Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

Chelsea FC

Chelsea FC

Jalkapallomatka
Chelsea FC

Chelsea FC

Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Chelsea FC -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.

Koe Chelsea-jalkapallomatka

Varaa Chelsea-jalkapallomatka neljällä yksinkertaisella napsautuksella

Varaa täydellinen Chelsea-jalkapallomatkasi. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

Sinisten ottelun todistaminen livenä on unohtumaton kokemus. Chelsean stadion on yksi maailman kuuluisimmista ja sen kapasiteetti on 41 837. Chelsean iskulause on ”Nisi Dominus Frustra”, mikä tarkoittaa ”ellei Jumala ole kanssamme, kaikki on turhaa”: tunne, jonka pääset kokemaan stadionilla jalkapallomatkasi aikana. JalkapalloTravel kautta saat vierekkäiset liput Stamford Bridge -stadionille.

Lontoo on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Tarjoaa uskomattoman ja rikkaan historian, kulttuuria ja lisäksi kaupunki on täynnä upeita ravintoloita ja baareja. Lontoo on ihanteellinen paikka jalkapallomatkalle.

voetbalreizen chelsea

Kaikki mitä sinun tulee tietää Chelsea-jalkapallomatkasta

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta Chelsea-jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman leppoisasti. Stamford Bridge -jalkapallostadionin sisäpiirivinkeistä parhaisiin vinkkeihin Lontoon tutustumiseen.

 • Tietoa Stamford Bridge -stadionista, reitti ja vinkit
 • Tietoa Chelsea FC:stä
 • Tekemistä Lontoossa

Stamford Bridge, Chelsean upea jalkapallostadion

wp1897074-stamford-bridge-wallpapers

Chelsea pelaa kaikki kotipelinsä jalkapallotemppelissä, Stamford Bridgessä. Stadionilla on tällä hetkellä 41 837 paikkaa, ja se on katettu. Stadionia suunnitellaan uudistettavaksi lähitulevaisuudessa ja kapasiteettia laajennetaan 60 000 istumapaikkaan.

Jos menet Chelsea-otteluun, yllätyt positiivisesti siitä, kuinka ystävällinen ilmapiiri siellä on. Lontoon jalkapallo-ottelut ovat todellisia perhejuhlia.

Stamford Bridgen portit avautuvat kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Stamford Bridge -stadionille saapuminen?

Chelsean upea stadion sijaitsee kaupungin lounaisosassa West Brompton -alueella lähellä Fulhamia, noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Lontoon julkinen liikenne on hyvin järjestetty, ja stadionille kulkee paljon busseja ja metroja.

Emme kuitenkaan suosittele menemään Stamford Bridge -stadionille autolla tai taksilla, ellet lähde hyvissä ajoin etukäteen. Stadionin ympäristö ruuhkautuu kamalasti Chelsean ottelupäivinä, ja pysäköinti on sekä katastrofaalista että erittäin kallista. Valitse sen sijaan julkinen liikenne.

Metrolla

Lontoossa on kaksi metrolinjaa, jotka vievät sinut Stamford Bridgelle.

Vihreä linja (District Line) keskustasta Embankment Stationilta

District Line -linjalta voit jäädä pois pysäkillä matkalla stadionille. Tämä linja kulkee Lontoon keskustasta. Voit jäädä pois seuraavilla pysäkeillä:

 • West Brompton Station – vain alle 20 minuutin kävelymatka Brompton Cemeteryn kautta
 • Imperial Wharf Station – vain alle 15 minuutin kävelymatka

Nämä kaksi asemaa ovat lisäksi suoralla linjalla Clapham Junctioniin.

Stamford Bridge -stadionin osoite

Stamford Bridge

Fulham Rd

Lontoo SW6 1HS

Iso-Britannia

Tummansininen linja (Piccadilly Line), westbound

Tämä linja kulkee Leicester Square -aukiolta. Myös tällä linjalla pääset Stamford Bridgelle, mutta muista, että sinun on vaihdettava District Line -linjaan Earl’s Court -asemalla.

Saapuessasi Earl’s Courtiin siirry District Line -linjalle kohti Wimbledonia (vihreä linja) Fulham Broadwaylle.

Bussilla

Jos haluat päästä Stamford Bridge -stadionille bussilla, voit valita seuraavat linjat: 14, 211 ja 414.

Jos olet myöhään liikkeellä Chelsea-ottelun jälkeen, ei tarvitse huolehtia. Voit valita jonkin yöbusseista. Voit valita jonkin seuraavista linjoista: N11, N22 ja N28.

Stamford Bridge -kartta

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun pitäisi ostaa, jotta saat parhaat paikat Stamford Bridge -stadionilta jalkapallomatkallesi: stadion on jaettu neljään katsomoon ja kolmeen eri jalkapallolippuluokkaan.

Stamford Bridge -stadionin katsomot:

 • Läntinen katsomo. Jaettu ylempään ja alempaan länsikatsomoon. Tämä on Stamford Bridgen pääkatsomo ja se on täysin katettu.
 • Itäinen katsomo. Jaettu ylempään ja alempaan itäiseen perhekatsomoon.
 • Pohjoinen katsomo, jota kutsutaan Matthew Harding -katsomoksi. Jaettu ylempään ja alempaan Matthew Harding -katsomoon.
 • Eteläinen katsomo, jota kutsutaan nimellä Shed End. Jaettu ylempään ja alempaan Shed End -katsomoon. Tukijat istuvat tässä katsomossa. Mutta älä huoli: vierastukijat ovat omassa katsomossaan.

Jokainen näistä katsomoista on jaettu kahteen osaan, ylempään ja alempaan tasoon. Jos varaat jalkapallomatkasi kauttamme, varaamme sinulle luokan 2 istumapaikat lyhyeltä puolelta. Liput on mahdollista päivittää pitkälle puolelle luokkaan 1. Molemmat luokat tarjoavat erinomaiset näkymät kentälle.

stadium_plan_blue2

Chelsea-jalkapalloliput: istumapaikat

Kun olet varannut jalkapallomatkasi Stamford Bridge -stadionille ja saanut ottelulipusi, lippusi näyttää tältä. Tässä on lyhyt kuvaus Chelsea FC:n jalkapallolippujen toiminnasta.

CHELSEA-TIX

Gate (portti) – sisäänkäynti stadionille. Jalkapallolippusi skannataan tässä ja sinun on kuljettava oikeasta sisäänkäynnistä. 

Matthew Harding Lower (osio) – saavut nyt Stamford Bridge -stadionin kulkureitille. Pääset istumapaikallesi monesta eri sisäänkäynnistä. Kiinnitä huomiota numeroosi.

Row (rivi) – etsi sisällä riviäsi.

Seat (istumapaikka) – etsi vielä ennen ottelun alkua oikea istumapaikka. Nauti ottelusta! 

JalkapalloTravel ei myy yksittäisiä ottelulippuja. Voit tietenkin varata kauttamme täydellisen jalkapallomatkan.

Stamford Bridge -stadionkierros

Mikään matka Lontooseen ei ole täydellinen ilman stadionkierrosta. Klassinen kierros ja museo -kierroksen aikana sinut viedään kierrokselle seuran loistavaan menneisyyteen. 

Nämä kierrokset pidetään kerran päivässä englanninkielisen oppaan kanssa. Seuraat ennalta määritettyä reittiä, jota pitkin voit tutustua muun muassa pelaajien pukuhuoneisiin, pelaajien tunneliin (vaikuttava), poteroon, lehdistön katsomoon, VIP-katsomoon ja tietysti museoon. Joskus kierrokselle on jonoja ja voit joutua odottamaan hetken.

Huomaa: ottelutyypistä riippuen museo suljetaan Chelsean ottelupäivinä muutama tunti ennen ottelun alkua kaikki kierroksen osa-alueet eivät välttämättä ole käytettävissä. Siksi suosittelemme kierrokselle osallistumista muuna päivänä kuin ottelupäivinä.

Normaali kierros maksaa 28 €. 6–13-vuotiailta kierros maksaa 17 €. Nuoremmat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Legendakierros maksaa 93 €.

STAMFORD-BRIDGE

Syötävää ja juotavaa Stamford Bridge -stadionin lähellä

Ennen Chelsea-ottelua on mukava mennä syömään ja juomaan Stamford Bridge -stadionin alueelle. Stadionin lähellä on onneksi useita upeita paikkoja, eikä paikallisten baarien löytäminen ympäröiviltä kaduilta ole ongelma. Jos etsit jalkapallobaaria, valitse Frankie’s Sports Bar & Grill.

frankie

Frankie Sports Bar & Grill

Ainutlaatuinen kokemus jalkapalloharrastajille! Tämän paikan omistaja on merkittävä jalkapallofanaatikko, ja hänellä on ulkona terassi erityisesti Chelsean kannattajille. Siellä on paljon televisioruutuja, joista pyörii jalkapallo-otteluita. Frankie’ssa tunnet olosi kotoisaksi heti. Tässä baarissa tarjoillaan yksinkertaisia ruokia sekä täydellisiä aterioita, ja siellä on myös valtava valikoima oluita ja cocktaileja. Tämä paikka saa sinut oikeaan mielentilaan ennen Chelsea-ottelun alkua. Frankie’s Sports Bar on avoinna päivittäin ja sulkee ovensa klo 22.00.

the-chelsea-pensioneer-voetbalreis

The Chelsea Pensioner

Chelsea Pensioner löytyy Chelsean mailta. Pubin nimi ”Pensioner” viittaa ainutlaatuiseen lempinimeen, joka Chelsean faneilla oli seuran menestyksekkäiden alkuvuosien aikana. Tämä ravintola sopii täydellisesti ennen ottelua nauttimaan tyypillisestä brittiläisestä pubista, jossa on biljardipöytä ja valtava valikoima oluita, joista Englanti on niin kuuluisa. Tämä pubi on avoinna päivittäin keskipäivästä keskiyöhön. Suljettu maanantaisin.

Tietoa Chelseasta

Chelsea FC:n perusti vuonna 1905 britti nimeltä Henry Augustus Mears. Hän perusti uuden seuran yhdessä liikekumppaneidensa kanssa. Ensimmäisen ystävyysottelun aikana Chelsea voitti heti Liverpoolin tuloksin 4-0.

Chelsean menestys tapahtui hetkessä. Pitkäperjantaina vuonna 1906 järjestetyssä ottelussa Manchester Unitedia vastaan Chelsean stadionilla oli yli 67 000 katsojaa.

Chelsea teki ensiesiintymisensä ensimmäisessä divisioonassa vuonna 1907. Siitä lähtien seura on kerännyt uskomattoman määrän katsojia, ja seuran suosio on kasvanut yhä enemmän. Valioliigan kärkeä ei edelleenkään voi kuvitella ilman Chelseaa.

Het logo van Chelsea

Chelsean logo, sellaisena kuin tiedämme sen, on suunniteltu vuonna 1953. Logossa on sininen leijona, joka seisoo hurjan raivokkaana ja jolla on sauva. Ensimmäinen logo perustui Chelsean pääkaupungin vaakunaan.

Siitä lähtien, vaikka vaakuna on modernisoitu – viimeksi vuonna 2006 – sen ydin on pysynyt muuttumattomana. Sininen leijona seisoo edelleen ylpeänä logossa, jota ympäröi sininen rengas kahdella punaisella ruusulla, jotka edustavat Englantia, ja kaksi jalkapalloa. Sinisen renkaan sisällä on sanamerkki ”Chelsea”, jonka alla on sanat ”Football Club”

chelsea-fc

Mitä ”The Blues” tarkoittaa?

Englannissa Chelsean pelaajia kutsutaan yleensä nimityksellä The Blues. Tämä on peräisin erilaisista lausunnoista, joita fanit huutavat pelaajille kannustaakseen heitä.

Nimi ”The Blues” esiintyy erityisesti sanonnassa ”Pidä sininen lippu korkealla”. Tätä myös fanit huutavat usein Chelsean pelaajille,

Tekemistä Lontoossa

Lontoo on globaali kaupunki. Fantastinen jalkapalloon, mutta myös ihanteellinen valinta kaupunkilomalle tai pitkälle viikonlopulle. Kutsuvia ulkobaareja, juhlava ilmapiiri ja rikas historia tekevät siitä käymisen arvoisen. Englantilaisella keittiöllä on aina jotain tarjottavanaan, kuten tuoppi olutta ja hampurilainen. Jos haluat kokeilla tyypillistä englantilaista aamiaista, tämä on tietysti juuri oikea paikka siihen. Tämä tarkoittaa, että jos osallistut Chelsea-otteluun, tekemistä on myös paljon loppuloman ajaksi. Nämä ovat suosikkikohteemme Lontoossa.

Chinatown

Chinatown

Sohon ja Leicester Squaren välissä on Lontoon Chinatown Gerrard Streetin ympäristössä. Tätä vilkasta aluetta, jossa on kiinalaisia lyhtyjä ja silmiinpistäviä punaisia kaaria, on mahdotonta jättää väliin. Chinatown on täynnä aitoja aasialaisia ravintoloita, supermarketteja ja baareja, joten täältä löytyy aina jotain uutta

London-Eye

London Eye

Mikään matka Lontooseen ei ole täydellinen ilman maailmankuulun London Eyn kokemista. Eye on valtava iso maailmanpyörä, josta on upeat näkymät kaupunkiin, joka on rakennettu vuosituhannen vaihtumisen kunniaksi. Maailmanpyörä on valaistu kausiväreillä yöllä, ja se toimii Lontoon vuosittaisen ilotulitusten keskipisteenä.

Buckingham-Palace

Buckingham Palace

Lontoon vierailulla ei saa unohtaa kävellä Green Parkin läpi, jossa voit nähdä Buckinghamin palatsin. Palatsi on ollut Britannian kuninkaallisen perheen kotipaikka vuodesta 1837. Siellä on 775 huonetta ja kaupungin suurin yksityinen puutarha.

Shoreditch

Shoreditch

Shoreditch on yksi Lontoon trendikkäimmistä alueista, ja sitä on viime aikoina uudistettu voimakkaasti. Se on nyt yksi kaupungin suosituimmista yökohteista sekä yksi Lontoon siisteimmistä paikoista.

Kuinka paljon Chelsea-jalkapallomatka maksaa?

Chelsea-jalkapallomatka maksaa keskimäärin 352–650 € henkilö kohti. Hinta voi kuitenkin vaihdella. Lopullinen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten:

 • Valitsemasi ottelu. Jalkapallo-otteluiden hinnat riippuvat kysynnästä. Chelsea-ottelut haastavampia vastustajia, kuten Arsenalia tai Tottenhamia, vastaan ovat todennäköisesti kalliimpia kuin ottelut vähemmän haastavia vastustajia vastaan.
 • Ottelun tärkeys. Esimerkiksi finaaliottelut ovat aina kalliimpia kuin tavalliset ottelut. Luonnollisesti finaaliliput ovat halutumpia kuin tavallisten otteluiden liput.
 • Matkan pituus. Mitä pidempi matka on, sitä enemmän maksat hotellista.

Onko Chelsea-ottelulippujen hankkiminen helppoa?

Ei, Chelsea-ottelulippujen hankkiminen ei ole aina helppoa. Seura kuuluu Valioliigan Big Six -joukkoon, mikä tarkoittaa, että joukkue kilpailee jatkuvasti mestaruudesta. Lippujen kysyntä on siis aina melko korkea. Helpoiten saat otteluliput kaltaistemme palveluiden kautta: JalkapalloTravel.fi.

Kuinka paljon Chelsea-otteluliput maksavat?

Chelsea-otteluliput voivat maksaa 30–85 puntaa istumapaikastasi riippuen. Hinta riippuu siitä, missä istumapaikkasi sijaitsee stadionilla. Tarjoamme lippuja vain stadionin suosituimmista lippuluokista.

Järjestetäänkö Stamford Bridge -stadionilla stadionkierroksia?

Kyllä, Stamford Bridgellä järjestetään stadionkierroksia. Normaalisti aikuisten lippu maksaa 25,00 puntaa ja lasten lippu 15,00 puntaa. Perhelippu nelihenkiselle perheelle maksaa 70,00 puntaa.

Miksi Chelsean lempinimi on Pensioners?

Chelsean vanha lempinimi oli Pensioners. Se on peräisin yhdistykseltä, joka seuralla oli aiemmin Royal Hospitalin kanssa, joka toimi veteraanien kotina. Yhdistys ei ole enää yleisessä tiedossa, minkä vuoksi lempinimi on nykyään Blues (Siniset).