Muut matkaajat antavat matkoillemme arvioksi keskimäärin
Erinomainen 9
Perustuen 48 arvosteluun
Hotelli
8
Tunnelma
9.4
Lento
8.6
Palvelu
9.5
Kaupunki
9.5
Istumapaikat
8.9
Thomas
AFC Ajax - RKC Waalwijk
21 tammikuuta 2024
10 Fantastinen matka

Matkustimme Amsterdamiin katsomaan Ajax vs. RKC -ottelua ystäväni Carlosin kanssa. Erinomainen tunnelma ja yleisö. Nautimme myös Amsterdamista, kun ystävystyimme muiden fanien kanssa ja meillä oli mukavaa tekemistä seuraavana päivänä! Kiitos JalkapalloTravel.fi unelmiemme toteuttamisesta.

 

 

20240121_183440

Tommi, 2 ihmiset
AC Milan - Inter Milan
17 maaliskuuta 2019
9 Futismatka Milanoon

Matkamme oli erittäin onnistunut. Hotelli oli ihan ok. Henkilökunnan palvelu todella hyvää ja ystävällistä. Saimme opastusta ravintoloista mistä saa paikallista edullista ruokaa , kaupoista ja kaupungista missä mitäkin on sekä neuvot kuinka stadionille pääsee sujuvasti.

 

M. Erkkilä, 2 ihmiset
West Ham United - Liverpool FC
4 helmikuuta 2019
10 West Ham - Liverpool

JFI040034

 

Helppo ja hyvä paketti edullisesti! Liput tuli sähköpostiin noin viikko ennen matkaa. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja vaivatonta. Lontoo oli hieno kaupunki ja tunnelma ottelussa huikea. Saimme myös todella hyvät paikat pelkillä peruslipuilla: keskeltä päätykatsomoa maalin takaa.

tip: Perehtykää metrolinjoihin etukäteen google mapsilla tai london underground sovelluksella. Yllättävän helppoa oli kulkea, vaikka aikaisempaa kokemusta ei ollut. Älkää ostako Oyster cardeja, pääsette samaan hintaan ja vähemmällä vaivalla lähimaksullisella pankkikortilla! Suosittelen pitämään käteistä mukana, koska kaikissa kojuissa ei korttimaksu käy. Lontooseen on helppo suunnitella vaikka useamman ottelun matkan! Stadioneille helppo kulkea ja opastus on järjestetty jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Brittifanit hengittävät oman seuransa värejä, joten huutelu katsomossa äityi välillä hyvinkin vihamieliseksi.

anonyymisti, 2 ihmiset
Manchester City - Wolverhampton Wanderers
14 tammikuuta 2019
10 Hieno peli matka ilman ongelmia.

JFI037528

 

Manchester oli mukava kaupunki ja aika kaupungilla meni rattoisasti. Hienon pelin lisäksi kävimme pullottaa saa omat Ginit. Hilton hotellin Sky baarissa pääsi näkemään kaupungin ilmasta. Vanha kirjasto oli hieno nähtävyys. Matkamme eri vaiheet sujuivat hyvin. Lentojen välilaskun menivät hienosti. Hotelli oli helppo löytää. Liput peliin saimme stadionilta kuten oli sovittu. Lupaukset, jotka Jalkapallo Travelilta saimme, pitivät erinomaisesti. Suosittelen Manchester Cityn pelejä kaikille. Hyvä tunnelma, ystävälliset ihmiset, helppo kulkea ja tietysti huikea joukkue.

tip: Gin tislaus, kirjasto, jalkapallo museo, Ethitad stadion, Hiltonin Sky Barcelona, Market Streetin

Anonyymi, 2 ihmiset
Liverpool FC - Manchester United
15 joulukuuta 2018
9 Loistava matka.

Matka jalkapallo travelssin kautta aivan loistava paketti kaikki toimii ja itse saa nauttia huolettomasti matkasta.

 

tip:  Liverpool on aina ihana ja aivan yltiöystävällinen kaupunki kannattaa käydä ja fiilistellä tunnelmaa.

 

 

JFI036022