Jalkapallomatkat

Mihin maihin järjestämme jalkapallomatkoja?

Espanja ja Englanti ovat ylivoimaisesti suosituimpia jalkapallomatkojen kohteita. Nämä ovat siis maailman houkuttelevimpia liigoja. Muita suosittuja kohteita ovat Italia ja Saksa, ja vähemmässä määrin Ranska. Mestarien liiga on tietysti edelleen suosittu kaikissa maissa.

Jalkapallomatkat Spain

Jalkapallomatkat – Spain

Espanja on ihanteellinen kohde jalkapallomatkalle. Siellä voit nauttia Välimeren ilmastosta, herkullisista tapaksista ja tietysti huipputason jalkapallosta. Jalkapallomatka Espanjaan sopii täydellisesti kaupunkilomalle. Espanjalla on myös paljon tarjottavaa jalkapallon lisäksi.

Tutustu kattaviin tietoihimme

Jos haluat lisätietoja siitä, mitä Espanjalla on tarjottavana jalkapallomaana, tutustu erikoissivuumme.

Jalkapallomatkat United Kingdom

Jalkapallomatkat – United Kingdom

Missään muussa maassa jalkapallo ei ole yhtä eloisaa kuin Englannissa. Valioliiga on yksi maailman houkuttelevimmista, ellei houkuttelevin liiga. Moderni jalkapallo ja osa sen kulttuuria tulee myös Englannista. Ottelun seuraaminen livenä Englannissa on monien unelma.

Tutustu kattaviin tietoihimme

Jos haluat lähteä täydelliselle jalkapallomatkalle Englantiin, lue erikoissivumme.

Jalkapallomatkat Italia

Jalkapallomatkat – Italia

Italia on ihastuttava kohde jalkapallomatkalle. Yleensä miellyttävä ilmasto, herkullinen keittiö ja intohimoinen jalkapalloilmapiiri tekevät tästä lomasta täydellisen.

Tutustu kattaviin tietoihimme

Viva Italia! Erikoissivultamme löydät tietoa jalkapallomatkan varaamisesta Italiaan.

Jalkapallomatkat Germany

Jalkapallomatkat – Germany

Bayern München on hallinnut Saksan liigaa viimeisen kymmenen vuoden aikana ja lähes aina saavuttanut kansallisen palkinnon. Borussia Dortmund oli viimeinen Bundesliigan voittanut joukkue ennen kuin Bayern aloitti hallinnan. He ovat aina päätyneet kolmen parhaan joukkoon viime vuosina.

Jalkapallomatkat Nederland

Jalkapallomatkat – Nederland

Ajax Amsterdam on yksi Euroopan menestyneimmistä jalkapallojoukkueista. Vaikka Eredivisie ei ole yhtä loistokas kuin Englannin valioliiga tai La Liga, sillä on silti useita joukkueita, joilla on upea historia ja fanikulttuuri. Viime vuosina Ajax on todistanut olevansa jännittävää katseltavaa, varsinkin kilpailijaa Feyenoord vastaan.

Jalkapallomatkat Ranska

Jalkapallomatkat – Ranska

Tarjoamme tällä hetkellä matkoja vain PSG:hen. Viime vuosina tämä matka on tullut huomattavasti suositummaksi. Tämä johtuu tietysti siitä, että PSG on ostanut useita huippulahjakkuuksia viime vuosina. PSG pelaa jälleen korkeimmalla tasolla palkinnoista!