Jalkapallomatka

Liverpool FC

Liverpool FC
8.8
4 Arvostelut

Jalkapallomatka
Liverpool FC

Liverpool FC
8.8
4 Arvostelut Liverpool FCLiverpool FChttps://assets.travelgroep.nl/images/87873/87873.png4.5405
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Liverpool FC -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.
3 Jalkapallomatkoja löydetty
Liverpool FC vs
Valitse vastustaja
Järjestys:
Suodattimet ()
Järjestys:
?
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Premier League

Liverpool FC - Tottenham Hotspur

sunnuntaina 5 touko 16:30
Vahvistettu päivämäärä
Anfield Road, Liverpool
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
1209 €
p.p. Alkaen  
1683 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Premier League

Aston Villa - Liverpool FC

maanantaina 13 touko 20:00
Vahvistettu päivämäärä
Villa Park, Birmingham
Vain muutama lippu jäljellä
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
303 € 243 €
p.p. Alkaen  
770 € 710 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Premier League

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers

sunnuntaina 19 touko 16:00
Vahvistettu päivämäärä
Anfield Road, Liverpool
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
2089 € 1389 €
p.p. Alkaen  
2639 € 1939 €
Katso paketteja

Varaa Liverpool FC -jalkapallomatka neljällä napsautuksella

Varaa täydellinen Liverpool FC -jalkapallomatkasi helposti ja mukautettavasti. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

Liverpool FC:n ottelun seuraaminen Anfieldissä on kokemus, jota et hevillä unohda. Tämä legendaarinen stadion tarjoaa paikat 54 074 kävijälle, joten se on Englannin seitsemänneksi suurin tällainen paikka. Suunnitelmissa on myös laajentaa stadion 61 000 kävijälle. Tunne vilunväristykset selässäsi, kun kappale ”You’ll never walk alone” kajahtaa ilmoille. Liverpool FC:n ottelussa voit kannustaa hollantilaisia pelaajia, kuten Virgil van Dijk. Innolla odotettavia otteluita ovat derby-ottelut Evertonia(tunnetaan myös nimellä Merseysiden derby), ja arkkivihollista Manchester Unitedia vastaan.

Kaupunkina Liverpool on ihanteellinen myös viikonloppumatkalle. Tämä on Beatlesin kotikaupunki ja sillä on ollut suuri merkitys musiikkialalle. Voit nauttia juomia hippialueella, joka tunnetaan nimellä The Baltic Area, ja voimme suositella Greenland Streetin Camp & Furnacea!

Voetbalreis FC Liverpool

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Liverpool FC -jalkapallomatkasta

Haluamme varmistaa, että Liverpool FC -jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman sujuvasti, joten tässä ovat parhaat vinkkimme sinulle. Anfieldin jalkapallostadionin sisäpiirivinkeistä upeisiin neuvoihin fantastisen vilkkaan Liverpoolin tutustumiseen.

  • Tietoa Anfield-stadionista, reitti ja vinkkejä
  • Tietoa Liverpool FC:stä
  • Tekemistä Liverpoolissa

Anfield, ”punaisten” kotikenttä

anfield_road700x465

Liverpool FC perustettiin vuonna 1892, ja se on pelannut kaikki kotipelinsä legendaarisella Anfieldillä. Tällä stadionilla on 53 394 paikkaa. Se sijaitsee Liverpoolin luoteisosassa, Anfield-nimisellä alueella. Stadion sijaitsee keskellä asuinaluetta, mikä varmasti lisää tunnelmaa. Anfieldissa on ainutlaatuinen ilmapiiri. Laula kappale ”You’ll never walk alone” niin kovaa kuin pystyt.

Liverpool FC:n ottelussa suosittelemme etsimään paikkasi viimeistään 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Anfield-stadionille saapuminen

Koska stadion on keskellä asuinaluetta, pysäköintipaikkoja ei juurikaan ole, joten suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä. Tämä sattuu olemaan erittäin hyvin järjestetty Liverpoolissa.

Anfield-stadionin osoite:

Anfield Rd, Anfield,
Liverpool L4 0TH
United Kingdom

Bussilla

Voit hypätä keskustasta bussiin 917, joka kulkee 10 minuutin välein ottelupäivinä. Tämä lähtee Lime Streetin St George’s Hallilta, josta myös bussit 17 ja 26 lähtevät. Bussit lähtevät stadionilta kolme ja puoli tuntia ennen ottelua.

Liverpool ONE -asemalta pääsee myös suoraan stadionille busseilla 26 ja 27.

Bussi 17 kulkee suoraan stadionille Queen Squaren linja-autoasemalta.

Ottelun jälkeen voit palata suoraan Lime Streetin asemalle bussilla 501.

 

Taksilla

Stadionille pääsee myös taksilla ja taksitolppia on useita. Hotellistasi riippuen taksimatka stadionille maksaa 6–20 puntaa.

Junalla

Liverpoolin rautatieverkko tunnetaan nimellä Merseyrail. Voit ottaa minkä tahansa junan Sandhillin asemalle ottelupäivinä. Sieltä voit matkustaa stadionille SoccerBus-bussilla.

Polkupyörällä

Miksi et esittelisi aitoa hollantilaista väriä jalkapallomatkan aikana? Jos vuokraat polkupyörän, voit jättää stadionille ilmaiseksi vartioituun paikkaan. Tämä onnistuu Cycle Hubissa, joka on Stanley-pysäköintialueella muutaman minuutin kävelymatkan päässä stadionilta.

Anfield-stadionin pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun kannattaa ostaa, jotta saat parhaat paikat Anfieldin jalkapallomatkallesi: stadion on jaettu neljään puoleen ja kuuteen eri jalkapallolippuluokkaan.

Plattegrond Anfield

Camp Nou -stadionin alueet

  • Main Stand, sivuosion suurin osa. Avattiin uudelleen vuonna 2016, ja siellä on paikat 20 500 katsojalle. VIP-osastot ovat tämän keskellä.
  • Kop, itäpuolella maalin takana. Tämä laajennus avattiin vuonna 1906 toisen kansallisen mestaruuden voittamisen jälkeen. Nimi on peräisin Etelä-Afrikan kukkulasta, jossa monet miehet taistelivat buurisodan aikana. Kaikki tämä istui vuonna 1994. Täällä istuu myös ydinjoukko.
  • Anfield Road, kadun puolella Kopia vastapäätä. Täällä on myös kannattajien osasto.
  • Centenary Stand, tunnetaan paremmin nimellä Kenny Dalglish Stand, joka on tietysti nimetty legendaarisen pelaajan ja valmentajan mukaan. Täällä on myös VIP-osastoja.

Liverpool FC -jalkapalloliput: istumapaikat

Olet varannut jalkapallomatkan ja liput ovat taskussasi. Tässä on nopea selitys Liverpool FC -jalkapallolippujen toiminnasta.

Ticket FC Liverpool

Otteluajan alapuolella näkyy ensin, millä neljästä osiosta istut. Jokainen puoli on edelleen jaettu ylä- ja alapuoleksi.

Tarkista etukäteen, minkä porttien läpi sinun tulee kulkea. Nämä on merkitty kirjaimilla ja numeroilla. Sitten sinun on tarkistettava lohkosi. Tässä voi olla sekä numeroita että kirjaimia yhdessä istumapaikkasi mukaan. Sitten lipussa näkyy, millä rivillä ja penkillä paikkasi on.

JalkapalloTravel ei myy yksittäisiä ottelulippuja. Voit tietenkin ostaa koko jalkapallomatkan Liverpooliin kauttamme.

Anfield-stadionkierros

Voit täydentää Liverpool-jalkapallomatkaasi stadionkierroksella. Voit valita monista eri vaihtoehdoista.

 

LFC-stadionkierros, museo ja palkintonäyttely

Tällä kierroksella näet neljä Liverpool FC:n voittamaa merkittävää palkintoa: Englannin valioliiga, 18/19 UEFA Mestarien liiga, UEFA Super Cup ja FIFA Club Jalkapallon joukkueiden maailmanmestaruuskilpailut.

Sitten pääset uuteen museoon, joka tunnetaan nimellä The Boom Room: The Epic Story of Jurgen Klopp’s Dream Team. Tämä keskittyy 19/20-joukkueeseen ja on täynnä urheiluvälineitä. Ehdoton kohde kaikille punaisen joukkueen kannattajille.

Tämän kierroksen hinta on 20 puntaa aikuisilta. Jos olet opiskelija tai eläkeläinen, se maksaa 15 puntaa. Lasten hinta on 12 puntaa.

Anfieldien alkuperäkierros, museo ja palkintonäyttely 

Tämä kierros paneutuu paljon enemmän seuran historiaan, ja se tapahtuu suurelta osin stadionin ulkopuolella. Pääset näkemään merkittävimmät cupit ja The Boom Roomin, mutta et pukuhuoneita ja pelaajien käytävää jne.

Opas kertoo kaiken perustaja John Houldingista ja siitä, missä joukkueen kotipaikka aiemmin oli; tämä on ympäri stadionia. Kierros päättyy The Sandoniin, jossa joukkue perustettiin, ja jossa voit nauttia olutta.

Stadiontour FC liverpool

Syötävää ja juotavaa lähellä Anfieldia

Ennen Liverpool FC -ottelun alkua on mukava mennä syömään ja juomaan Anfieldin alueelle. Tässä on joitain suosituksia.

The Sandon Liverpool

The Sandon

Tämä pubi on ylivoimaisesti fanien suosituin juomapaikka ennen ottelua, ja siellä myös Liverpoolin jalkapalloseura perustettiin vuonna 1892. Tämä hotelli on muutaman sadan metrin päässä stadionilta, ja se on klassinen englanti pubi, jolla on todellista Liverpool FC -luonnetta. Tämä on suuri paikka, jossa on useita huoneita, ja se on ehdottomasti kokemisen arvoinen jalkapallomatkasi aikana.

The king charles voetbalreis Liverpool

The King Charles

Tämä pubi on hieman kauempana stadionista, mutta on silti lähellä. Viihtyisä, pienempi pubi ennen ottelua oluiden nauttimiseen hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Sisustettu Liverpool FC:n muistoesineillä.

The Albert

The Albert

Tämä on toinen jättimäinen pubi, joka löytyy aivan The Kop -osion takaa. Ottelupäivinä täällä on suuret juhlat. Nauti kylmästä oluesta ja liity mukaan lauluun!

The park Liverpool

The Park

Tämä pubi on Albertia vastapäätä. Täällä voit nauttia oluen ja nauttia näkymistä stadionille. Tämä on myös pubi, jossa laulaminen on suosittua. The Park on ehdottomasti käymisen arvoinen.

Tietoa Liverpool FC:stä

Liverpool FC on viime vuosina valloittanut monien hollantilaisten sydämet. Liverpool FC on ollut historiansa aikana menestynein englantilainen seura. Seura on voittanut kansallisen tittelin 19 kertaa ja korkeimman eurooppalaisen tittelin kuusi kertaa. Sen perusti John Houlding vuonna 1892. Everton pelasi aiemmin Anfieldillä. John Houlding oli maan omistaja, ja kiistan jälkeen hääti Evertonin ja perusti sitten Liverpool FC:n.

Liverpool FC:llä on merkittävästi kansainvälistä vetovoimaa ja sillä onkin yli 200 faniklubia yli 50 maassa.

Valitettavasti se on kohdannut kaksi suurkatastrofia. Ensimmäinen oli Heyseldin tapaus: vuonna 1985 ottelussa Juventusta vastaan ​​osa stadionista romahti, mikä johti 39 ihmishengen menetykseen. Tämä johtui erityisen hulinoivista Liverpool FC -faneista. Tämän jälkeen Liverpool estettiin kaikista eurooppalaisista otteluista viideksi vuodeksi.

Tämä kielto johti kansalliseen mestaruuteen keskittymiseen. Ja tämän jälkeen useiden menestyksekkäiden vuosien jälkeen voitettuaan kaksi kansallista titteliä ja FA Cupin, katastrofi iski jälleen. Nottingham Forestia vastaan ​​järjestetyssä FA Cupin välierässä stadionilla oli aivan liian paljon kannattajia, ja valtavassa katsojien joukossa 96 ihmistä murskautui kuoliaaksi.

Liverpool FC on onneksi nähty myönteisessä valossa viime vuosina.

Het logo van FC Liverpool

Liverpool FC -logo on muuttunut melko paljon vuosien varrella, mikä todennäköisesti jatkuu tulevaisuudessa. Itse asiassa seura muuttaa logoaan muutaman vuoden välein tietyn tapahtuman perusteella. Ainoa vuosia säilynyt elementti on Liver Bird (maksalintu). Katso alta vuosien kehitys.

Hauska tosiasia: Sadan vuoden olemassaolonsa aikana seura lisäsi logoonsa kappaleensa ”You’ll never walk alone”. Viimeisin mukautus oli vuonna 2017, mikä merkitsi 125. syntymäpäivää: logoon lisättiin vuodet 1892 ja 2017.

Liverpool FC -asu

Seura pelaa tietysti punaisissa, josta tulee lempinimi ”Punaiset”. Tämä väri on peräisin legendaariselta valmentajalta Bill Shankylta vuonna 1964, ja ennen sitä he käyttivät valkoisia shortseja.

Liverpool FC ja yhteys Hollantiin

Saatat hyvinkin varata Liverpool FC -jalkapallomatkan, koska haluat nähdä hollantilaisia töissään. Tällä hetkellä menet varmaan otteluun lähinnä Virgil van Dijkin ja Georginio Wijnaldumin vuoksi, mutta joukkueessa on myös nousevat kyvyt Sepp van den berg ja Ki-jana Hoever. Hollantilaiset pelaajat, kuten Dirk Kuyt, Ryan Babel ja Jan Kromkamp, aiheuttivat aiemmin hämmennystä.

Tekemistä Liverpoolissa

Jalkapallomatkan lisäksi Liverpool on upea kaupunki viikonloppumatkalle.

voetbalreis liverpool tour

LFC City Explorer

Bussikierros klassisella englantilaisella bussilla, joka kiertää kaikki Liverpoolin merkittävimmät paikat, mukaan lukien Anfield-stadionin. Täydellinen tapa nähdä suuri osa kaupunkia.

royal albert dock

Royal Albert dock

Historiallinen osa Liverpoolia, joka on täynnä baareja ja ravintoloita ja löytyy sieltä myös Beatles-museokin.

baltic triangle

Baltic Triangle

Täällä voit mennä baariin tunnetusta Peaky Blinders -sarjasta tuttuihin maisemiin. Tyylikäs alue täynnä kutsuvia ruoka- ja juomapaikkoja.

Liver building liverpool

Liver Building

Tämä rakennus on yksi Liverpoolin horisontin muodostavasta Three Graces -maamerkistä, josta on upeat 360 asteen näkymät kaupunkiin.

Mikä on paras paikka varata Liverpool FC -jalkapallomatka?

Jalkapallotravel.fi on paras paikka varata jalkapallomatka katsomaan Liverpool FC:tä. Meiltä löytyy kaikki tarvittava täydelliselle jalkapallomatkalle. Autamme sinua valitsemaan ottelun, istumapaikan ja hotellin, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman sujuvasti.

Mitä Liverpool FC -jalkapallomatka maksaa?

Jalkapallomatka Liverpooliin maksaa 244 – 1 778 euroa. Monet tekijät kuitenkin vaikuttavat matkasi hintaan, kuten:
• Ketä vastaan Liverpool pelaa. On kalliimpaa katsoa otteluita perinteistä vastustajaa, kuten Manchester Unitedia tai Evertonia vastaan.
• Missä ottelua pelataan. Usein on halvempaa mennä katsomaan Liverpoolia, kun he eivät pelaa Anfieldillä. Harkitse siis Valioliigan pelejä keskitason vastustajaa vastaan tai jopa Mestarien liigan pelejä muissa maissa.
• Ottelun tärkeys. Kauden viimeiseen otteluun osallistuminen on usein erittäin kallista – varsinkin jos mestaruus on pelissä. Mestarien liigan pudotuspelit ovat myös kalliimpia kuin lohkovaiheen pelit.
• Vierailusi pituus. Luonnollisesti mitä pidempään viivyt kaupungissa, sitä kalliimpi matkasi on.

Kuinka paljon Anfieldin vieraanvaraisuusliput maksavat?

Anfieldin vieraanvaraisuuslippujen hinnat vaihtelevat vastustajan mukaan. Ajattele asiaa näin – mitä vaikeampi vastustaja, sitä kalliimpi lippu.

Kuinka paljon Anfieldin stadionkierros maksaa?

Anfield-kierroksen hinta vaihtelee valitsemasi toiminnon ja ikäsi mukaan. Tässä on, mitä saatat joutua maksamaan LFC Stadium Tourista ikäsi perusteella:
• Aikuiset – 27€
• Seniori/opiskelija – 21€
• Lapsi – 16€
• Nelihenkinen perhe – 76€

Stadionin lähellä on muita museoita ja retkiä, joihin voit tutustua. Nämä kuitenkin maksavat sinulle ylimääräistä. Koko stadionkokemus (kaikki matkat + museot) maksaa sinulle 150 €. Koska nämä säännöt muuttuvat jatkuvasti, suosittelemme seuraamaan tarkasti verkkosivuston vierailijoille suunnattua ohjelistaa.

Arvostelut

8.8 4 Arvostelut
Hotelli
Tunnelma
Lento
Palvelu
Kaupunki
Istumapaikat

Liverpool FC - Manchester United
9.3 Erinomainen
JFI036022

Matka jalkapallo travelssin kautta aivan loistava paketti kaikki toimii ja itse saa nauttia huolettomasti matkasta.

 

tip:  Liverpool on aina ihana ja aivan yltiöystävällinen kaupunki kannattaa käydä ja fiilistellä tunnelmaa.

 

 

Anonyymi, 2 ihmiset
Liverpool FC - Manchester United
15 joulukuuta 2018
Liverpool FC - Watford FC
8.7 Todella hyvä

Lennot toimivat hyvin, vaikka alkuperäinen lento peruuntui, niin korvaava lento järjestyi toiveittemme mukaisesti. Lentojen järjestely hoitui hollantilaisen emoyhtiön kautta englannin kielellä, joten jos kieli tuottaa ongelmia järjestely voi olla hankala. Paluulennolla tunnin vaihto oli turhan lyhyt, eli Frankfurtin lentokentällä meni juoksuksi ja kun tulimme Helsingin koneeseen, oli kone ja miehistö sama millä tulimme Manchesterista :-). Manchesterista Liverpooliin menimme bussilla. Hotelli Liner oli Lime streetin aseman vieressä erittäin hyvällä paikalla kävelykeskustan ja Mathew streetin musiikkipubien läheisyydessä. Anfieldille reilu 2 km kävely kesti reilun 1/2 tuntia. Lippupaketti premierclubin tarjoiluineen oli hyvä ja ruokana oli monipuolinen buffet tarjoilu. Täyden katsomon tunnelma oli tietysti sanoinkuvaamaton. Paikat erinomaiset toisella tasolla rankkarialueen tuntumassa. Näkymä oli esteetön, paitsi silloin kun pallo meni maaliin ja kaikki nousivat ylös :-)
Tauolla clubin puolella oli riittävästi helpotushuoneita käytössä ja kahvia/teetä tarjolla. Olutkin oli hinnoiteltu maltillisesti reiluun kolmeen puntaan.
Liput otteluun ja lennoille tulivat 5 päivää ennen matkaa. Liput otteluun piti tulostaa, sillä kännykkälippu ei kelvannut. Paketti oli erittäin vaivaton, sillä ainoastaan bussiliput Manchesterin lentokentältä suoraan Liverpoolin keskustaan piti hankkia itse, mikä oli helppoa National Expressin sivuilta. Hotelli oli keskiverto. Aamianen oli runsas ja tuhti brittiaamianen. Hedelmiä ja jokunen tomaattikin oli myös saatavilla. Kahvivalikoima oli hyvä. Huoneissa paksut kokolattiamatot. Sängyt hyvät. Huoneessa myös kahvia ja teetä tarjolla. Pyyhkeet paksuja ja isoja. Lämmönsäätimenä lähinnä ikkuna. Näköalana Lime streetin aseman katto. JalkapalloTravelin palvelu oli toimivaa ja paketti oli erinomainen, joka sisälsi lennot, hotellin ja hyvät paikat katsomosta sekä premierclubin palvelut ennen, tauolla ja jälkeen pelin. Mielestämme hinta/laatu oli erinomainen. Lisänä Liverpoolin upea musiikkielämä ja monipuolinen tarjonta kulttuurin, historian ja ostoksienkin suhteen. Hintatso yllätti positiivisesti kolmen ruokalajin menù oli tarjolla alle 15£ useissa laadukkaissakin paikoissa klo 11-17. Olut pubeissa liikkui 3£ kieppeillä/pintti, jopa turistien kansoittamassa Cavern Clubillakin.

 

Tip: Liverpoolin mentäessä ja tullessa on Manchesterin lentokentältä suora bussiyhteys Liverpoolin keskustaan ilman välipysähdyksiä. Menomatka kesti n. 40 min. hinta kahdelta edestakaisin 17€ oli todella edullinen. Juna on vähän hitaampi, kun pysähtelee useammin ja on kalliimpi. Mathew-streetin musiikkibubit käymisen arvoisia paikkoja. Jos historia kiinnostaa kannattaa varata pidempi aika, sillä nähtävää on paljon. Arkkitehtuuri telakan tuntumassa mielenkiintoista. Kävimme Beatles kiertoajelulla, jossa oli tosi rento tunnelma ja kaupunki tuli samalla tutuksi. Anfieldin tutustumiskäynti kannattaa myös ottaa ohjelmaan hinta n. 12£.

J. Nuottimäki, 2 ihmiset
Liverpool FC - Watford FC
27 helmikuuta 2019
Liverpool FC - Watford FC
8.7 Todella hyvä

Matka oli kaikin tavoin onnistunut! Varaamamme hotelli (Devonshire House Hotel) osoittautui totaalisen karmeaksi (homeinen, haiseva, likainen) ja aloimme pohtia vaihtoehtoista majoitusta. Saimme loistavaa, ystävällistä ja ymmärtävää palvelua jalkapallomatkojen Suvilta, jonka avulla saimme varattua uuden hotellin matkamme ajaksi. Tähän uuteen hotelliin olimme erittäin tyytyväisiä, se sijaitsi mukavalla alueella Liverpoolin keskustassa, oli viihtyisä ja siisti. Olemme harvoin missään saaneet yhtä hyvää palvelua kuin jalkapallotravelsin puhelinpalvelussa! Se että apu on puhelimen päässä tarvittaessa koko reissun ajan, on luksusta. Ottelulippujen kanssa kaikki sujui mutkattomasti, paikat katsomossa oli erittäin hyvät ja palvelu stadionilla loistavaa. Hieno kokemus, varaamme varmasti seuraavankin jalkapallomatkamme jalkapallotravelsin kautta!

 

Tip: Hotelli kannattaa ehdottomasti varata Liverpoolin keskustasta, silloin on kävelymatkan päässä kaikkialta eikä siirtymisiin mene turhaan aikaa ja rahaa. Ottelun jälkeen pääseminen takaisin keskustaan saattaa olla haastavaa, taksijonot ovat kilometrin pituiset ja julkinen liikenne toimii huonosti, joten paluumatkaan kannattaa varata aikaa. Liverpoolin Albert Dockin alue on upea, sieltä löytyy myös kaikki kiinnostavat museot.

L. Luoma, 2 matkustajaa
Liverpool FC - Watford FC
17 maaliskuuta 2018
Liverpool FC - NK Maribor (CL)
8.3 Todella hyvä

Koko paketti oli täydellinen, meillä kaikillä viidellä oli todella hyvä reissu ja kaikki sujui ongelmitta - lennoista hotelliin ja lippuihin. Hotellilla oli vain kaksi tähteö, mutta se oli yllättävän hyvä ja siisti, suosittelisin. Liput Mestarien Liigaan olivat todella hyvät. Oliemme varanneet liput, joilla oli pääsy loungelle enen ja jälkeen ottelun. Paikat stadionilla olivat mahtavat. Kaupungilla oli myös paljon tarjottavaa. Kiertelimme paljon, ja vietimme hauskoja pitkiä iltoja. 

Anonyymi, 5 henkilöä
Liverpool FC - NK Maribor (CL)
1 marraskuuta 2017