Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu. + Lue lisää

Jalkapallotravel varmistaa sinulle paperi- tai e-liput. Muun tyyppiset pääsyliput voivat aiheuttaa monia ongelmia.
Lisätietoa.
 • Paperi- tai e-liput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

Bayern Munich

Bayern Munich

Jalkapallomatka
Bayern Munich

Bayern Munich

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu. + Lue lisää

Jalkapallotravel varmistaa sinulle paperi- tai e-liput. Muun tyyppiset pääsyliput voivat aiheuttaa monia ongelmia.
Lisätietoa.
 • Paperi- tai e-liput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Bayern Munich -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.

Koe FC Bayern Munich -jalkapallomatka

Varaa Bayern Munich FC -jalkapallomatka neljällä napsautuksella

Varaa täydellinen jalkapallomatka Müncheniin helposti ja mukautettavasti. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja.

Die Bayern -ottelun seuraaminen livenä on unohtumaton kokemus. Münchenin stadion on yksi maailman suurimmista ja sen kapasiteetti on 75 024. Löydät Bayern Munichistä vain korkeimman tason pelaajia, mikä on tärkeä syy monille faneille varata tämä jalkapallomatka. FC Bayernin iskulause on ”Mia San Mia”, joka tarkoittaa ”Me olemme mitä olemme”, tunne, jonka pääset kokemaan stadionilla jalkapallomatkan aikana. Harvat seurat maailmassa pystyvät kilpailemaan tämän stadionin uskomattoman ilmapiirin kanssa. VoetbalTravelin kautta voit varata vierekkäiset liput Allianz-areenalle.

München on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Lämmin kesä ja kylmä talvi, mutta kaupunki on täynnä luonnetta. Kaupunki, jossa voit kokea neljä vuodenaikaa. Talvella siellä on myös paljon kutsuvia ravintoloita, tyypillisiä saksalaisia baareja ja valtavia joulumarkkinoita. Lyhyesti sanottuna München on ihanteellinen paikka jalkapallomatkalle.

tobias-WAmXufrAV_M-unsplash-scaled

Kaikki, mitä sinun tulee tietää jalkapallomatkasta Müncheniin

Haluamme varmistaa, että Münchenin jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman sujuvasti, joten tässä ovat parhaat vinkkimme sinulle. Allianz-jalkapallostadionin sisäpiirivinkeistä upeisiin neuvoihin fantastisen vilkkaan Münchenin tutustumiseen.

 • Tietoa Allianz-stadionista, reitti ja vinkkejä
 • Tietoa FC Bayern Munichistä
 • Tekemistä Münchenissä

Allianz-areena, Bayern Munichinvaikuttava jalkapallostadion

1-ALLIANZ-scaled

FC Bayern pelaa kaikki kotipelinsä jalkapallotemppelissä, Allianz Arenalla. Stadionilla on tällä hetkellä 75 024 paikkaa, mutta sitä ei ole katettu.

FC Bayern -pelin seuraaminen tarkoittaa, että voit nauttia upeasta stadionista, joka avattiin vuonna 2005. Stadionin ulkopuoli on täysin valaistu – punaiseksi Bayern-otteluissa – joten sieltä voi saada upeita kuvia, varsinkin kun on pimeää.

Allianz Arenan portit avautuvat kaksi tuntia ennen peliä, joten sinulla on runsaasti aikaa nauttia tunnelmasta vierailusi aikana.

Allianz Arenalle saapuminen?

Bayern Munichin jalkapallostadion sijaitsee kaupungin pohjoispuolella Fröttmaningin kaupunginosassa, noin 35 kilometrin päässä Münchenin keskusasemalta. Münchenin julkinen liikenne toimii hyvin, ja stadionilla pysähtyy paljon busseja ja junia.

AUTOLLA

Toisin kuin monilla muilla stadionilla, Bayern Munich -otteluun voi saapua myös autolla, sillä Allianz Arenalla on yli 10 000 pysäköintipaikkaa. Ottelupäivinä liput maksavat silti vain kohtuullisen 10 euroa. Voit varata paikan etukäteen, jotta autollesi riittää varmasti tilaa.

METROLLA

Münchenissä on kaksi metrolinjaa, joilla pääset Allianz Arenalle:

U6, Sindlinger Tor – Fröttmaning

Linjalla U6 sinun on poistuttava Fröttmaningista. Tämä linja kulkee Münchenin keskustasta. Voit nousta kyytiin seuraavilla pysäkillä:

 • Marienplatz
 • Universität
 • Studentenstadt

Nämä pysäkit ovat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Allianz Arenalta.

POLKUPYÖRÄLLÄ

Jos sää on hyvä, voit myös mennä stadionille polkupyörällä. Reitit on selvästi merkitty Münchenissä, ja Busparkplatz Nordissa, aivan sisäänkäynnin vieressä, on erityinen polkupyörävarasto.

Allianz Arenan osoite:
Allianz Arena
Werner-Heisenberg-Allee 25
80939 München, Saksa

Jos olet liikkeellä myöhään FC Bayern Munich -jalkapallo-ottelun jälkeen, voit valita bussin, joka kulkee yöhön klo 1.31 asti. Voit myös valita U6-metron.

Allianz Arena -pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun kannattaa ostaa, jotta saat parhaat paikat Allianz Arenalta jalkapallomatkallesi: stadion on jaettu viiteen luokkaan ja kolmeen eri alueeseen.

Allianz Arenan katsomot:

 • Läntinen katsomo, jota kutsutaan myös lyhyeksi puoleksi. Täällä on luokat 3, 4 ja 5 (seisomakatsomo).
 • Itäinen katsomo, toinen lyhyt puoli. Täällä on myös luokat 3, 4 ja 5 (seisomakatsomo).
 • Pohjoinen katsomo, pitkä puoli. Täällä on luokat 1 ja 2. Täällä on myös liiton paikat.
 • Eteläinen katsomo, toinen pitkä puoli. Täällä on vain luokat 1 ja 2. Täällä istuu vierasjoukkueen kannattajat. Älä murehdi: vierasjoukkueen kannattajat istuvat omalla puolellaan.

Jokainen näistä katsomoista on edelleen jaettu kolmeen alueeseen. Jos varaat jalkapallomatkasi kauttamme, liput taataan aina luokkaan 1–4. Liput on jaettu lukuun tai luokkiin. Katso kuva.

bb-blockplan_aa_020715-1

Allianz Arena -jalkapalloliput: istumapaikat?

Kun olet varannut jalkapallomatkasi Allianz Arenalle ja saanut ottelulipusi, lippusi näyttää alla olevan mukaiselta. Tässä on lyhyt kuvaus siitä, miten FC Bayern Munich -jalkapalloliput toimivat.

munich-ticketss

Block (lohko), saavut nyt Allianz Arenan kävelytielle. Pääset istumapaikalle monesta eri sisäänkäynnistä. Kiinnitä huomiota numeroosi.

Reihe (rivi), kun olet stadionin sisällä, etsi ”Reihe”. Tämä on yksinkertaisesti rivisi.

Platz (istumapaikka), viimeinen asia ennen ottelun alkua on oikean istumapaikan löytäminen. Huomaa, että istumapaikkojen numerointi ei välttämättä ole sama kuin mihin olet tottunut. Jokaisella rivillä on vain parittomia tai parillisia numeroita: numeroiden noustessa istuimelta 2, 4 – 6 jne. Tai muuten istuimelta 1, 3 – 5 jne. Nauti ottelusta!

JalkapalloTravel ei myy yksittäisiä ottelulippuja. Voit tietysti varata kauttamme koko jalkapallomatkan.

Allianz Arena -kierros

Mikään jalkapallomatka Müncheniin ei ole itse asiassa täydellinen ilman varausta stadionkierroksemme. CombiTour-kierroksen aikana pääset kierroksenne läpi seuran upean menneisyyden. Sinua ohjaa koulutettu opas. Seuraat ennalta määriteltyä noin 45 minuutin reittiä, jota pitkin voit tutustua muun muassa pelaajien pukuhuoneisiin, pelaajien tunneliin (vaikuttava), poteroon, lehdistön katsomoon, VIP-katsomoon ja tietysti museoon. Joskus kierrokselle on jopa puolen tunnin jonoja. Kierrokselle ei ole määritetty tiettyä aikaa, ja voit viettää siellä niin kauan kuin haluat, jopa kolme tuntia ennen ottelun alkua.

Huomaa: museo suljetaan kolme tuntia ennen ottelun alkua Bayern-ottelupäivinä, ja saattaa olla, että tiettyihin osiin ei pääse ottelupäivinä. Siksi suosittelemme kierrokselle menemistä muuna päivänä kuin ottelupäivinä.

Normaali kierros maksaa 19 €. 6–13-vuotiaiden lasten hinta on 11 €. Nuoremmat lapset (alle 5-vuotiaat) pääsevät sisään ilmaiseksi.

saurav-rastogi-wxggXydWNdE-unsplash-scaled

Juotavaa ja syötävää Allianz Arenan lähellä

Ennen Bayern Munich-otteluun osallistumista on mukava mennä syömään ja juomaan Allianz Arenan ympäristöön. Stadion on rakennettu vuonna 2005 ja se ei ole ihan keskustassa. Itse stadionilta löydät kuitenkin paljon upeita ruokailuvaihtoehtoja, joissa voit nauttia ilmapiiristä sekä hyvästä ruoasta ja juomasta.

paulaner

Paulaner supportersbar

Kannattajien Paulaner-baari on paikka, jossa voit nauttia juomaa ennen ottelua, sen aikana ja sen jälkeen, ja se on nimetty olutmerkin mukaan. Löydät niitä sekä Allianz Arenan pohjois- että eteläosasta, mikä tarkoittaa, että virkistyminen Bayern-fanien keskuudessa ei ole koskaan kaukana. Jos tunnet itsesi nälkäiseksi, nauti baijerilainen erikoisuus, kuten suolarinkilä, sianlihaa tai lihaleipää.

ARENA-BISTRO

Arena Bistro

Arena Bistro löytyy myös stadionilta. Viihtyisä ja kutsuva paikka aloittaa ottelupäiväsi voileivällä tai pizzalla. Täältä löydät myös laajan valikoiman oluita. Bistro on avoinna päivittäin klo 9.00–23.00.

Tietoa FC Bayern Munichista

Bayern Munichin perusti vuonna 1900 ryhmä MTV 1879 Munich -urheiluseuran jäseniä. He perustivat sen, koska he olivat kyllästyneet omaan seuraansa ja halusivat muodostaa yhdessä uuden, menestyvämmän seuran.

Tämä nuori seura oli jo saavuttanut ensimmäisen menestyksensä vuonna 1926 voitettuaan Etelä-Saksan mestaruuden. Vasta sitten Bayern Munichia alettiin todella pitää pelottavana kilpailijana. Seura voitti ensimmäisen Saksan kansallisen tittelin kuusi vuotta myöhemmin vuonna 1932 voittamalla Eintracht Frankfurtin.

1960-luvulta lähtien Bayernilla oli vahva joukkue, jossa oli legendaarisia pelaajia, kuten Sepp Maier, Gerd Müller ja Franz Beckenbauer. Bayern voitti tittelin ja useita mestaruuksia tänä aikana. Koska joukkue oli ollut niin menestyvä 1960- ja 70-luvuilla, heitä pidettiin yhtenä Saksan menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Der Rekordmeister (Ennätysmestari) on nyt heidän kuuluisa lempinimensä, viitaten siihen tosiasiaan, että Bayern on ylivoimaisesti Saksan paras jalkapalloseura.

FC Bayern Munich -logo

Bayern Münchenin logolle tehtiin ensimmäinen kasvojenkohotus jo vuonna 1954 ja Baijerin alueen värit otettiin käyttöön myös tuolloin. Siksi Bayern-faneja kutsutaan joskus nimellä ”baijerilaiset”.

Tunnusta on päivitetty siitä lähtien – viimeisen kerran vuonna 2017 – vaikka ydin on pysynyt muuttumattomana. Se on edelleen muodoltaan pyöreä, ja värit ovat pääosin samat: sininen, valkoinen ja punainen. Uuden logon ero on siinä, että ympäröivä punainen viiva on nyt sininen. Logon ympärillä oleva viiva oli punainen jo vuonna 1954.

1200px-FC_Bayern_Mu%CC%88nchen_logo_2017.svg_

Die Roten, mitä se tarkoittaa?

Bayern-faneihin viitataan yleensä nimellä ”Die Roten” Saksassa, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti punaisia. Tämän juuret johtuvat yksinkertaisesti siitä, että Bayern Munichin paita on punainen. Bayern tunnettiin joskus myös FC Hollywoodina kaukaisessa menneisyydessä. Tämä johtuu siitä, että seuralla ei ollut tuolloin kurinalaisuutta ja että sillä oli sisäisiä ongelmia, jolloin Saksan lehdistöt keksivät nimen.

Tekemistä Münchenissä

München on suuri kaupunki, joka on täynnä kulttuuria. Fantastinen jalkapalloon, mutta myös täydellinen valinta kaupunkilomalle tai pitkälle viikonlopulle. Vuodenajat, kutsuvat jalkakahvilat ja olutkellarit, kun taas kirsikkana kakun päällä kaupungissa on monia ravintoloita, joissa voit maistella tyypillisiä saksalaisia ruokia, mikä parantaa hämmästyttävää kokemusta. Saksalaisella keittiöllä on aina jotain tarjottavaa, kuten currywurst. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vierailet kaupungissa FC Bayern Munich -ottelua varten, siellä on myös paljon tekemistä loppuajaksi. Nämä ovat suosikkejamme Münchenissä.

teater-munchen-150x150

Cuvilliés Theater

Tutustu tähän upeaan teatteriin, joka isännöi kerran Napoleonia. Jos olet klassisen musiikin harrastaja, tämä on varmasti vierailun arvoinen!

luis-fernando-felipe-alves-nwFo3T_i9mQ-unsplash-1-150x150

Marienplatz

Hemmottele makuhermojasi Münchenin upeassa keskustassa. Tämä paikka on täynnä hienoja ravintoloita ja upeita kahviloita, ja bändit soittavat usein elävää musiikkia

markus-spiske-gC-xJLPr-9M-unsplash-150x150

Joulumarkkinat

Kävele perheen kanssa joulumarkkinoilla talvikuukausina. Löydät täältä kaiken lämmittävästä glögistä herkulliseen kaakaoon.

kawshar-ahmed-Hd4kIsM1Ez8-unsplash-150x150

BMW-museo

Jos et ole koskaan käynyt Münchenissä aiemmin, BMW-museo on vierailun arvoinen. Ikoninen pala Saksasta.

Kuinka paljon Bayern Munich -jalkapallomatka maksaa?

Bayern Munich -jalkapallomatka voi maksaa 330–880 € henkilöä kohden. Hinnat vaihtelevat eri syistä, mm:
 • Ottelu. Pelit kovempaa vastustajaa, kuten Borussia Dortmundia, vastaan ovat kalliimpia.
 • Hotelli ja lento. Jotkin hotellit ja lennot ovat kalliimpia kuin toiset

Onko Bayern Munich -ottelulippujen hankkiminen vaikeaa?

Kyllä, Bayern Munich -ottelulippujen hankkiminen on vaikeaa. Syynä on se, että suuri osa paikoista myydään vain kausikorttilaisille. Koska seuralla on niin paljon faneja, lippujen saaminen voi olla hankalaa. Matkan ostaminen verkkosivustomme kautta on yksi keino hankkia Bayern Munich -jalkapallomatka.

Mikä on Bayern Munichin stadionin nimi?

Bayern Munichin stadionin nimi on Allianz Arena. UEFA:n kilpailuissa sen nimi on Fußball Arena Munich sponsorointia koskevien säännösten vuoksi.

Kuinka paljon Bayern Munichin stadionilla vieraileminen maksaa?

Bayern Munichin stadionkierrokset maksavat 19 €/henkilö. Kierroksia järjestetään maanantaista perjantaihin klo 10-17, ja ne kestävät noin 60 minuuttia. Jos ostat yhdistelmälipun, joka sisältää museopassin, on suositeltavaa varata ylimääräinen tunti seuran historian kohokohtien läpikäymiseen. Valitettavasti kierroksia ei ole tarjolla ottelupäivinä.

Mitkä ovat Allianz Arenan lippuluokat?

Allianz Arenalla on kuusi lippuluokkaa. Kalleimmat luokat ovat luokat 1 ja 5. Luokka 5 on seisomapaikka ja luokka 6 on varattu vain liike- ja sponsoripaikoille.