Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

West Ham United

West Ham United

Jalkapallomatka
West Ham United

West Ham United

Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet West Ham United -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.

Varaa jalkapallomatkasi West Ham Unitediin helposti  neljällä napsautuksella

Varaa koko jalkapallomatkasi West Ham Unitediin helposti. Valitse ottelu, hotelli & paikka kaikki yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja.

Vierailu West Ham Unitediin tarkoittaa vierailua Lontoon stadionille, entiselle Olympiastadionille, jossa on 60 000 paikkaa. Ottelupäivinä Hammersin kotikenttä Itä-Lontoossa muuttuu seepaiseksi padaksi: kannattajat ovat tunnettuja fanaattisuudestaan ja kilpailustaan erityisesti muiden lontoolaisseurojen kanssa. Ennen peliä, laulaa-intohimoisesti kuuluisan seuran kappaleen Im Forever Blowing Bubbles kanssa, kun kuplat laskeutuvat pelaajien päälle.

West Ham on ollut Valioliigan vakiojoukkue jo vuosia, klassinen sukellusvene, jossa voit vielä tuntea autenttisen   jalkapallotunnelman vierailusi aikana. He eivät koskaan olleet parhaita korkeimmalla tasolla, mutta taisteluhenkeä ja kunnianhimoa ei koskaan menetetä täällä.  Tästä on todisteita erinomaisella stadionkiertueella,  kun sukellat menneisyyteen, jossa voitettiin sekä Euroopan cup II että FA Cup.

Jos menet West Ham -otteluun, vietät myös muutaman päivän Lontoon suuressa metropolissa, joka on täynnä maailmankuuluja nähtävyyksiä, viihtyisiä englantilaisia pubeja  ja hauskoja aktiviteetteja. Lyhyesti sanottuna: ihanteellinen kohde seuraavalle jalkapallomatkallesi.

west-ham-united-jalkapallo-matkoja

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää jalkapallomatkastasi West Ham Unitediin

Olemme valinneet parhaat vinkit tehdäksesi jalkapallomatkastasi West Ham Unitediin mahdollisimman hauskan ja sujuvan. Asiallisistasuosituksista Lontoon stadionin ympärillä hauskoihin vinkkeihin tutustua (Itä)Lontooseen.

 • Lontoon stadionin tiedot, reittiohjeet ja vinkit
 • Tietoa West Ham Unitedista
 • Tekemistä Lontoossa

Lontoon stadion: Hammersin koti

lontoon-stadion

Se oli hieman shokki faneille, kun tyypillinen Boleyn Ground, joka tunnetaan myös nimellä Upton Park, hylättiin vuonna 2016 112 vuoden jälkeen (!). Mutta se, mitä he saivat vastineeksi, ei todellakaan ollut huono: Lontoon stadionoli kaupungin vuoden 2012olympialaisten sykkivä sydän, ja monen miljoonan dollarin sijoituksella rakennettiin uudelleen moderniksi kodiksi, jossa West Ham voi jäädä vuosiksi eteenpäin.

60 000 paikalla Lontoon stadion voi kilpailla Englannin suurimpien seurojen kanssa. Stadion, jossa on seuran  loistavat claret- ja siniset värit  ja sen logon vasarat, huokuu nyt todellista  West Ham -tunnelmaa, ja voit aina istua täällä kuivana maailman pisimmän vapaasti roikkuvan katon  alla. Ulkopuolella voit katsoa Wall of Famea kuuluisien entisten pelaajien, kuten Michael Carrickin ja Frank Lampardin kanssa.

Lontoon stadion on monikäyttöinen. Se muuttuu säännöllisesti isännöimään urheilulajeja, kuten baseballia, krikettiä ja rugbya. Stadionilla ja sen ympärilläon vähintään 35 catering-myymälää ja siellä on erittäin laaja fanikauppa, jossa on myytävänä muun muassa seuran retropaitoja.

Miten päästä Lontoon stadionille?

Lontoon stadion sijaitsee Queen Elizabeth Olympic Parkissa Itä-Lontoossa. Pysäköinti ei ole mahdollista täällä, mutta stadionille on erinomaiset vaihtoehdot julkisilla liikennevälineillä.

Junalla, metrolla tai bussilla  Lontoon stadionille

Nimi, joka on muistettava West Hamin pelissä, on Stratfordin asema. Sieltä voit kävellä suureen Westfield Stratford City -ostoskeskukseen,joka sijaitsee Olympic Parkin ja stadionin vieressä. Kävelyreitti Lontoon stadionille on myös selvästi viitoitettu julkisen liikenteen pysäkiltä.

Stratfordin asema on sekä juna-, metro- että linja-autoasema, joten sinulla on monia vaihtoehtoja päästä määränpäähän. Metro ja junat pysähtyvät täällä 58 (!) kertaa tunnissa. Helpoin tapa on ottaa Lontoon metron keskiviivat (punaiset) tai riemuviivat (harmaat). Jos tulet kauemmaksi keskustan ulkopuolelta,juna on hyvä vaihtoehto.

Myös seuraavat bussilinjat pysähtyvät Stratfordin asemalla: 25, 86, 97, 104, 108, 158, 241, 257, 262, 276, 308, 425, 473  ja  D8.

Myöhästyt pelin jälkeen? Ei hätää, sillä bussireitit 69, 108, 158, 238, N8, N86 ja N205 tarjoavat sinulle kuljetuksen eri suuntiin pieninä tunteina.

Lontoon stadionin osoite

Lontoon stadion

Kuningatar Elisabetin olympiapuisto

E20 2ST

Lontoo, Iso-Britannia

West Ham United stadionkartta

Lontoon stadion on jaettu kahteen eri tasoon. Koska stadion on moderni, istuimet ovat erinomaiset, ja sinulla on selkeä näkymä kentälle kaikilta  istuimilta. Katto tarjoaa kaikille myös kuivan istuimen.

West Ham Unitedin stadionin sivutovat:

 • Länsi-Osasto. Täällä pelaajien tunneli päättyy ja korsut ovat. VIP-laatikot ovat myös tällä puolella.
 • Itäinen osasto. Tämä puoli on lähimpänä Stratfordin asemaa.
 • Bobby Moore seisoo. Pohjoisen maalin puoli, joka on nimetty kuuluisan entisen pelaajan mukaan.

Sir Trevor Brookingin osasto. Eteläpuolella. Sekä alemmassa että ylemmässä kehässä on laatikoita vieraskannattajille.

west-ham-united-stadionkartta

Stadionkierros Lontoon stadionilla

Suosittelemme, että lähdet stadionkierrokselle jalkapallomatkallasi West Ham Unitediin. Se on opastettu kierros, jossa on moderni ja kannettava järjestelmä, joka tarjoaa lisätietoja, videoita  ja musiikkia. Vierailet muun muassa Royal Eastissa, yksinoikeudella taivaslaatikossa, jota myös kuningatar Elisabet on käyttänyt, raportoiden West Ham -fanin… Täältä on kauniit panoraamanäkymät koko kentälle  ja  stadionille. Sitten sinut viedään palkintokaappiin ja seuran historiaan ennen kuin jatkat

pukuhuoneiden, lämmittelyalueen ja sitten pelaajien tunnelin (Englannin pisin!) läpi korsuille ja kentän reunalle  , jossa sinulla on runsaastiaikaa ottaa hienoja kuvia. Ottelun jälkeen voit käydä laajassa fanikaupassa tai muistella stadioninkahvilassa.

London Stadium -kierros on saatavilla viikon jokaisena päivänä klo 10.00-15.00 ja lauantaisin puolen tunnin lisäaikaa. Liput kannattaa varata netistä etukäteen. Sitten voit myös nähdä, onko suuria tapahtumia, koska kierrokset voidaan lopettaa. Ottelupäivinä on retkiä, joissa saat lisämakua tunnelmasta.

Jos ostat lippusi verkossa etukäteen, maksat £ 19, ja ovella se maksaa ylimääräisen  £2. Lasten hinnat ovat £  11  (verkossa) ja £ 12  (ovessa). Eläkeläisten, opiskelijoiden ja perheiden veroaste on alennettu.

stadionkierros-lontoon-stadionilla

Välipaloja ja juomia stadionin lähellä

Itse Lontoon stadionilla on runsaasti ruokailu- ja juomapaikkoja sekä sisältä että ulkoa West Hamin kannattajien ystävällisen ilmapiirin ympäröimänä. Autamme sinua edelleen joidenkin vinkkien kanssa mukaviin ravintoloihin ja pubeihin jalkapallomatkallasi Itä-Lontoossa.

west-ham-bars-1024x686-1

The Goldengrove

Lähellä Lontoon stadionia on Goldengrove,viihtyisäpubi,   jossa voit nauttia aamiaisen, lounaan tai illallisen ja katsella urheilua näytöiltä samanaikaisesti. Hyvälle hampurilaiselle tai tyypilliselle englantilaiselle Fish & Chipsille tämä on oikea paikka olla. Ottelupäivinä paikka on täynnä faneja!

The Queens Head

Kävelyetäisyydellä stadionista löydät Queens Headin, tyypillisen englantilaisen pubin, jossa elämä on edelleen yksinkertaista: et voi syödä siellä, mutta tuopin, hyvän ajan ja West Hamin huiveja seinillä, tämä on paikka olla. Monet kannattajat löytävät tiensä tänne, kun Hammers pelaa.

The Boleyn Tavern

Aivan vanhan Boleyn Groundin vieressä sijaitseva se oli ennen kotipelejä ja niiden jälkeen fanien kokoontumispaikka. Muuton takia Boleyn Tavern kävi läpi vaikeita aikoja, muttamiljoonandollarin remontin jälkeen tämäkaunis viktoriaaninen rakennus on kuinastuisi taas vuoteen 1899. Tuntuu todelliselta    Eastenderiltä tässä autenttisessa pubissa, jossa on korkeat katot, kauniit lasitahrat ja klubikuvakkeen peilit seinillä. Kannattaa vähän harhautuksia stadionille.

westfield-shopping-centre-london-1024x768-1

Westfield-ostoskeskus

Kuten mainittiin, Lontoon stadion on aivan erittäin suuren ostoskeskuksen vieressä. Täältä löydät myös kaksi ruokakenttää, joissa on paljon mahdollisuuksia. Voit mennä sinne nopeaan puraisuun, ajattele McDonald’s  tai KFC, mutta siellä on myös ravintoloita jokaiseen makuun. Lehmä on suosittu pubi täällä, joka houkuttelee myös faneja.

Tietoa West Ham Unitedista

West Ham United FC on itä lontoolainen  jalkapalloseura,joka perustettiin vuonna1895 nimellä Thames Ironworks FC samannimisen rauta- ja laivanrakennusyrityksen jälkeen. Irons  ja Hammers ovat yhä  lempinimeltään tämän yhtiön mukaan. The Bubbles  (klubikappaleen  I’m Forever BlowingBubblesjälkeen)  on myös tunnettu lempinimi. Vuodesta 1900 lähtien seura tunnetaan nykyisellä nimellään.

West Hamin suurimmat saavutukset ovat sen kaksi jalkapalloliigan mestaruutta, kolme FA Cupin maalia (viimeksi vuonna 1980), vuoden 1999 Intertoto Cup ja – kruununjalokivi – vuoden 1965 Euroopan cup II. Ykkösdivisioonan korkein maali – Valioliigan edelläkävijä – oli toinen sija vuonna 1993, ja Valioliigan paras tulos oli viides sija vuonna 1999. West Ham on syrjäytetty useita kertoja historiansa aikana, mutta vuodesta 2012 lähtien he pelaavat jälleen keskeytyksettä Valioliigassa.

Vuoteen 2016 asti seura pelasi ikonisella Boleyn Groundilla, joka tunnetaan myös nimellä Upton Park, mutta pysyäkseen ajan tasalla, he tekivät vaihdon vaikuttavaan Lontoon stadioniin.

West Hamin suurin kilpailija on historiallisesti ollut Millwall F.C. Alun perin tämä oli aina kovaa kilpailua kilpailevien laivanrakentajien telakoiden välillä (Thames  vs  MillwallIn ruukki)Itä-Lontoossa, minkä vuoksi se tunnetaan myös nimellä Dockers Derby. Kilpailu oli aiemmin usein väkivaltaista, joskus traagisin tuloksin, ja se esiintyi  elokuvassa Green Street Huligaanit  Elijah Woodin kanssa.

Millwall pelaa nyt alemmalla tasolla, mutta West Hamin kannattajat voivat myös hemmotella kilpailuaan kiivaassa taistelussa perinteisesti menestyneempiä lontoolaisseuroja, kuten Tottenham Hotspuria, Arsenalia ja Chelseaa vastaan.

West Ham Unitedin logo

West Ham Unitedin logon keskeinen elementti on kaksi vasaraa, jotka on ylitetty. Tämä on viittaus Thamesin ruukin alkuperään, jossa tällaisia vasaroita käytettiin usein. Logossa oli monien vuosien ajan myös linna tai torni, viittaus AnneBoleynin torniin eli linnaan, joka seisoi vanhan Boleyn Groundin vieressä sen purkamiseen asti vuonna 1955. Anne oli yksi surullisenkuuluisan Englannin kuninkaan Henrik VIII:n vaimoista, joka legendan mukaan heitisti häntä linnassa ja lopulta mestasi hänet. Kuten sanoimme: pahamaineinen kuningas.

Vuodesta 2016 lähtien logoa on yksinkertaistettu,  ellemme enää näe linnaa siinä, koska myös vanha Boleyn Ground hylättiin kirjaimellisesti. Nyt näemme vain keltaiset vasarat klaretin (viininpunaisessa) kilvessä, joka on hahmoteltu siniseksi. Huipulla on klubin nimi  ”West HamUnited”jaalareunassa  ’Lontoo’ ,molemmatvalkoisina. Kilpi on thamesin ruukin rakentaman  sota-aluksen HMS Warriorin rungon muotoinen.

West Ham Unitedin asu

Värit   claret ja sininen on pudotettu useita kertoja, jaedelleen, West Ham United pelaa viininpunaisessa paidassa, joka on vaaleansininen hihojen päällä. Alla he käyttävät yleensä valkoisia housuja, joissa on viininpunainen ja vaaleansininen raita. Sukat ovat jälleen enimmäkseen viininpunaisia, ja yläosassa on valkoiset ja siniset raidat. Klubin logo löytyy sekä paidasta että housuista.

Olet ehkä huomannut, että West Hamin  värit ovat hyvin samanlaiset kuin Aston Villan ja myös esimerkiksi Burnleyn. Vielä vahvistamatta olevan 120 vuotta vanhan tarinan mukaan tämä johtuu hävitystä vetonahasta. Kuuluisa pikajuoksija William Dove kukisti juoksuottelussa neljä Villan pelaajaa, jotka antoivat hänelle maksuksi seuran paidan. Doven poika, joka pelasi tuolloin Thamesin ruukilla, sai paidan isältään ja legendan mukaan West Ham alkoi käyttää sitä niin. Onko se totta vai ei,emme  koskaan saa tietää, mutta se on mukava tarina.

west-ham-logo

Tekemistä Lontoossa

Lontoo on todellinen metropoli, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä West Ham Unitedin ulkopuolella. Voit vierailla yhdessä kaupungin muista ammattilaisseuroista, mutta on myös mukava nähdä kuuluisia nähtävyyksiä jalkapalloretkesi aikana.

westminster-abbey-150x150

Westminster Abbey

Thamesilla sijaitseva Westminster Abbey on Lontoo-ikoni, jota tuskin voi sivuuttaa. Westminster Abbey on goottilainen kirkko, jossa brittiläisen aateliston häät ja hautajaiset ovat olleet lähes tuhat vuotta. Se on myös koti haudoille monien muiden englantilaisten kuuluisuuksien, Charles Dickensistä Isaac Newtoniin. 24 eurolla voit mennä sisälle ja käyttää myös multimediakierrosta.

Vinkki: Lähellä on kuuluisakellotorni,  Big Ben, joka on myös katsomisen arvoinen.

buckinghamin-palatsi-150x150

Buckinghamin palatsi

The Crown -sarjan ansiosta Buckinghamin palatsi on suositumpi kuin koskaan. Kauniissa ja hienossa vihreässä puistossa sijaitsee kuninkaallinen palatsi, jossa – jos lippu liehuu – brittiläinen monarkki on läsnä. Se kannattaa nähdä ulkopuolelta, kuningattaren kaartipunaisissa puvuissa ja mustissa hattuissa,  jotka suorittavat upean Kaartin muutosseremonian joka päivä (kesällä) tai joka toinen päivä (talvi).

Kesäkuukausina, jolloin kuningas ei ole läsnä, opastettuja kierroksia puutarhoihin annetaan myös £ 16.50. Muhkealla  60 punnallatodelliset harrastajat voivat myös katsoa sisälle.

tower-of-london-150x143

Tower of London

Tower of London on historiallisesti merkittävä rakennuskompleksi, joka sijaitsee Thames-joella. Sillä on ollut vuosisatojen ajan monia tehtäviä kuninkaallisesta palatsista ja linnoituksesta – kaikkein pahamaineisimmin – vankilaan, jossa kidutus oli yleistä. Täällä vangittiin monia historiallisia hahmoja,  kuten kuningatar Elisabet I (silloinen prinsessa) ja edellä mainittu Anne Boleyn, joka myös tapettiin teloituspaikalla. Nykyään tämä on museo , jossa voit sukeltaarikkaaseen historiaan ja ihailla Englannin kruununjalokiviä hieman alle 30 punnalla.

london-eye-150x150

London Eye

Kuten monet Lontoon nähtävyydet, London Eye sijaitsee aivan Thames-joen vieressä. Tämä jättimäinen maailmanpyörä on vähintään 135 metriä korkea ja tarjoaa upeat näkymät 40 kilometrin päähän Lontoosta ja sen ulkopuolelle. The Eyestalöydät  vähintään kolmetoista jalkapallostadionia, mukaanlukien  tietenkin West Ham Unitedin Lontoon stadionin. Liput maksavat hieman alle 30 puntaa,ja  sitä varten saat ratsastaa puoli tuntia.