Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

Manchester United

Manchester United
9.1
3 Arvostelut

Jalkapallomatka
Manchester United

Manchester United
9.1
3 Arvostelut Manchester UnitedManchester Unitedhttps://assets.travelgroep.nl/images/83875/83875.png4.5305

Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Manchester United -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.
3 Jalkapallomatkoja löydetty
Manchester United vs
Valitse vastustaja
Järjestys:
Suodattimet ()
Järjestys:
?
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Premier League

Crystal Palace - Manchester United

maanantaina 6 touko 20:00
Vahvistettu päivämäärä
Selhurst Park, Lontoo
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
294 €
p.p. Alkaen  
596 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Premier League

Manchester United - Arsenal FC

sunnuntaina 12 touko 16:30
Vahvistettu päivämäärä
Old Trafford, Manchester
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
460 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Premier League

Manchester United - Newcastle United

keskiviikkona 15 touko 20:00
Vahvistettu päivämäärä
Old Trafford, Manchester
Myydään nopeasti
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
315 €
p.p. Alkaen  
707 €
Katso paketteja

Manchester United -jalkapallomatkat

Varaa Manchester United -jalkapallomatka neljällä napsautuksella!

Varaa helposti täydellinen Manchester United -jalkapallomatkasi. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

Manchester United on yksi maailman suosituimmista jalkapalloseuroista. Ottelu Old Trafford -stadionilla, joka on lempinimeltään The Theatre of Dreams, on upea kokemus kaikille Manchester United -faneille. 76 543 istumapaikallaan se on Englannin toiseksi suurin stadion Wembleyn jälkeen. Suunnitelmia on kuitenkin laajentaa se 95 000 paikkaiseksi. Tunne väristyksiä, kun he alkavat laulaa “Glory Glory Man United”. Manchester Unitedilla on ollut vuosien varrella poikkeuksellisen paljon superpelaajia, kuten Beckham, Giggs, Van der Sar ja tietysti George Best, vain muutamia mainitakseni. Unitedin kilpailijoita ovat Leeds United, ArsenalLiverpoolja tietysti Manchester City.

Jalkapallon lisäksi Manchesterilla on paljon tarjottavaa. Englannin luoteisosassa sijaitseva kaupunki oli aikoinaan suuri, synkkä teollisuuskaupunki, mutta on nykyään kuuluisa lukuisista museoistaan ​​ja kutsuvista pubeistaan. Tunnettu bändi Oasis tulee myös Manchesteristä, vaikka he ovat Manchester City -faneja.

voetbalreis fans Manchester united

Kaikki mitä sinun tulee tietää Manchester United -jalkapallomatkasta

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta Manchester United -jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman leppoisasti. Old Trafford -stadionin sisäpiirivinkeistä parhaisiin vinkkeihin pohjoisenglantilaisen Manchesterin tutustumiseen.

 • Tietoa Old Trafford -stadionista, reitti ja vinkit
 • Tietoa Manchester Unitedista
 • Tekemistä Manchesterissa

Old Trafford, punaisten kotikenttä

Old Trafford voetbalreis Manchester united

Manchester United perustettiin vuonna 1878 ja tunnettiin tuolloin nimellä Newton Heath LYR. Nimi muuttui Manchester Unitediksi vuonna 1902, ja Old Trafford on ollut sen kotikenttänä vuodesta 1910 lähtien! Stadion on lounaaseen Manchesterin keskustasta, joka tunnetaan nimellä nimellä Suur-Manchester. Nimi on peräisin vanhasta Old Traffordin kylästä, joka yhdistyi Manchesteriin.

Suosittelemme saapumaan stadionille puoli tuntia ennen Manchester United -ottelun alkua.

Old Trafford -stadionille saapuminen

Vaikka stadionille pääsee autolla, emme suosittele tätä. Stadionilla pysäköinti on erittäin kallista, mutta erityisen hidasta. Manchesterissa on hyvin järjestetty julkinen liikenne, ja stadionille pääsee myös vesitaksilla: se on hauskaa. Raitiovaunu on nopein tapa keskustasta.

Old Trafford -stadionin osoite:
Sir Matt Busby Way,
Old Trafford, Stretford,
Manchester M16 0RA

Metrolla

Tämä on paras tapa saapua stadionille. Nouse pois Trafford-baarin metropysäkillä. Vaaleanpunaiset, violetit ja siniset viivat pysähtyvät täällä. Keskustasta suosittelemme violettia Altrincham – Piccadilly -linjaa.

tram-manchester

Bussilla

Keskustasta pääsee Old Trafford -stadionille monilla eri busseilla. Tämä matka kestää noin puoli tuntia, vaikka se saattaa joskus kestää pidempään ottelupäivinä. Tämä on siksi otettava huomioon.

Voit hypätä seuraaville bussireiteille keskustasta: 53, 79, 250, 255, 256 ja 263.

Taksilla

Voit tietysti päästä stadionille myös taksilla. Tämä voi myös kestää normaalia kauemmin ottelupäivinä, ja se on kalliimpaa kuin muut vaihtoehdot.

Junalla

Ottelupäivinä avataan asema “Manchester United Football Ground”. Tälle asemalle pääsee Piccadillyn asemalta. Tämä asema on suljettu muina päivinä.

Old Trafford -stadionin pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun pitäisi ostaa, jotta saat parhaat paikat Old Trafford -stadionilta jalkapallomatkallesi: stadion on jaettu neljään päähän ja kuuteen eri jalkapallolippuluokkaan. 

Old Trafford

Old Trafford -stadionin puolet

 • The Sir Alex Ferguson Stand, joka on stadionin pohjoispuoli, ja joka nimettiin uudelleen legendaarisen valmentajan Alex Fergusonin mukaan vuonna 2011, jolloin hän jätti hyvästit klubille 25 vuoden uran jälkeen.
 • The Sir Bobby Charlton Stand, eteläpuoli. Täällä ovat kaikki VIP-alueet ja keskellä on potero. Se nimettiin uudelleen vuonna 2013, päivänä, jolloin Bobby Charlton teki debyyttinsä 60 vuotta aiemmin.
 • West Stand, tämä on stadionin puoli, jossa luodaan todellinen ilmapiiri.
 • East Stand, tämä on kannattajien puoli. Täällä on myös 170 paikkaa liikuntarajoitteisille.

Manchester United -jalkapalloliput: istumapaikat

Olet varannut jalkapallomatkan ja liput ovat taskussa. Tässä on nopea selitys siitä, miten Manchester Unitedin jalkapalloliput toimivat.

Manchester United ticket

Manchester Unitedissa lippusi alkavat aina kirjaimella: E, W, S tai N. Tämä tarkoittaa puolta, esimerkiksi E = itä. Tämän jälkeen on numero. Tämä on portti, jonka läpi kuljet päästäksesi stadionille.

Seuraavaksi näkyy lohko, eli osa, jossa istut. Jäljellä on rivi ja paikkanumero.

JalkapalloTravel ei myy yksittäisiä jalkapallolippuja. Voit tietysti varata kauttamme koko Manchester United -jalkapallomatkan.

Old Trafford -stadionkierros

Jotta Manchester United -jalkapallomatkasi olisi mahdollisimman täydellinen, suosittelemme stadionkiertueen Old Traffordin ympäri. Valittavana on useita erilaisia vaihtoehtoja.

 

Stadion- ja museokierros

Tämä on tavallinen Manchester United -kierros. Tähän sisältyy kurkistus pukuhuoneiden sisään, pelaajien tunnelin läpi, ulos kentälle ja poteroille. Pääset myös Manchester United -museoon tällä kierroksella. Täältä löydät kaikki tärkeimmät palkinnot ja muistoesineet seuran historiasta.

Tämän kierroksen hinta on 27 £ aikuisilta. Lasten hinnat riippuvat siitä, kuinka monta teitä on.

 

Legendakierros + lounas

Vaikka tätä kierrosta varten joutuukin säästämään vähän rahaa, se on ehdoton jokaiselle Manchester Unitedin kannattajalle. Kierrosta johtaa seuran entinen pelaaja.

Saatte alussa juoman ja pääsette aloittamaan kierroksen legendan kanssa. Sinulla on aikaa kysyä kysymyksiä tai pyytää valokuvaa tai allekirjoitusta. Kun kierros ympäri stadionia on ohi, menette lounaalle ja saatte jopa yllätyspussin. Tämän jälkeen sinulla on koko ajan mahdollisuus tutustua museoon omaan tahtiisi.

Tämän kierroksen hinta on 109 £ aikuisilta. Opiskelijoiden, eläkeläisten ja lasten hinnat ovat tiedusteltavissa erikseen.

manchester united tour

Syötävää ja juotavaa lähellä Old Trafford -stadionia

Ennen kuin osallistut Manchester United -otteluun ja/tai kun se on päättynyt – on mukava mennä nauttimaan juomaa ja purtavaa Old Trafford -alueelle. Jalkapallomatkallasi on tietysti tärkeää pitää hauskaa mahdollisimman paljon. Tässä ovat suosikkipaikkamme.

bishop-blaize

The Bishop Blaize

Tämä pubi on yhden kadun päässä Old Traffordista. Täällä voit napata syötävää, mutta ottelupäivinä tulet tietysti nauttimaan ilmapiiristä. Tämä on kohtaamispaikka suurille kannattajaryhmille ennen ottelua oluen ja erityisesti kappaleiden laulamisen parissa.

Old trafford pub

The Trafford

Tämän paikan sisäänkäynnistä on suora näkymä stadionille. Viihtyisä, perinteinen pubi, joka on täysin sisustettu Manchester Unitedin väreillä. Tämä pubi on myös erittäin ruuhkainen ottelupäivinä: älä odota, että mahdut sisään. Ihanteellinen paikka olutta ja mukavaa laulamista varten.

the-quadrant

The Quadrant

Tämä pubi on kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä Old Traffordista, ja se remontoitiin kokonaan vuonna 2017. Se on hieman vähemmän ruuhkainen ottelupäivinä kuin edellä mainitut pubit. Ruoka on myös paljon parempaa, ja harrastajille on tarjolla laaja gini- ja tonic-menu. Sään salliessa voit myös nauttia ulkoterassista.

tollgate

Tollgate

Tollgate on myös hieman kauempana Old Traffordista: noin kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä. Tämä on toinen kannattajien suosima paikka ennen ottelua, ehkä yhdessä hampurilaisen tai fish & chipsin parissa.

Tietoa Manchester Unitedista

Manchester United on perinteisesti ollut yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista seuroista. Vaikka hieman vähemmän viime vuosina: se on edelleen erittäin suosittu jalkapalloseura. Seura perustettiin vuonna 1878 (Newton Heath) ja sen nimi muutettiin Manchester Unitediksi vuonna 1902. FC Liverpoolin jälkeen tämä on toinen englantilainen seura, jolla on eniten palkintoja.

Manchester United koki poikkeuksellisen menestyksen toisen maailmansodan jälkeen. Sotaveteraani Matt Busby toimi menestyksekkään vaiheen paikannäyttäjänä. Ammattitaito muun muassa nuorisokoulutuksessa nousi hänen ohjauksessaan. Hän jätti hyvästit johdettuaan seuraa 25 vuotta.

Seuraava menestysjakso syntyi legendaarisen valmentajan Alex Fergusonin johdolla. Vaikean alun jälkeen hän vei Manchester Unitedin uusiin korkeuksiin vuosina 1986-2012. He voittivat mm. kansallisen tittelin 13 kertaa, Mestarien liigan kaksi kertaa ja FA-cupin 10 kertaa.

Manchester Unitedin joukkueessa on ollut vuosien varrella paljon huippupelaajia, kuten David Beckham, Ryan Giggs, Eric Cantona, George Best ja Ruud van Nistelrooij.

Manchester United -logo

Manchester United -logo on peräisin Manchesterin kaupungin vanhasta (muinaisesta) vaakunasta. Ainoa asia, joka on tästä jäljellä, on alus. Paholainen viittaa joukkueen lempinimeen: “The Red Devils”, joka puolestaan viittaa erottuvaan punaiseen paitaan.

manchester-united-logo

Manchester United -asu

Manchester Unitedin pelaajilla on punainen paita, valkoiset shortsit ja mustat sukat. Näin on ollut vuodesta 1902 lähtien, jolloin seuran nimi muutettiin nykyiseksi.

Tekemistä Manchesterissa

Jalkapallomatkan lisäksi Manchester on upea kaupunki viikonloppumatkalle. Manchester on nykyään Lontoon pohjois-englannin vastine, jossa voit tehdä mitä tahansa. Manchesterissa on runsaasti upeita 1800-luvun rakennuksia, kuten goottilainen katedraali ja kuninkaallinen pörssi. Nauti hanaolutta jossain lukemattomasta pubista, jossa voit usein myös syödä jotain pientä. Illalla on paljon tekemistä! Toinen kaupungin ominaispiirre on kuuluisa iltapäivätee, jossa tarjoillaan teetä, voileipiä ja kakkuja.

national football museum

Kansallinen jalkapallomuseo

Jos varaat jalkapallomatkan Manchesteriin, voit myös käydä tässä museossa. Täällä pääset tutustumaan Englannin jalkapallon historiaan. Interaktiivinen ja myös todella hauska lapsille.

northern-quarter

Northern quarter

Tämä on upea alue, jossa on kaikenlaisia pieniä baareja ja runsaasti katutaidetta. Täydellinen iltapäivällä. 

city-center-cruise

Kaupunkiristeily

Tutustu kaupunkiin veneellä! Matkan varrella ohitat kaikki suositut paikat vedestä käsin. Opas kertoo lisää kaupungista, kun nautit juomasta.

chinatown

Chinatown

Jos olet maukkaiden purtavien ja aasialaisten katuruokien ystävä, tätä paikkaa ei kannata ohittaa. Täältä voit ostaa herkullisia välipaloja suhteellisen pienellä hinnalla pienistä kioskeista. Tutustu tähän alueeseen jalkapallomatkasi aikana.

Onko liput Manchester Unitedin otteluun helppo hankkia?

Kyllä, Manchester Unitedin otteluun on helppo hankkia liput. Kun käytät palveluitamme, saat taatusti parhaat hinnat jalkapallomatkoille Englantiin.

Kuinka paljon Manchester United -liput maksavat??

Matka Manchester Unitedin otteluun voi maksaa 256 – 1435 euroa henkilöä kohden. Lopullinen hinta riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien:
• Valitsemasi ottelu. Tietysti joidenkin otteluiden liput ovat kalliimpia. Yleensä kalleimmat katsottavat pelit ovat historiallisia kilpailijoita, kuten Liverpoolia, vastaan.
• Ottelun merkittävyys. Esimerkiksi liput kauden viimeiseen peliin ovat aina kalleimpia.
• Vierailusi pituus. On sanomattakin selvää, että yhden illan matka maksaa vähemmän kuin useamman päivän matka.

Mistä kannattaa varata Manchester United -jalkapallomatka?

Manchester United -jalkapallomatka kannattaa varata sivustoltamme. Autamme varaamaan otteluliput ja varmistamaan, että yövyt hotellissa lähellä Old Traffordia.

Kuinka paljon Old Traffordissa vieraileminen maksaa?

Stadionkierros maksaa aikuisilta 31,50 € ja lapsilta noin 21 €. Kierros kannattaa varata etukäteen, jotta saat mahdollisuuden nähdä joukkueen kentällä.

Sisältyvätkö lennot Manchester United -jalkapallomatkaan?

Kyllä, lennot sisältyvät Manchester United -matkaasi, jos valitset lennot sisältävän matkapaketin. Myymme myös paketteja, jotka sisältävät vain hotellin ja liput. Sinun on valittava lähtölentokenttä, jos haluat varata lentopaketin.

Arvostelut

9.1 3 Arvostelut
Hotelli
Tunnelma
Lento
Palvelu
Kaupunki
Istumapaikat

Manchester United - Tottenham Hotspur FC
10 Erinomainen

Voin ehdottomasti suositella JalkapalloTravelin matkapaketteja. Olin varannut matkan kolmelle hengelle Manchester Cityn ja Manchester Unitedin otteluun 25.2.2017. Ottelua siirrettiin, eikä se sopinut kalenteriini. Olin yhteydessä asiakaspalvelijaan ja sain kuulla ettei tämä ole ongelma - Sain vailita toisen ottelun, milloin pääsisimme matkustamaan. Vaihtoehtoisesti varasimme matkan ManUn ja Tottenhamin otteluun Old Traffordilla 29. lokakuuta. Old Trafford on mahtava areena jalkapallolle ja tunnelma oli sanoinkuvaamaton, mutta pakko kokea. Olimme varanneet paikat Sir Alex Ferguson Standilta, Hospitality Lounge Level 7.Loungessa tarhoiltiin neljän ruokalajin menu ja baaritarjoilu oli laaja. Voin ehdottomasti suositella! Yövyimme Jurys Inn Manchesterissä, hyvä hotelli hyvällä sijainnilla lähellä metroa ja ravintoloita. Voin ehdottomasti suositella!

 

Anonyymi, 3 henkilöä
Manchester United - Tottenham Hotspur FC
29 lokakuuta 2017
Manchester United - Everton FC
8.3 Todella hyvä

Paketin varaaminen on helppoa. Varasimme vain hotellin ja otteluliput, mikä oli todella helppoa. Manchester kaupunkina on hiukan tylsä minun makuuni. Jos en olisi menossa katsomaan jalkapalloa, en matkustaisi Manchesteriin. Mutta näin jalkapallomatkalle, kaupunki on oikein hyvä.

Tip: Kannattaa käydä pubeissa. Ostosten tekemiselle on mahdollisuus, mikäli niitä haluaa tehdä. Taksit ovat edullisia ja niillä on helppo kulkea.

A. Karlsson, 3 henkilöä
Manchester United - Everton FC
4 huhtikuuta 2017
Manchester United - Watford FC
9 Erinomainen

Kaikki meni todella loistavasti. Hyvä informaatiopaketti ennen matkaa, ja kaikki sujui hyvin; lennot, hotelli ja liput, mitkä odottivat meitä hotellimme vastaanotossa tullessamme. Aion varata myös ensi kerralla JalkapalloTravelilta.

Mats 2 henkilöä
Manchester United - Watford FC
11 helmikuuta 2017