Kaikki jalkapallomatkojen joukkueet

Suosituimmat jalkapallomatkojen joukkueet

Elämän helpottamiseksi olemme listanneet jalkapallomatkojen suosituimmat joukkueet. JalkapalloTravel avulla saatte aina taatusti vierekkäiset paikat stadionilla. Lisäksi SGR-takuumme ansiosta etukäteen maksamasi matkan hinta on aina taloudellisesti turvattu. Valitse suosikkijoukkueesi jalkapallomatkalle ja selvitä, miksi jo tuhannet ovat varanneet matkansa Jalkapallotravel.fi -sivuston kautta.

Suosituimmat jalkapallomatkat maittain

Jalkapallomatkat Spain

Jalkapallomatkat United Kingdom

Jalkapallomatkat Italia

Kaikki jalkapallomatkat maahan Espanja

Espanja on paras maa huipputason jalkapallosta nauttimiseen. Tämä yhdistettynä houkuttelevaan ilmastoon tekee Espanjaan suuntautuvista jalkapallomatkoista erittäin suosittuja. Kylve auringossa, varaa paikka baarin terassilta, ja tilaa herkullisia tapaksia. Ennen alkuvihellystä voit nauttia espanjalaisesta vieraanvaraisuudesta stadionin ympärillä olevissa cervecerioissa. Jalkapallomatka Espanjaan on täydellinen kaupunkiloma.

Kaikki jalkapallomatkat maahan Englanti

Englannin Valioliiga on maailman rikkain liiga, ja siihen kuuluu monia huippujoukkueita. Englantilaisilla on rikas jalkapallohistoria, ja siitä on syntynyt suuri osa kannattajakulttuurista. Monille jalkapallomatka englantilaisen joukkueen seuraamiseen on unelmien täyttymys. Tapahtuma alkaa tietysti pubista ennen ottelua laulamalla niin paljon kuin kurkusta lähtee. Muistat jalkapallomatkan Englantiin loppuelämäsi ajan.

Kaikki jalkapallomatkat maahan italialainen

Italian Serie A on viime aikoina kasvattanut suosiotaan jalkapallomatkoilla. Maana Italia on täydellinen yhdistelmä jalkapalloa ja rikasta kulttuuria, upeaa Välimeren ilmastoa ja erinomaista ruokaa.

Muut joukkueet

Suurten liigojen lisäksi tarjoamme useita matkoja Saksaan. Ranskassa jalkapallomatkat PSG:n otteluihin ovat suosittuja. Celtic ja Rangers ovat sarjamme skotlantilaiset klubit.