ehdottomasti olla toivelistallasi.

Jalkapallomatkat FC Barcelona

FC Barcelona

Jalkapallon suurvalta Barcelona on yksi maailman tunnistetuimmista seuroista. Tämä on myös suosituin jalkapallomatka. Ihmiset voivat nauttia jalkapallosta korkeimmalla tasolla Barcelonassa Espanjan arvostetuimmassa jalkapallotemppelissä. Tunnelma on aina ystävällinen ja kaupunki itsessään on ihanteellinen lyhyelle lomalle.

Miksi Barcelona?

 • Nauti maailmanluokan pelaajista upealla stadionilla.
 • Barcelona on täydellinen kaupunkilomakohde. Ihana ilmasto, tapas-baareja, rantaa ja kulttuuria!

Barcelona-jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat Real Madrid

Real Madrid

Eniten liigamestaruuksia ja Mestarien liigan finaaleja voittanut espanjalainen seura. Sitä kutsutaan myös kaikkien aikojen menestyneimmäksi seuraksi. "Los Blancosissa" voit aina nähdä todella maailmanluokan pelaajia. He eivät ole menestyneet Primera-divisioonassa viime vuosina, mutta he ovat edelleen valtiaita Mestarien liigassa.

Miksi Real Madrid?

 • "Royals" on jättänyt ennennäkemättömän historiallisen vaikutelman ja asettaa standardin jalkapallon eliitin joukossa.
 • Madrid on kaikkialla maailmassa tunnettu kaupunki, jossa voit nauttia kauniista puistoista, museoista ja useista hyvistä ravintoloista.

Real Madrid -jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat Valencia

Valencia CF

Valancia on La Ligan vaarallinen epätodennäköinen voittaja. Se on voittanut kansallisen liigan mestaruuden kuusi kertaa. "Bats" pelaavat vanhalla ja tunnelmallisella Mestalla-kotistadionillaan. Valencia itsessään on yksi Espanjan kauneimmista kaupungeista.

Miksi Valencia?

 • Se on houkutteleva seura, joka sijaitsee keskellä työväenluokan kaupunginosaa.
 • Valencialla on kaupunkina paljon annettavaa: valtava ja kaunis puisto, ranta ja kauniita historiallisia rakennuksia.

Valencia-jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat Sevilla

Sevilla FC

Espanjan vanhimman jalkapalloseuran perusti skotlantilainen Edward Farquharson Johnston vuonna 1890. Sevillalla on eniten Eurooppa-liigan voittoja. Seura on kuitenkin voittanut La Ligan vain kerran. Ota aurinkovoide mukaasi, sillä Sevilla on Espanjan kuumin kaupunki.

Miksi Sevilla?

 • Sevilla on oikea jalkapallokaupunki. 700 000 asukkaasta 5 % omistaa kausilipun. Tämä koskee myös arkkivihollista Real Betistä.
 • Sijaitsee kauniilla Andalusian alueella.

Sevilla-jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat Athletic Bilbao

Athletic Bilbao

Se on ainoa seura, joka on ollut mukana Primera-divisioonassa sen perustamisesta lähtien Real Madridin ja FC Barcelonan rinnalla. Sen perustivat brittiläiset maahanmuuttajat, mistä Athletic-nimi on peräisin. Ainutlaatuista on, että vain Baskimaan pelaajat saavat pelata seurassa.

Miksi Athletic Bilbao?

 • Kunnioita omaa kulttuuriasi: uppoudu Baskimaahan ja nauti paikallisesta tiimistä.
 • Tämä saattaa yllättää sinut, mutta Athletic on voittanut Espanjan mestaruuden kahdeksan kertaa ja jahtaa edelleen uutta voittoa.

Athletic Bilbao -jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat Atletico Madrid

Atlético Madrid

Atletico Madrid on viime vuosina noussut isoveljensä Realin varjosta ja on jälleen aidosti mestaruuden haastaja. Se voitti Espanjan mestaruuden kahdesti kuluneen vuosikymmenen aikana, mikä nosti heidän mestaruuksiensa kokonaismäärän 11:een.

Miksi Atletico Madrid?

 • Erinomainen ja moderni Wanda Metropolitana -stadion on jo itsessään kokemus.
 • Kannata päähaastajaa kahden perinteisen huippuseuran joukossa, joille Atletico ei yksinkertaisesti kumarra.

Atletico Madrid -jalkapallomatkat

Muut espanjalaiset seurat

Suurten seurojen lisäksi monet pienemmätkin seurat ovat suosittuja jalkapallomatkojen varaamiseen.

Getafe FC jalkapallomatka

Getafe FC

Getafe on kolmas Madridin La Ligassa kilpaileva seura. Getafe on ollut nousussa viime vuosina. Ei yllätä, jos Getafe kilpailee pian Euroopan näyttämöllä.

FC Getafe -jalkapallomatkat

RCD Espanyol jalkapallomatka

RCD Espanyol

He ovat isoveljen FC Barcelonan kaupunkiserkku ja yllättävän miellyttävä seura. Suuri stadion, johon mahtuu 40 000 katsojaa. Tunnelma on aina miellyttävä ja Barcelona itsessään on ihana kaupunki viettää viikonloppua.

RCD Espanyol -jalkapallomatkat

Real Betis

Tämä on toinen sevillalainen seura. Seuran motto on ¡Viva el Betis manque (aunque) pierda!, joka tarkoittaa "Eläköön Betis tappiossakin". Se tunnetaan parhaiten derbystä kaupunkikilpailijaa FC Sevillaa vastaan. Sillä on suuri stadion, jonne mahtuu 60 000 katsojaa.

Real Betis -jalkapallomatkat

La Ligan historiallisia faktoja

Haluatko tehdä vaikutuksen ystäviisi jalkapallomatkalla La Liga -otteluun? Kerro sitten heille joitain näistä faktoista.

Lionel Messi on omaa luokkaansa

Messi on La Ligan kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hän on selvästi edellä ennätystenkirjassa tehtyään 438 maalia FC Barcelonassa. Messi on La Ligan historian ainoa pelaaja, joka on tehnyt yli 50 maalia yhden kauden aikana. Hän on myös ollut La Ligan paras maalintekijä viisi peräkkäistä kautta. Christiano Ronaldo on toisella sijalla 311 maalillaan.

Eniten pelannut pelaaja

Andoni Zubizarreta on pelannut eniten La Ligassa kaudella 1981-98. Hänellä on hallussaan ennätys pelattuaan 622 kertaa. Outoa, että hän ei koskaan tehnyt maalia missään näistä otteluista. Mutta hän oli myös maalivahti.

Menestynein seura

Real Madrid on kilpailun historian menestynein seura. "Los Blancos" pitää hallussaan ennätystä voitettuaan 34 liigamestaruutta. FC Barcelona on toisena voitettuaan mestaruuden 26 kertaa. Nämä kaksi jättiläistä ovat muiden joukkueiden yläpuolella liigamestareiden voitoissa.

La Ligan tärkeimmät derbyt

Derbyt ovat aina jännittyneempiä kuin tavalliset pelit. Monet jalkapallofanit valitsevat jalkapallomatkan erityisesti derbyn vuoksi. Stadionilla on aina uskomattoman paljon jännitystä. Suurin osa Espanjan derbyistä on melko ystävällisiä ja todellista perhetapahtumia. Tämä ei yksinkertaisesti koske Sevillan derbyä.

El Clasico

FC Barcelona - Real Madrid

“El Clasico” on ehkä maailman tunnetuin derby. Tämä on kuitenkin yksi koko kauden houkuttelevimmista taisteluista. FC Barcelonalla on lievä etumatka näissä kohtaamisissa vanhan arkkivihollisensa Real Madridin kanssa. Barcelona on voittanut vielä 15 kertaa 280 pelatun ottelun aikana. Tähän otteluun kannattaa tutustua jalkapallomatkallasi La Ligaan, Primera Divisioniin.

Haluatko seurata El Clasicon ottelua itse?
Barcelona-jalkapallomatkat
Real Madrid -jalkapallomatkat

Real Madrid – Atletico Madrid

Madridin derby! Real Madrid on usein voittanut nämä kohtaamiset. Kuitenkin ero näiden kahden seuran välillä on nykyään paljon tiiviimpi. Atletico Madrid on parempi kuin koskaan ennen. He ovat kohdanneet jopa kahdesti Mestarien liigan finaalissa. "Los Blancos" voitti pääpalkinnon kahdesti kyseisissä otteluissa. Tämä on yksi loistavimmista otteluista, jossa koko kaupunki jakautuu kahtia, kun varaat jalkapallomatkan Madridiin.

Haluatko nähdä Madridin derbyn livenä itse?
Real Madrid -jalkapallomatkat
Atletico Madrid -jalkapallomatkat

El viejo Clasico

FC Barcelona - RCD Espanyol

"Derbi Barceloni" ei yleensä ole La Ligan jännittävin derby. Barcelona pitää yliotteen voitettuaan suurimman osan otteluista. Monet matkustavat kannattajien välisen erinomaisen keskinäisen ilmapiirin vuoksi. Perhe ja hauskanpito ovat todella keskiössä täällä. Se on juhla, jota juhlitaan kaikkialla kaupungissa!

Miksi Derbi Barceloni -jalkapallomatka?
FC Barcelona -jalkapallomatkat
RCD Espanyol -jalkapallomatkat

Sevilla – Real Betis

Vaikka La Ligan derbyt tunnetaan yleisesti ystävällisyydestään, tämä ei päde Sevillassa. "El grand derbi" on itse asiassa synonyymi rikkaiden ja köyhien väliselle kuilulle. Real Betis on perinteinen työväenluokan seura ja FC Sevilla edustaa kaupungin rikkaampaa eliittiä. Itse Sevillan kaupungissa on 700 000 asukasta. 5 prosentilla koko väestöstä on yhden tai kahden seuran kausikortti. Sevilla on maan kuumin kaupunki ja derby itsessään saavuttaa kiehumispisteen.

Haluatko seurata El grand -derbyä livenä?
Sevilla-jalkapallomatkat
Real Betis -jalkapallomatkat

La Ligan kuuluisat jalkapallostadionit

La Ligan stadionit eivät ole yhtä moderneja kuin Englannin Valioliigan stadionit. Monet seurat ovat kuitenkin rakentamassa uutta stadionia tai kunnostamassa nykyistä stadioniaan. Tämän opdotetaan tapahtuvan nyt, kun pandemian vuoksi kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Camp Nou

Camp Nou on ylivoimaisesti La Ligan suurin jalkapallostadion. Sinne mahtuu tällä hetkellä 99 354 katsojaa. Tämä laajenee 105 000:een myöhemmin ja se katetaan kokonaan. Camp Nou -stadionilla on myös FC Barcelona -museo, jota suosittelemme vahvasti jalkapallomatkasi aikana. Tämä myös kunnostetaan kokonaan. Barcelonan ottelun seuraaminen on todellinen perhetapahtuma, jossa on ihanan kodikas tunnelma.

Kapasiteetti
99 354

Santiago Bernabeu

Santiago Bernabéu oli legendaarinen Real Madrid -pelaaja ja myöhemmin seuran johtaja. Stadionille mahtuu 81 044 "Los Blancosin" fania ja vain Camp Nou on tätä stadionia suurempi. Varaa myös stadionkierros, jos varaat Real Madrid -jalkapallomatkan. Kierroksella pääset johtajan sviittiin ja tunnelin kautta kentälle ja tietysti kaikkien voitettujen hopeaesineiden ohi. Koe tämän fantastisen seuran taika tällä upealla stadionilla!

Kapasiteetti
81 044

Valencia jalkapallomatka

Mestalla

Valencia on suunnitellut uutta stadionia useiden vuosien ajan. Tähän päivään asti Mestalla sijaitsee kaupungin miellyttävällä työväenalueella. Stadion on nyt melko vanhentunut, mutta erittäin miellyttävä. Varo, jos olet pohjoispuolella, koska siellä on erittäin jyrkkää. Uudella Nou Mestalla -stadionilla on 61 500 istumapaikkaa.

Kapasiteetti
48 600

Ramon Sanchez Pizjuan

Tällä stadionilla FC Sevilla pelaa kotipelinsä. Tämä on myös Espanjan maajoukkueen paras stadion, koska he eivät ole koskaan hävinneet siellä yhtäkään peliä. Eteläespanjalaiset ovat erittäin intohimoisia jalkapallofaneja ja stadion on lähes aina täynnä. Derby paikallisia kilpailijoita Real Betistä vastaan on erityisen nautinnollinen.

Kapasiteetti
43 883

San Mamés

San Mamés -stadion on Athletic Bilbaon kotistadion ja se on myös suurin stadion Baskimaalla, josta kaikki seuran pelaajat ovat kotoisin. Tämä stadion kunnostettiin kokonaan vuonna 2013, joten se voi kestää vuosia.

Kapasiteetti
53 289

Wanda Metropolitano

Tämä on Atletico Madridin kotistadion, joka rakennettiin alun perin yleisurheilun MM-kisoja varten. Se päätyi Atleticon haltuun ja siihen rakennettiin yli 40 000 katsojapaikkaa sen jälkeen, kun se oli vuosia ollut tarpeettomana. Copa del Reyn finaali järjestetään tällä stadionilla joka kausi.

Kapasiteetti
68 456

La Ligan Hall of fame

La Ligassa on pelannut huippupelaajia kaikkialta maailmasta vuosien ajan. Olemme valinneet tämän crème de la crèmen parhaat puolet. Olisimme tietysti voineet nimetä lukuisia muitakin pelaajia.

Lionel Messi

Luultavasti La Ligan kaikkien aikojen paras pelaaja. On luultavasti reilumpaa sanoa, että hän jakaa tämän tunnustuksen Cristiano Ronaldon kanssa. Hän oli FC Barcelonan nuorisotuote ja on La Ligan kaikkien aikojen paras maalintekijä. Ainoa pelaaja, joka on tehnyt yli 50 maalia yhden kauden aikana.

Alfredo di Stefano

Tämä argentiinalainen tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Hän aiheutti tuhoa pelatessaan Real Madridin riveissä. Hän voitti kahdesti halutun Ballon d'Orin. Hän on yhdessä tehnyt eniten maaleja El Clasicon derbyssä Cristiano Ronaldon rinnalla.

Cristiano Ronaldo

Cristianolla on peräti viisi Ballon d'Or -palkintoa. Hänet nimetään Lionel Messin ohella kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi. Hän on myös johtava Mestarien liigan maalintekijä ja yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista.

Xavi

Xavi on yksi kaikkien aikojen parhaista keskikenttäpelaajista yhdessä Iniestan kanssa, joka oli vuosia hallitsevan tikkie-takka Barcelonan liikkeellepaneva voima. On voittanut parhaan pelintekijän palkinnon neljä kertaa.

Sergio Ramos

Hän on Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen entinen kapteeni. Hänet tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista puolustajista. Hän voitti viisi liigamestaruutta ja neljä Mestarien liigaa 16 vuoden aikana Real Madridissa.

Johan Cruyff

Tämä hollantilainen vei Ajaxin brändin mukanaan tuolloin FC Barcelonaan. Hän voitti Ballon d'Orin kolme kertaa ja loi valmentajana perustan menestyvälle modernille Barcelonalle.

Ronaldinho

Tämä brasilialainen oli tunnettu kevytmielisestä tyylistään FC Barcelonassa. Sukupolvensa paras pelaaja. Hän oli luova pelaaja, jolla oli ennennäkemätön kyky kuljettaa palloa ja tehdä vapaapotkuja. Hän oli kahdesti FIFA:n vuoden pelaaja ja hän voitti Ballon d'Orin kerran.

Zinedine Zidane

Tämä ranskalainen tunnetaan myös lempinimellään "Zizou". Hän oli kova hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Real Madrid maksoi Juventukselle tuolloin maailmanennätyspalkkion. Hän voitti Realin riveissä sekä La Ligan että Mestarien liigan. Hän oli fanien suuri suosikki.

Samuel Eto’o

Hän pelasi sekä Real Madridissa että FC Barcelonassa ja oli molempien fanien suosikki. Hän voitti La Ligan mestaruuden kolme kertaa ja Mestarien liigan kahdesti Barcelonassa. Hän oli Afrikan paras pelaaja sillä hetkellä.

Luis Suárez

Hän juoksi lujaa FC Barcelonan kentällä ja pelaa nyt Atletico Madridissa. Hän liittyi Barcelonaan ennätyskorvauksella ja voitti välittömästi "treblen". Tämä ihmeeplaaja voitti heti liigan mestaruuden ensimmäisellä kaudellaan Atleticossa.

Raúl

Yksi Real Madridin historian tärkeimmistä pelaajista. Hän on pelannut eniten otteluita pelattuaan 741 kertaa. Tämä hyökkääjä voitti viisi kansallista mestaruutta ja Mestarien liigan kolmesti.

Francisco Gento

“Paco” Gento on voittanut cupin vähintään kuusi kertaa Real Madridin riveissä. Hänestä tuli seuran johtaja Alfredo di Stefanon kuoleman jälkeen. Hän pelasi Real Madridissa 18 vuotta. Hän voitti La Ligan mestaruuden 12 kertaa."

Jotta voisimme tarjota hyvää sisältöä, käytämme evästeitä. Lisätietoa evästeistämme
Sulje ilmoitus