Jalkapallomatka

Juventus FC

Juventus FC

Jalkapallomatka
Juventus FC

Juventus FC
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Juventus FC -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.
30 Jalkapallomatkoja löydetty
Juventus FC vs
Valitse vastustaja
Järjestys:
Suodattimet ()
Järjestys:
?
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

Juventus FC - Como 1907

maanantaina 19 elo 20:45
Vahvistettu päivämäärä
Allianz Stadium, Torino
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
148 €
p.p. Alkaen  
632 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

Hellas Verona - Juventus FC

maanantaina 26 elo 20:45
Vahvistettu päivämäärä
Marc Antonio Bentegodi, Verona
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
coming soon
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

Juventus FC - AS Roma

sunnuntaina 1 syys 20:45
Vahvistettu päivämäärä
Allianz Stadium, Torino
Maksa 50% tänään!
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
194 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

Juventus FC - SSC Napoli

21 tai 22 syyskuuta  
Allianz Stadium, Torino
Maksa 50% tänään!
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
251 €
p.p. Alkaen  
624 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

Juventus FC - Cagliari

5 tai 6 lokakuuta  
Allianz Stadium, Torino
Maksa 50% tänään!
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
200 €
p.p. Alkaen  
573 €
Katso paketteja
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

Juventus FC - Lazio Roma

19 tai 20 lokakuuta  
Allianz Stadium, Torino
Maksa 50% tänään!
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
231 €
p.p. Alkaen  
684 €
Katso paketteja

Koe Juventus F.C -jalkapallomatka

Varaa Juventus F.C -jalkapallomatka neljällä yksinkertaisella napsautuksella

Varaa täydellinen Juventus F.C -jalkapallomatkasi. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

Juventus-ottelun seuraaminen on unohtumaton kokemus. Upealla Juventus-stadionilla on 41 507 paikkaa. Juventus-iskulause on ”Fino alla Fine” tai ”Loppuun asti”, tunne, jonka pääset kokemaan stadionilla jalkapallomatkasi aikana. Harvat seurat maailmassa pystyvät mittaamaan itseään tällä kokemuksella. JalkapalloTravel tarjoaa vierekkäisiä lippuja Allianz-stadionille.

Torino on henkeäsalpaava paikka kaupunkilomalle ja siellä on lukuisia viehättäviä ja historiallisia italialaisia ravintoloita. Tämä on täydellinen paikka sekä jugend- että renessanssiarkkitehtuurin ystäville. Torino on yksi Italian suosituimmista ”ruokapääkaupungeista”, jossa sinut samalla viedään tämän kaupungin loistavaan menneisyyteen. Lyhyesti sanottuna Torino on ihanteellinen kohde jalkapallomatkallesi.

voetbalreizen juventus

Kaikki mitä sinun tulee tietää Juventus F.C -jalkapallomatkasta

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta Juventus F.C -jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman leppoisasti. Allianz-stadionin sisäpiirivinkeistä parhaisiin vinkkeihin Torinon tutustumiseen.

  • Tietoa Allianz-stadionista, reitti ja vinkit
  • Tietoa Juventus F.C:stä
  • Tekemistä Torinossa

Allianz-stadion, Juventus F.C:n legendaarinen jalkapallostadion

shutterstock_751272046-scaled

Juventus F.C. pelaa kaikki kotipelinsä Allianz-stadionilla, jossa on tällä hetkellä 41 507 paikkaa.

Juventus F.C. ottelussa sinua kohtaa hämmästyttävän italialainen tunnelma. Torinon jalkapallo-ottelun todistaminen on monien jalkapallofanien haaveilema kokemus!

Allianz-stadionille saapuminen

Tunnelmallinen Juventus F.C:n jalkapallostadion sijaitsee kaupungin luoteisosassa, Continassa-alueella, noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Torinon julkinen liikenne on hyvin järjestetty, ja stadionille kulkee paljon busseja, takseja ja raitiovaunuja.

Emme kuitenkaan suosittele menemään Allianz-stadionille autolla tai taksilla, ellet lähde hyvissä ajoin etukäteen. Stadionin ympäristö on todella ruuhkainen Juventus F.C -ottelupäivinä, ja pysäköinti on sekä painajainen että erittäin kallista. Valitse julkinen liikenne. Jos olet ehdottomasti päättänyt mennä autolla, pysäköi lähellä sijaitsevaan Area12-ostoskeskukseen. Vaikka pysäköinti on ilmaista siellä, muista, että tämä tarkoittaa, että sinun täytyy mennä sinne mahdollisimman aikaisin, jotta löydät paikan sieltä.

Metrolla ALLIANZ-STADIONILLE

Torinossa on yksi metrolinja, joka vie sinut Allianz-stadionille.

Linja 3, vihreä linja Porta Palazzosta.

Linjalla 3 pääset nousemaan pois eri pysäkkeillä. Tämä linja kulkee Porta Palazzolta noin kymmenen minuutin kävelymatkan päästä Torinon keskustasta.

Lähtöpaikka on noin viidentoista pysäkin päässä stadionia lähinnä olevasta pysäkistä. Pysäkki, jolta sinun on poistuttava, on Fermata 170 – PERVINCHE.

Sieltä Allianz-stadionille pääsee kävellen alle kymmenessä minuutissa.

Allianz-stadionin osoite
Corso Gaetano Scirea 50
10151 Torino TO
Italia

BUSSILLA ALLIANZ-STADIONILLE

Jos haluat päästä Allianz-stadionille bussilla, voit valita seuraavat linjat: 72, 29 ja 59.

Jos olet myöhään liikkeellä Juventus F.C -ottelun jälkeen, ei tarvitse huolehtia. Voit valita jonkin yöbusseista. Voit valita jonkin seuraavista linjoista: 59, VE1 ja 59, 72 ja 11, VE1 ja 13N.

Huom: yöbussit eivät kulke klo 1.00–4.00.

Allianz-stadionin pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun pitäisi ostaa, jotta saat parhaat paikat Allianz-stadionilta jalkapallomatkallesi, Juventus-stadion on jaettu neljään päähän ja kahteen eri tasoon. 100-sarjan sektorit ovat lähinnä kenttää.

Allianz-stadionin puolet:

  • De Curva Nord pohjoismaalin takana. Sektorit 106–110 ja 206–212
  • De Curva Sud etelämaalin takana. Sektorit 118–122 ja 222–228
  • Tribuna Est pituussuunnassa. Sektorit 111–117 ja 213–221
  • Tribuna Ovest pituussuunnassa. Tämä sisältää Premium Club -paikat ja Executive Boxit (Hospitality and Hostess -palvelu) sekä sektorit 105, 123, 203–205 ja 229–231.
Plattegrond-Stadion-Juventus

Allianz-stadionkierros

Mikään matka Torinoon ei ole täydellinen ilman stadionkierrosta. Juventus-museo + Allianz-stadionkierroksen aikana sinut viedään kierrokselle seuran kattavaan menneisyyteen. Voit joko valita äänikierroksen tai opastetun kierroksen lisähintaan. Äänikierroksen voi varata seuraavilla kielillä: englanti, ranska, espanja ja saksa.

Seuraat ennalta määritettyä reittiä, jota pitkin voit tutustua ominaisuuksiin: museo, vieraanvaraisuushuoneet, pelaajien pukuhuoneet, ylellinen media-alue ja kenttä, jossa kävelet vaikuttavan pelaajatunnelin läpi. Allianz-stadionkierros kestää noin 60 minuuttia ja museokierrokseen kannattaa varata vielä 50 minuuttia.

Huomaa: museo suljetaan kolme tuntia ennen ottelun alkua Juventus F.C -ottelupäivinä ja kaikki osa-alueet eivät välttämättä ole ottelupäivinä käytettävissä. Siksi suosittelemme kierrosta muuna kuin ottelupäivänä.

Normaalin kierroksen hinta on 25 €, ja alle 16-vuotiailta kierros maksaa 20 €. Nuoremmat lapset (alle 6-vuotiaat) pääsevät sisään ilmaiseksi.

juventus-voetbalreis-stadiontoer
>
PERIODE MA T / M ZAT. ZONDAG
2 t / m 6. tammikuuta. 9:30 - 19:30 9:30 - 19:30
7. tammikuuta t / m 13. huhtikuuta 10:00 - 18:30 10:00 - 14:30
14. huhtikuuta . t / m 13. lokakuuta 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30
14 lokakuuta . t / m 15 haj. 10:00 - 18:30 10:00 - 14:30
16 t / m 31. joulu. 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30

Juotavaa ja syötävää Allianz-stadionin lähellä

Ennen Juventus F.C. -ottelua on mukava mennä syömään ja juomaan Allianz-stadionin alueelle. Stadionin lähellä on onneksi useita upeita paikkoja, eikä paikallisten baarien löytäminen ympäröiviltä kaduilta ole ongelma. Jos etsit jalkapallobaaria, valitse Torinon keskustasta löytyvä Huntsman Pub.

Huntsman-Pub

Tetley Huntsman

Ainutlaatuinen kokemus jalkapalloharrastajille! Tämän baarin omistaa suuri jalkapalloharrastaja. Tunnet olosi kotoisaksi täällä heti. Täällä he tarjoavat useita tyypillisiä italialaisia ruokia, ja heillä on suuri olutkokoelma. Jalkapalloa näytetään täällä jatkuvasti valtavilla näytöillä, ja tämä paikka todella saa sinut tunnelmaan ennen Juventus F.C. -ottelun alkua. Tetley Huntsman on auki klo 2 asti.

Cafe-Rossini

Cafe Rossini

Ravintola, jossa voit myös katsella jalkapalloa. Täällä on rento ilmapiiri ja se sijaitsee Dora-joen vieressä. Täältä löydät valtavan valikoiman taivaallisia italialaisia ruokia, viinejä ja erilaisia oluita. Tämä ravintola on avoinna joka päivä, mutta sunnuntaisin klo 17.00–4.30.

Tietoa Juventus F.C:stä

Hieman yllättäen Juventus F.C. perustettiin 29. marraskuuta 1897 lukiolaisryhmän toimesta. Tästä syntyi myös nimi ”Juventus”, joka tarkoittaa”nuori”. On syytä huomauttaa, että alkupäivinä seura pelasi otteluitaan pukeutumalla vaaleanpunaisiin paitoihin. Uudet asut, joissa oli mustavalkoiset pystysuorat raidat, esiteltiin vuonna 1899. Seura voitti ensimmäisen italialaisen mestaruuden kaksi vuotta myöhemmin – vuonna 1903.

Agnellien perhe – autonvalmistajan Fiatin omistajat – osti Juventuksen vuonna 1923, jolloin seura voitti toisen kansallisen Italian tittelin vuosina 1925-26. 1930-luku merkitsi kultakautta Juventukselle, joka voitti vähintään viisi Italian mestaruuskilpailua.

Agnelli-perheen taloudellisen tuen takia seura pystyi houkuttelemaan mukaan joitain maailman parhaita pelaajia. Seura on saavuttanut useita maailmanennätyksiä korkeimmista siirtomaksuista ja on vuosien varrella hankkinut Michel Platinin, Zinedine Zidanen ja Cristiano Ronaldon kaltaisten jalkapallo-legendojen kyvyt.

Juventus F.C. -logo

Juventus F.C:n nykyään tiedossa oleva logo otettiin käyttöön heinäkuussa 2017. Tämä uusi logo ilmentää Juventuksen ydintä: pelaajien tunnusomaiset värit ja voiton symboli (tunnetaan myös nimellä Scudetto).

Mustavalkoiset raidat ovat uuden visuaalisen identiteetin erottuva piirre. Scudetto kuvaa seuran halua voittaa sekä nyt että tulevaisuudessa. J-kirjaimella on erityinen paikka jokaisen fanin sydämessä.

maria-bobrova-Xp2mD-wQOfg-unsplash-scaled

Juventuksen lempinimi: The Old Lady

Juventuksella on melko monta lempinimeä. On sanomattakin selvää, että pelaajia kutsutaan ”seeproiksi” ja nimellä ”I Bianconeri” (mustavalkoisiksi) heidän mustavalkoisten raidallisten paitojensa vuoksi. Mistä lempinimi ”The Old Lady” – italiaksi La Vecchia Signora – kuitenkin tulee?

Kuten edellä selitettiin: Juventus tarkoittaa ”nuorta”, ja pelaajat olivat alkuaikoina lukiolaisia. Kuitenkin 1930-luvulla seura oli kuuluisa melko vanhasta joukkueestaan, samoin on myös tällä hetkellä. Sana ”vanha” tuli käyttöön ironialla; jopa fanien keskuudessa.

Lempinimellä ”Old Lady” osoitetaan kiintymystä. Sanotaan, että kannattajat rakastavat seuraa yhtä paljon kuin vaimoaan tai äitiään. Ja koska Juventus on tietysti jo vanha seura, tämä lempinimi on todella sopiva.

Tekemistä Torinossa?

Torino on keskikokoinen ja kiehtova kaupunki. Se on ehdoton kohde jalkapallomatkalle, mutta upea myös kaupunkilomalle tai pitkälle viikonlopulle. Kutsuvat ulkobaarit, viehättävät kylät ja – kirsikka kakun päällä – aitoa italialaista ruokaa. Italialainen keittiö ei koskaan petä, kuten ei heidän maailmankuuluisa pizza ja lasillinen italialaista punaviiniäkään. Eli jos vierailet kaupungissa Juventus F.C. -ottelun merkeissä, siellä on myös paljon muutakin tekemistä. Nämä ovat suosikkejamme Torinossa.

musee-du-cinema-turin

Elokuvamuseo

Tutustu elokuvamuseoon, jonka sanotaan usein olevan Torinon paras museo. Tämä ei ole mikään yllätys, kun otetaan huomioon, että Torino on italialaisen elokuvan syntymäpaikka. Täältä löydät maailman ensimmäiset kamerat sekä kypärät koko Star Wars -sarjasta.

muse%CC%81e-de-lautomobile-turin

Musseo dell’automobile

Automuseo on toinen maailmankuulu museo Torinossa. Sieltä löytyy lähes 200 autoa 80 merkiltä uusimmista malleista jopa höyryautoihin, ja tässä museossa on yksi upeimmista ja harvinaisimmista ajoneuvoista.

marche%CC%81-porta-palazzo-turin

Mercato di Porta Palazzo

Yksinään vierailu Torinossa ei olisi täydellinen käymättä täällä; Euroopan suurimmat ulkoilmamarkkinat. Löydät tuhansia upeita kioskeja, joissa on kaikenlaisia ruokia, sekä vaatteita ja kaikenlaisia taloustavaroita. Lisäksi hinnat ovat kaikki kohtuullisia. Älä jätä tätä välistä!

mont-des-capucins-Turin-840x471-1

Monte dei Capuccini

Jos etsit henkeäsalpaavia ja panoraamanäkymiä Torinon kaupunkiin, tälle vuorelle nouseminen on vaivan arvoista.

Kuinka paljon Juventus-jalkapallomatka maksaa?

Juventus-jalkapallomatka voi maksaa 300–800 € henkilöä kohden. Hinnat vaihtelevat eri syistä, mm:
  • Ottelu. Derbyt ja kilpailijoiden ottelut ovat yleensä kalliimpia.
  • Matkan pituus. Mitä pidempään matka kestää, sitä kalliimmaksi matkasi tulee. Esimerkiksi 4 päivän matka maksaa enemmän kuin 2 päivän matka.
  • Hotelli ja lento. Tarjolla on monia halpahotelleja ja -lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat kohtuullisia palveluita, mutta joista puuttuvat hieman kalliimpien vaihtoehtojen mukavuudet.

Mistä voin ostaa Juventus-otteluliput?

Voit ostaa Juventus-otteluliput verkkosivustomme kautta jalkapallomatkapakettiemme avulla. Voit valita haluamasi kategorian, ja me varmistamme, että saat parhaat mahdolliset liput.

Missä Juventus pelaa?

Juventus pelaa Torinon Allianz Stadiumilla (ei pidä sekoittaa Münchenissä, Saksassa sijaitsevaan Allianz-areenaan). Eurooppalaisten seuraturnausten (kuten Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan) aikana stadionia kutsutaan sponsorisääntöjen vuoksi Juventus Stadiumiksi.

Miten Juventus Stadiumille pääsee?

Juventus Stadiumille on melko helppo päästä, jos matkustat kaupungin keskustasta. Stadionille kulkee neljä bussilinjaa, muun muassa linjat 29, 3990 ja 72. Jos päätät käyttää bussia, matka maksaa 1-3 euroa, mikä on erittäin edullista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää taksia, mutta muista, että se maksaa todennäköisesti huomattavasti enemmän kuin julkisen liikenteen käyttö.

Järjestääkö Juventus stadionkierroksia?

Kyllä, Juventus järjestää stadionkierroksia. Stadionkierroksia järjestetään viikon jokaisena päivänä paitsi tiistaisin, ja ottelupäivinä saattaa olla rajoitetusti tilaa. Tavallinen kierros maksaa aikuisilta 15 euroa ja alle 16-vuotiailta 12 euroa. Stadionkierroksen lippu toimii usein myös lippuna museoon.