Etsitkö matkaa työkavereiden tai kavereiden kanssa?
Hyödynnä kokemustamme jalkapallomatkojen asiantuntijoina ja anna meidän järjestää koko matka. Mielenrauha taattu.
Yritysmatkailu
Tehosta yrityksesi matkailutarpeita kattavilla yritysmatkaratkaisuillamme, jotka järjestetään saumattomasti, ovat kustannustehokkaita sekä parantavat tiimisi tuottavuutta.
Perhe/ystäväporukat
Luo unohtumattomia muistoja räätälöityjen ryhmämatkaratkaisujemme avulla, jotka on suunniteltu yhdistämään perheitä ja ystäviä sekä tarjoamaan heille mahdollisuuksia nauttia samalla jännittävistä kohteista ja saumattomista järjestelyistä.
Mielenrauha
Kokenut yhteyspäällikkö auttaa sinua pyyntösi kanssa
Jalkapallomatkojen asiantuntija vuodesta 2004
Olemme olleet alalla jo vuosia ja monet ryhmät ovat matkustaneet kauttamme
Taloudellinen suoja
Edullinen ja selvä hinnoittelu
Ei ylimääräisiä varauskuluja
Miten haet ryhmämatkalle jalkapallo-otteluun?
1
Täytä lomake
Täytä tarvittavat tiedot ryhmämatkasi järjestämiseen, mukaan lukien tiedot matkaseurueen henkilöistä, matkakohde ja matkan päivämäärät. Täytä lomake täällä
2
Vastaanota ja tarkista matkasuunnitelma
Laadimme yksityiskohtaisen matkasuunnitelman ryhmän jalkapallomatkatarpeiden mukaan. Tutustu ehdotettuun matkasuunnitelmaan huolellisesti ja ilmoita meille, jos haluat tehdä muutoksia.
3
Vahvista ja maksa
Kun olet tyytyväinen ehdotettuun matkasuunnitelmaan, vahvista varauksesi. Annamme sinulle tarvittavat maksutiedot mukaan lukien vaadittavat ennakkomaksut tai osamaksut.
4
Ota meihin yhteyttä
Voit ottaa meihin yhteyttä. Annamme päivityksiä, koordinoimme kulkemisia ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi.
5
Nauti ryhmän jalkapallomatkasta
Noudata sovittuina matkapäivinä laatimaamme matkasuunnitelmaa ja ohjeita. Nauti jalkapallokokemuksesta osallistumalla jalkapallo-otteluun, tutustumalla matkakohteeseen ja luomalla ikimuistoisia muistoja ryhmän kanssa.

Pyydä ryhmämatkaa

Ryhmän koko
Tiedätkö, minkä ottelun haluaisitte nähdä?
Olemme yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.
* Pakollinen tieto