Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu. + Lue lisää

Jalkapallotravel varmistaa sinulle paperi- tai e-liput. Muun tyyppiset pääsyliput voivat aiheuttaa monia ongelmia.
Lisätietoa.
 • Paperi- tai e-liput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

Real Madrid

Real Madrid
9.6
4 Arvostelut

Jalkapallomatka
Real Madrid

Real Madrid
9.6
4 Arvostelut Real MadridReal Madridhttps://assets.travelgroep.nl/images/83648/83648.png4.75405

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu. + Lue lisää

Jalkapallotravel varmistaa sinulle paperi- tai e-liput. Muun tyyppiset pääsyliput voivat aiheuttaa monia ongelmia.
Lisätietoa.
 • Paperi- tai e-liput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Real Madrid -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.

Varaa Real Madrid -jalkapallomatka neljällä napsautuksella!

Varaa helposti täydellinen Real Madrid -jalkapallomatkasi. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

Osallistu Real Madridiin tunnetulla Santiago Bernabéu -stadionilla. Jalkapallomatka Real Madridiin on muisto, jota pidät. Santiago Bernabéu tarjoaa tilaa 81 044 katsojalle. UEFA valitsi Real Madridin 1900-luvun parhaaksi seuraksi. Vuonna 2020 he olivat kolmannella sijalla Bayern Munichin ja FC Barcelonan takana. Ihastele pelaajia, kuten Hazard, Modric ja Kroos jalkapallomatkan aikana. Mestarien liigan otteluiden lisäksi Madrileño Atlético Madridia vastaan tehty derbi on myös jotain mitä odottaa. Real Madridin suurin kilpailija on FC Barcelona. Näissä otteluissa on vuotuinen räjähdys, joka tunnetaan nimellä “El Clásico”.

Madrid on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Ota kaikki irti hämmästyttävästä säästä ja kutsuvista ulkobaareista

voetbalreis real madrid

Kaikki mitä sinun tulee tietää jalkapallomatkasta Madridiin

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta Real Madrid -jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman leppoisasti. Santiago Bernabéu -stadionin sisäpiirivinkeistä parhaisiin vinkkeihin Madridiin tutustumiseen.

 • Tietoa Santiago Bernabéu -stadionista, reitti ja vinkit
 • Tietoa Real Madridista
 • Tekemistä Madridissa

Real Madridin stadion, Santiago Bernabéu

Santiago Bernabeu

Vuodesta 1947 lähtien Santiago Bernabéu on ollut stadion, jolla “Los Blancos” on pelannut kotipelejään. Se on Espanjan toiseksi suurin stadion 81444: vain Camp Nou on isompi. Stadioni on parhaillaan uudistamassa, ja uusi katto voi avautua ja sulkeutua. Paikka on nimetty Santiago Bernabéu de Yesten mukaan, joka oli ensin Real Madridin pelaaja ja vietti 35 vuotta sen presidenttinä. Hänen johdollaan Real Madrid kasvoi kansainväliseksi huippukerhoksi. On tietysti mahdollista tehdä stadionkierros jalkapallomatkallasi Real Madridiin. Lue lisää tästä.

Santiago Bernabéu -stadionille saapuminen

Stadion sijaitsee Chamartínin pohjoisosassa, ja sinne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä. Kuten useiden muiden stadionien kohdalla, suosittelemme, ettei sinne pääse autolla. Pysäköintipaikkoja on vähän ja kaukana.

Metrolla

Tämä on helpoin tapa päästä stadionille, sillä linja 10 (tummansininen) pysähtyy juuri siellä. Tämä yhteys kulkee keskustan läpi ja on nopein tapa päästä stadionille. Jää pois Tribunal tai Plaza de España. Osta kymmenen matkan lippu. Tämä on tietysti halvempaa ja paljon helpompaa kuin jatkuvasti ostaa erillisiä lippuja.

Santiago Bernabéu -stadionin osoite
Estadio Santiago Bernabéu
Av. de Concha Espina, 1, 28036 Madrid, Espanja

Bussilla

Stadionille pääsee myös bussilla seuraavia linjoja pitkin. 14, 27 40, 43, 120, 126, 147 ja 150.

Taksilla

Taksit ovat myös hyvä tapa päästä stadionille. Muista lähteä hyvissä ajoin ottelupäivinä, jolloin moottoritie stadionille on erittäin kiireinen.

Santiago Bernabéu -stadionin pohjapiirros

Santiago Bernabéu -stadionin puolet:

 • Fondo Nord tai pohjoispääty. Tämä on tukijoiden puoli.
 • Lateral Este, itäpääty. Tämä koko puoli remontoitiin vuosina 2001–2006.
 • Lateral Oeste, länsipääty. Tämä on aivan kadulla. 
 • Fondo Sur, eteläpääty. Tässä päädyssä on aito Real Madrid -tukijoiden ilmapiiri.

Kaikki nämä puolet on jaettu neljään eri luokkaan (ja kahteen ylimääräiseen VIP-luokkaan).

Oletko jo varannut Real Madrid -matkan?

Pyrimme aina järjestämään vierekkäiset paikat, mutta tämä ei välttämättä aina onnistu. Jos osallistujia on parillinen määrä, paikat varataan vierekkäin vähintään pareittain. Jos osallistujia on pariton määrä, kuten 3 henkilöä, varaamme vähintään kaksi vierekkäistä paikkaa ja kolmannen paikan lähistöltä. *Riippuu saatavuudesta.

Real Madrid -jalkapalloliput: istumapaikat

Jalkapallomatka Real Madridiin on varattu, ja sinulla on lippusi! Selitämme mielellämme, miten löydät paikkasi.

Tarkista ensin, kummalla puolella istut. Sitten näet portin (puerta), josta astut stadionille. Tämän jälkeen etsi Vomitorio: tämä on useiden osioiden nimi yhdessä. Kun olet täällä, katso mikä osa ja missä istuimella istut.

Puerta = portti (stadionin sisäänkäynti)

Vomitorio = Osioiden numero

Sector = Osio, jossa istumapaikkasi on

Fila = Rivin numero

Asiento = Istumapaikan numero

Santiago Bernabeu -stadionkierros

Mikään jalkapallomatka Madridiin ei ole täydellinen ilman stadionkierrosta. Valittavana on useita erilaisia vaihtoehtoja. Kierroksen hinta vaihtelee 20-30 € välillä. 

Klassinen kierros
Tällä kierroksella sinulla on opas, joka kiertää eri nähtävyyksiä. Näihin kuuluu pelaajien tunneli ja kurkistus ”presidentin taivaanrantalaatikkoon”, ja niihin sisältyy tietysti palkintokaappi. Siellä on myös kävely ympäri kenttää, Real Madrid -museo ja lehdistöhuone. 

Varaa lippusi verkossa hyvissä ajoin. Ryhmissä on 30 ihmistä, ja ne voivat täyttyä. 

Milloin?
Maanantaista lauantaihin klo 10.30, 12.30, 15.30 ja 17.30
Sunnuntaisin klo 11.00, 13.00, 15.00 ja 17.00

Varaa lippusi verkossa hyvissä ajoin. Ryhmissä on 30 ihmistä, ja ne voivat täyttyä. 

stadion tour santago bernabeu

Syötävää ja juotavaa lähellä Santiago Bernabéu -stadionia

On ottelupäivä! Santiago Bernabéun ympäristössä on paljon upeita paikkoja juoda ja syödä. Nämä paikat todella täydentävät jalkapallomatkaa Real Madridiin.

Puerta 57

Jos ultimaattisen jalkapallomatkan illalliskokemus kuulostaa hyvältä, varaa pöytä Santiago Bernabéusta, josta on näkymät kentälle. Hinnat ovat kohtuulliset, ja ne ovat 30-50 €. Syöminen täällä on jotain, jota et koskaan unohda; ja on ihanteellinen yhdistettäväksi stadionikierroksen kanssa. Varaus etukäteen on pakollista. Jos saavut ottelupäiväksi, tarkista aukioloajat.

Puerta 57 Real Madrid

Realcafé Bernabéu

Tämä baari on myös stadionilla. Tämä on paikka tulla juomaan ja upeat näkymät kentälle, ja se on hieman vähemmän muodollinen kuin ravintola-alue. Tämä baari koostuu kahdesta kerroksesta: yläpuolella on kahdeksankymmentä metriä pitkä lasiseinä, jossa voit rentoutua ja tilata juoman.

Tietoa Real Madridista

Real Madrid on tietysti yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista joukkueista. Ei vain jalkapallossa, vaan kaikissa urheilulajeissa. Seura perustettiin vuonna 1902, joka tunnettiin tuolloin nimellä Madrid Football Club. Vuonna 1920 silloinen kuningas Alfonso antoi nimen Real (Royal), ja kruunu lisättiin logoon.

Real Madridin merkittävimmät kilpailijat ovat FC Barcelona ja Atlético Madrid. Erityisesti ”El Clásico” on ottelu, jota Los Blancos -fanit odottavat eniten. Atléticoa vastaan järjestettävä derby on myös ehdottomasti osallistumisen arvoinen.

Real Madrid -asu

Los Blancos (valkoiset): nimi kertoo kaiken. Seuran perustamisesta lähtien Real Madrid on – yhden kauden lisäksi – pelannut ottelunsa valkoisena. Ainoa vuosi, josta näin ei ollut, oli vuonna 1925, jolloin heillä oli yllään mustat shortsit. Tämä johtui siitä, että he olivat nähneet Corinthian FC:n pelaavan tässä tyylikkäässä yhdistelmässä kiertueella Englannissa. Se kesti onneksi vain vuoden.

Vieraspakettiensa avulla Madrid yrittää usein sisällyttää sinisen tai purppuran värin viitteenä logon raitaan. 

Real Madrid logo

Real Madridin ensimmäinen logo oli erittäin yksinkertainen, ja se koostui vain sen nimikirjaimista: MFC, Madrid Football Club. Huolimatta nimimuutoksestaan vuonna 1920, Real säilytti nimikirjaimet logossa.

Kruunu poistettiin logosta vuonna 1931 Espanjan poliittisen myllerryksen vuoksi. Logolle annettiin violetti raita: se edustaa Kastilian aluetta. Kruunun oli palattava vuonna 1941 – kaksi vuotta sisällissodan jälkeen – ja violetti raita säilyi. Violetti raita tehtiin hieman sinisemmäksi vuonna 2001, ja tämän tunnemme tänään.

Mitä tehdä Madridissa?

Madrid ei ole vain Realin kaupunki, vaan myös kaunis Espanjan pääkaupunki. Stadionin ulkopuolella on paljon tekemistä ja nähtävää jalkapallomatkallasi Real Madridiin.

Parque del Buen Retiro

Tämä puisto on jo pitkään kuulunut kuninkaalliselle perheelle, mutta on nyt avoin kaikille. Upea, valtava puisto aivan Madridin sydämessä. Epäilemättä vierailun arvoinen.

La Fontana de Oro

Irlantilainen urheilupubi, tosin täysin espanjalaiseen tyyliin. Täällä voit nauttia tapaksia ja juomia sekä katsella urheilupelejä. Kansainvälisen ilmapiirin ja espanjalaisen viehätyksen paikka.

Toñin El Torero Local

Älä kävele tänne yllään Atletico Madrid -paita! Tämä kompakti baari on kaikki Real Madridista; laitamilla, ja on naurettavan halpa!

La Latina, district

Tätä viehättävää, vilkasta aluetta ei pidä hukata jalkapallomatkan aikana. Tämä paikka on täynnä ravintoloita ja baareja, ja siellä on kaikenlaisia erilaisia markkinoita sunnuntaisin. Täydellinen iltapäivällä selailuun.

Mikä on paras paikka varata Real Madrid -jalkapallomatka?

Jalkapallotravel.fi on paras paikka varata Real Madrid -jalkapallomatka. Autamme sinua mukauttamaan matkaasi:
• Tarjoamalla valittavaksi useita eri otteluita.
• Antamalla sinun valita, missä päin stadionia haluat istua.
• Auttamalla valitsemaan parhaan hotellin tarpeisiisi.
• Valitsemalla lentoyhtiön ja lennon, jolla pääset määränpäähäsi.

Kuinka paljon Real Madrid CF -otteluliput maksavat?

Normaalisti La Liga -liput maksavat 70–150 euroa. Lippuja on saatavilla myös 50 eurolla ja premium-lippuja yli 220 eurolla. Mestarien liigan liput ovat kalliimpia ja hinnat vaihtelevat paljon vastustajasta ja turnauksen vaiheesta riippuen. Keskimäärin ryhmävaiheottelun lipun hinta on noin 100 €, mutta se voi nousta tapahtumapaikasta riippuen.

Voinko vierailla Real Madrid -stadionilla (Santiago Bernabeu)?

Kyllä, Santiago Bernabeu on avoinna päivittäin klo 9.30-19.00. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä aukioloajat voivat vaihdella. Lipputoimisto sulkeutuu klo 14.30-15.30. Pelipäivinä kierros on saatavilla viisi tuntia ennen ottelun alkua. Sen jälkeen ainoat vierailijoille avoinna olevat alueet ovat museo ja panoraamanäkymä stadionille.

Miksi Real Madridin stadionia kutsutaan Santiago Bernabeuksi?

Sitä kutsutaan Santiago Bernabeuksi seuran edesmenneen puheenjohtajan kunniaksi. Tämä päätettiin Compromisaros-jäsenten yleiskokouksessa vuonna 1955.

Kuinka paljon Santiago Bernabeun kierroslippu maksaa?

Normaalisti lippu maksaa 25 €. Hinta vaihtelee sen mukaan, ostatko lipun verkosta vai lipunmyynnistä. Joillekin kierroksille voi ostaa ekstroja, jotka voivat nostaa hinnan 80 euroon.

Mitkä ovat Santiago Bernabeun lippuluokat??

Real Madridilla on neljä päälippuluokkaa:
• Kolmannen luokan liput ovat kauimpana kentältä ja paikat sijaitsevat lyhyellä sivulla.
• Toisen luokan liput tarjoavat paikkoja lyhyelle ja pitkälle sivulle.
• Ensimmäisen luokan liput ovat stadionin pitkällä sivulla tai kulmassa.
• VIP-liput pitkällä sivulla lähellä kenttää. Sinulla on kaksi VIP-vaihtoehtoa: VIP platina tai VIP platina plus.

Arvostelut

9.6 4 Arvostelut
Hotelli
Tunnelma
Lento
Palvelu
Kaupunki
Istumapaikat

Real Madrid - Atletico
9 Erinomainen

Paketin tilaaminen oli vaivatonta. Kaikki toimi erinomaisesti. Ohjeet olivat hyvät. Madridissa voi tutustua myös taiteeseen mm. Pradossa ja Reina Sofiassa

Juha, 2 ihmiset
Real Madrid - Atletico
29 syyskuuta 2018
Real Madrid - SD Eibar
10 Erinomainen

Emme olleet kuulleet tästä yrityksestä ennen, ja olimme jopa hieman epäileväisiä erittäin kilpailukykyisten hintojen vuoksi. Ensinnäkin, nettisivua oli todella helppo käyttää, ja hinnan näet varauksen ajan joka sivulla. Saimme loistavaa asiakaspalvelua Rebeccalta, kun lentojamme jouduttiin siirtämään. Näimme mahtavan ottelun jossa oli erinomainen ilmapiiri. Hotellimme (Principle Pio) oli todella hyvä mahtavalla sijainnilla lähellä metroa. Madrid on upea kaupunki vierailla, kaiken kaikkiaan miellyttävä matka.

Tip: Kokeile kierrosajelua Segwaylla, todella hauskaa! Älä kiirehdi pois stadionilta, vaan odota että suurin jono metroon vähenee.

M.Timms 2 henkilöä
Real Madrid - SD Eibar
22 lokakuuta 2017
Real Madrid - RDC Espanyol
9.7 Erinomainen

Kaikki meni juuri niinkuin meille oli luvattukin. Meidän ei edes tarvinnut kysyä ottelulippuja hotellilla, vaan ne ojennettiin suoraan meille tehdessämme check iniä.

D. Yoemans, 3 henkilöä
Real Madrid - RDC Espanyol
1 lokakuuta 2017
Real Madrid - Atlético Madrid
9.7 Erinomainen

Ensimmäisen luokan palvelua - ehdottomasti kannatti varata jalkapallomatka teidän kauttanne. Ilmapiiri oli stadionilla sähköinen ja paikkamme olivat mahtavat. Hotelli oli hyvä, tosin sisäänkirjautuassamme henkilö vastaanotossa oli töykeä. Muuten henkilökunta oli erittäin mukavaa. Hotelli oli keskeisellä sijainnilla, lähellä kaikkea. Palvelu Rebeccalta oli mahtavaa, ei jattanyt mitaan sattumien varaan. Onnistunut reissu, jolla juhlistimme poikamme 21-vuotissyntymäpäivää.

C. Thomas, 3 henkilöä
Real Madrid - Atlético Madrid
8 huhtikuuta 2017