Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
Offical Club Partner
Jalkapallomatka

Manchester City

Manchester City

Jalkapallomatka
Manchester City

Manchester City
Offical Club Partner

Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Manchester City -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.
1 Jalkapallomatka löydetty
Järjestys:
Suodattimet ()
?
Järjestys:
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi

FA Community Shield - Manchester City / Manchester United

lauantaina 10 elo 15:00
Vahvistettu päivämäärä
Wembley Stadium, Lontoo
Maksa 50% tänään!
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
719 €
p.p. Alkaen  
1163 €
Katso paketteja

Ainutlaatuinen kokemus: jalkapallomatka Manchester Cityyn!

Varaa jalkapallomatkasi Manchester Cityyn neljällä napsautuksella!

Varaa täydellinen jalkapallomatkasi helposti Manchester Cityyn. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

Manchester City on nykyään yksi jalkapallomaailman suurimmista seuroista. Ottelun kokeminen Etihad-stadionilla on välttämätön kokemus jokaiselle Man City -fanille. Tämä on Valioliigan kuudenneksi suurin stadion, jonne mahtuu hieman yli 55 000 katsojaa. Kansalaisten jalkapallo on Pep Guardiolan johdolla houkutteleva ja kiillotettu. Manchester City pelaa aina palkinnoista! Suurin kilpailija on Mancunian, Manchester United. Muita tunnettuja vastustajia ovat FC Liverpoolja Bolton Wanderers.

Manchester on upea Luoteis-Englannissa sijaitseva kaupunki, jossa on paljon tekemistä. Manchesteria pidettiin perinteisesti pimeänä, teollisena kaupunkina, mutta se on nykyään tunnetuin vilkkaasta musiikkielämästä, houkuttelevista pubeista ja monista museoista. Tuurilla saatat törmätä jalkapallomatkasi aikana Oasiksen Gallagherin veljeksiin.

voetbalreis man city fans

Kaikki mitä sinun tulee tietää jalkapallomatkasta Manchester Cityyn

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta jalkapallomatkasi Manchester Cityyn sujuu mahdollisimman leppoisasti. Manchester-stadionin (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Etihad-stadion) sisäpiirivinkeistä parhaisiin vinkkeihin Pohjois-Englantilaisen kaupungin, Manchesterin tutustumiseen.

 • Tietoa Etihad-stadionista, reitti ja vinkit
 • Tietoa Manchester Citystä
 • Tekemistä Manchesterissa

Etihad, kotikenttä

Etihad stadion

Manchester City on pelannut kotipelinsä “City of Manchester Stadiumilla” vuodesta 2011 lähtien. Tämä stadion rakennettiin vuonna 2002, ja se valmistettiin Kansainyhteisön kisoille. Vuodesta 2011 lähtien stadion on tunnettu paremmin sponsorinsa nimellä, Etihad-stadionina. Stadion sijaitsee kaupungin itäosassa. Suosittelemme lähtemään stadionkierrokselle jalkapallomatkan aikana. Tätä ei kannata jättää välistä!

Etihad-stadionille saapuminen?

Emme suosittele saapumaan stadionille autolla. Stadionilla pysäköinti on erittäin kallista ja erityisen hidasta. Manchesterissa on hyvin järjestetty julkinen liikenne, ja stadionille pääsee mahdollisesti myös vesitaksilla: se on hauskaa. Metro on nopein tapa keskustasta.

Etihad-stadionin osoite:
Ashton New Rd,
Manchester M11 3FF,
Yhdistynyt kuningaskunta

Metrolla

Tämä on nopein reitti päästä stadionille. Manchester Cityllä on oma pysäkki: Etihad Campus. Nouse kyytiin Metrolink Piccadillystä. Se on noin 2,5 km:n päässä ja matka kestää noin 10 minuuttia. Raitiovaunu kulkee kuuden minuutin välein ottelupäivinä.

Metrolink naar Man City voetbalreis

Kävellen keskustasta

Jos yövyt Manchesterin keskustassa, voit saapua stadionille kävellen sään salliessa. Keskustasta on noin 30–45 minuutin kävelymatka. Piccadillyn asemalta lähtee erityinen kävelyreitti, seuraa vain City link -merkkejä.

Autolla

Stadionille pääsee autolla/vuokra-autolla ottelupäivinä. Aja Blue Car Park -pysäköintialueelle portin 2 kautta ja voit pysäköidä osiin G ja H. Maksu on 8 puntaa, jos teitä on enemmän kuin kaksi, ja 10 puntaa, jos olet yksin.

Taksilla

Voit tietysti päästä stadionille myös taksilla. Tämä voi kestää normaalia kauemmin ottelupäivinä ja se on kalliimpi kuin muut vaihtoehdot.

Etihad-stadionin pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun kannattaa ostaa, jotta saat parhaat paikat Etihad-stadionilta: stadion on jaettu neljään puoleen ja kuuteen eri luokkaan jalkapallolippuluokkaan. 

Stadionmap voetbalreis Manchester City

Etihad-stadionin alueet

 • Family Stand, stadionin länsipuoli 
 • Colin Bell Stand, eteläpuoli, joka on nimetty kaikkien aikojen parhaan sinivalkopaitaisen pelaajan mukaan. Tunnetaan myös nimellä The King. 
 • West Stand
 • East Stand

Manchester City -jalkapalloliput: istumapaikat

Olet varannut jalkapallomatkan ja liput ovat taskussasi. Tässä on nopea selitys Manchester City -jalkapallolippujen toiminnasta.

Manchester City -jalkapalloliput toimivat seuraavasti:

Puoli = Pohjoinen, eteläinen, itäinen tai läntinen puoli
Sisäänkäynti = Merkitty kirjaimella, kuten A
Lohko = Tämä on osio, jossa istumapaikkasi on. Jotkut osiot ovat muita suurempia.
Käytävä = Tämä on vierekkäisten rivien ryhmä. Merkitty numerolla, kuten 305.
Rivi = Merkitty kirjaimilla, kuten CC.
Istumapaikka

JalkapalloTravel ei myy yksittäisiä ottelulippuja. Voit tietenkin ostaa koko jalkapallomatkan Manchester Cityyn kauttamme.

Manchester Cityn Etihad-stadionkierros

Suosittelemme lämpimästi stadionkierrosta Manchester City -jalkapallomatkan aikana. Teknologian osalta he ovat todella ylittäneet itsensä. Tämä on todella kiehtova kiertue.

Manchester City -stadionkierros

Uppoudu ultimaattiseen Manchester City -kokemukseen. Tämän kierroksen aikana vierailet tietysti pukuhuoneessa. Kävelet tunnelin läpi poteroon ja jatkat sitten lehdistön kulmaiseen, jossa voit kysyä kysymyksiä Pep Guardiolalta. Siellä on 360 asteen elokuvateatteri, jossa pääset tutustumaan seuran menneisyyteen. Manchester Cityn otteluita edeltävät hetket pelaajien silmin. Tässä audiovisuaalisessa esityksessä koet käytännössä sen itse.

Suosittelemme kierrosta lämpimästi. Yksityiskohtiin kiinnitetään paljon huomiota ja yllätyksiä on jokaisen kulman takana.

Tour door Etihad Stadion

Syötävää ja juotavaa lähellä Etihad-stadionia

Manchester City on todellinen työväenluokan seura, kuten se näkyy myös stadionin naapurustossa. Toisaalta nuorentaminen on täysin käynnissä kaikenlaisilla uudisrakennushankkeilla, ja toisaalta täällä on monia työntekijöiden taloja. Stadionin välittömässä läheisyydessä on kolme pubia, jotka ovat vierailun arvoisia. Tib Tavern sijaitsee pohjoisessa korttelissa.

Mary D Bar voetbalreis Manchester City

Mary D’s beamish bar

Tämä pubi on aivan stadionin vieressä. Ruma ulkopuolelta, mutta todella mukava ja edullinen sisältä. Täällä Man Cityn tukiryhmät kokoontuvat ottelupäivinä. Kaikki täysin Man City -väristä sekä esillä on monenlaisia muistoesineitä. Hyvällä säällä voit nauttia drinkin myös biergartenissa. Tätä baaria ei saa missata, jos olet koskaan käymässä Manchester City -pelissä!

Tib Taervn pub voetbalreizen Manchester City

Tib Tavern

Tämä on hieman kalliimpi pubi Pohjoisessa korttelissa, loistava paikka oluelle ja syötävälle. Ottelupäivinä pubissa on näyttö pelien seuraamiseen. Tämä ei oikeastaan ole pubi, jossa ihmiset laulavat ääneen. Jos et halua olla ihmisjoukossa, sinun pitäisi mennä sinne.

Pub voor voetbalreis Manchester City

The Townley

Paikallinen pubi lähellä stadionia. Hinnat täällä olivat erinomaiset, ja sään salliessa voit mennä ulos nauttimaan olutta. Siellä on runsaasti näyttöjä urheilun seuraamiseen, samoin kuin mahdollisuus biljardiin tai tikanheittoon jne.

The corner shop

The Corner Shop

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä stadionilta sijaitseva pubi on suosittu ottelupäivinä. Tämä paikka saattaa hyvinkin saada Englannin rumimman pubin palkinnon, mutta ottelupäivinä kaikki näytöt ovat päällä ja siellä on rajua laulua.

Tietoa Manchester Citysta

Tämä on hyvin vanha seira (1880), joka on pitkään seisonut kollegansa, Manchester Unitedin, varjossa. Mutta ei enää! Upean joukkueensa kanssa Manchester City on yksi modernin jalkapallon trendien asettajista. Se ei kuitenkaan ole aina ollut näin. Manchester City on todellinen kansan seura, joka on kokenut paljon sekä huippuhetkiä että ei niin hohdokkaita hetkiä.

Alussa seura tunnettiin nimellä Gorton FC ja sitten Ardwick AFC. Sen lopullinen nimi – Manchester City – valittiin vuonna 1894. Man City loistaa tällä hetkellä viime vuosien hämmästyttävillä tuloksilla. Manchester City -jalkapallomatkojen suosio kasvaa valtavasti.

Perustamisen jälkeisinä vuosina Manchester City koki paljon sekä huippuhetkiä että ei niin hohdokkaita hetkiä. He voittivat mestaruuden vuonna 1937, mutta he putosivat pelistä seuraavana vuonna. Seuraavina vuosikymmeninä Manchester Cityllä ei ollut merkittävää roolia. Ja sitten kuuluisa johtaja Joe Mercer otti ohjat vuonna 1965. City pelasi jälleen menestyksekkäästi vuoteen 1976 saakka, jolloin ne taas putosivat pelistä.

Kaikki muuttui kuitenkin vuonna 2008, kun miljardööri Sheik Mansour osti seuran. Viiden vuoden aikana haltuunoton jälkeen Man city käytti pelaajiin yli 500 miljoonaa puntaa. Etihad-stadionille annettiin myös nimi vuonna 2011, viitaten Abu Dhabin juuriin.

Nykyään Manchester City on yksi maailman menestyneimmistä ja rikkaimmista seuroista. Joukkue on vertaansa vailla ja houkuttelee faneja ympäri maailmaa. Manchester City -jalkapallomatkojen suosio on nyt huipussaan!

Manchester Cityn logo

Manchester Cityllä on ollut historiansa aikana kolme logoa. Logossa on ollut aina vene, joka on avain kaupankäyntikaupunkiin, josta Manchester oli kuuluisa. Ruusukilpi tarkoittaa Lancaster-perhettä, joka taisteli keskiajan lopulla ”Ruususodassa” Englannin valtaistuimen puolesta. Seuran sininen väri on tietysti aina läsnä.

Manchester City logo

Manchester City -asu

Asussa on valko-sininen paita, valkoiset shortsit ja siniset sukat. Sanotaan, että sininen väri on liittynyt seuraan vuodesta 1892.

Tekemistä Manchesterissa?

Jalkapallomatkan lisäksi Manchester on upea kaupunki viikonloppumatkalle. Manchester on nykyään Lontoon pohjois-englannin vastine, jossa voit tehdä mitä tahansa. Manchesterissa on runsaasti upeita 1800-luvun rakennuksia, kuten goottilainen katedraali ja kuninkaallinen pörssi. Nauti hanaolutta jossain lukemattomasta pubista, jossa voit usein myös syödä jotain pientä. Illalla on paljon tekemistä! Toinen kaupungin ominaispiirre on kuuluisa iltapäivätee, jossa tarjoillaan teetä, voileipiä ja kakkuja.

national football museum

Kansallinen jalkapallomuseo

Jos varaat jalkapallomatkan Manchesteriin, voit myös käydä tässä museossa. Täällä pääset tutustumaan Englannin jalkapallon historiaan. Interaktiivinen ja myös todella hauska lapsille.

northern-quarter

Northern quarter

Tämä on upea alue, jossa on kaikenlaisia pieniä baareja ja runsaasti katutaidetta. Täydellinen iltapäivällä. 

city-center-cruise

Kaupunkiristeily

Tutustu kaupunkiin veneellä! Matkan varrella ohitat kaikki suositut paikat vedestä käsin. Opas kertoo lisää kaupungista, kun nautit juomasta.

chinatown

Chinatown

Jos olet maukkaiden purtavien ja aasialaisten katuruokien ystävä, tätä paikkaa ei kannata ohittaa. Täältä voit ostaa herkullisia välipaloja suhteellisen pienellä hinnalla pienistä kioskeista. Tutustu tähän alueeseen jalkapallomatkasi aikana.

Kuinka paljon Manchester City -jalkapallomatka maksaa?

Manchester City -jalkapallomatkojen hinnat vaihtelevat 299–799 euron välillä. Hinta nousee hieman sen mukaan, sisältyykö pakettiin lennot. Hinnat vaihtelevat paljon, koska liput joihinkin peleihin ovat kalliimpia kuin toisiin.

Kuinka helppoa Manchester City -lippujen hankkiminen on?

Valioliigan lippuja ei ole helppo saada, sillä ne myydään loppuun nopeasti ja monet trokarit yrittävät myydä niitä edelleen. Myy vain aitoja lippuja, kun ostat jalkapallomatkan. Tämä tarkoittaa vähemmän stressiä, kun suunnittelet unelmamatkaasi.

Kuinka monta Valioliigan mestaruutta Man City on voittanut?

Manchester City on voittanut 7 Valioliigan mestaruutta. Viisi näistä voitoista voitettiin 2000-luvulla, mikä tekee siitä yhden viime vuosien parhaiten menestyneistä joukkueista.

Millä nimellä Manchester Cityn stadionia kutsutaan?

Manchester Cityn stadionin nimi on Etihad Stadium, mutta se tunnetaan myös nimellä City of Manchester Stadium. Sen kapasiteetti on 53 400, mikä on hieman pienempi verrattuna muihin suosittuihin eurooppalaisiin seuroihin.

Milloin Man City voitti ensimmäisen Valioliigan mestaruutensa?

Manchester City voitti ensimmäisen Valioliigan mestaruutensa vuonna 1937, jolloin liiga pelasi vielä jalkapalloliigan ensimmäisessä divisioonanassa. He voittivat toisen mestaruutensa lähes 30 vuotta myöhemmin ja kolmannen vielä 44 vuotta myöhemmin.