Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu. + Lue lisää

Jalkapallotravel varmistaa sinulle paperi- tai e-liput. Muun tyyppiset pääsyliput voivat aiheuttaa monia ongelmia.
Lisätietoa.
 • Paperi- tai e-liput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

AC Milan

AC Milan
9.3
3 Arvostelut

Jalkapallomatka
AC Milan

AC Milan
9.3
3 Arvostelut AC MilanAC Milanhttps://assets.travelgroep.nl/images/83863/83863.png4.75305

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu. + Lue lisää

Jalkapallotravel varmistaa sinulle paperi- tai e-liput. Muun tyyppiset pääsyliput voivat aiheuttaa monia ongelmia.
Lisätietoa.
 • Paperi- tai e-liput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet AC Milan -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.
1 Jalkapallomatka löydetty
Järjestys:
Suodattimet ()
?
Järjestys:
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
Serie A

AC Milan - Salernitana

25 tai 26 toukokuuta  
San Siro, Milano
Takaisin -takuun ansiosta
Lisätty suosikiksi Lisää suosikiksi
p.p. Alkaen  
293 €
p.p. Alkaen  
706 €
Katso paketteja

Koe AC Milan -jalkapallomatka

Varaa AC Milan -jalkapallomatka neljällä yksinkertaisella napsautuksella

Varaa täydellinen ja räätälöity AC Milan -jalkapallomatkasi. Valitse ottelu, hotelli ja sijainti kätevästi yhdessä paikassa. Ei varausmaksuja

AC Milanin -ottelun seuraaminen livenä on unohtumaton kokemus. Vanhalla – vaikkakin vuonna 2016 kunnostetulla – San Siro -stadionilla on 80 018 istumapaikkaa. AC Milanin iskulause tarkoittaa seuraavaa: ”Meistä tulee paholaisten joukkue. Värimme ovat punaisia ​​kuin tuli ja mustat kuin pelko, jota kutsumme vastustajillemme”. Tunnet epäilemättä tämän huikean asenteen tämän seuran jalkapallo-ottelun aikana. JalkapalloTravel kautta voit varata vierekkäiset liput San Siro -stadionille.

Milano on Italian taloudellinen sydän, joten se tarjoaa runsaasti laadukkaita ravintoloita, kauppoja ja ostoskeskuksia ylellisiltä merkeiltä, joten se on ihanteellinen kaupunkilomalle. Goottilaistyylisen arkkitehtuurin ystäville tämä on oikea paikka! Käy Duomo di Milanon katedraalissa tai Santa Maria delle Grazie -kirkossa. Taatusti iloa silmille. Jalkapallomatka yhdistettynä superkaupunkiin: tämä on ihanteellinen kohde!

AC-Milan-fans

Kaikki, mitä sinun tulee tietää AC Milan -jalkapallomatkasta

Haluamme varmistaa, että jalkapallomatkasi Milanoon sujuu mahdollisimman sujuvasti, joten tässä ovat parhaat vinkkimme sinulle. San Siro -jalkapallostadionin sisäpiirivinkeistä upeisiin neuvoihin fantastisen upean Milanon tutustumiseen.

 • Tietoa San Siro -stadionista, reitti ja vinkkejä
 • Tietoa Milanosta
 • Tekemistä Milanossa

San Siro -stadion, AC Milanin jättimäinen ja Italian suurin jalkapallostadion

San-Siro-Stadium-2.0

AC Milan pelaa kaikki kotipelinsä San Siro -stadionilla. Tämä valtava stadion on kuitenkin itse asiassa jaettu Interin kanssa. Viimeaikaisten kunnostustöiden vuoksi stadionille mahtuu tällä hetkellä 80 018 katsojaa.

Jos lähdet FC Milan -otteluun, yllätyt siitä, että monet uskolliset italialaiset jalkapallofanit kokoontuvat palvomaan sankareitaan antaen sille ainutlaatuisen luonteen. Jalkapallomatkan varaaminen AC Milaniin on kokemus, joka sisältyy monien jalkapallofanaatikkojen unelmiin!

San Siro -stadionille saapuminen?

AC Milanin jalkapallotemppeli sijaitsee kaupungin länsipuolella San Siron alueella, noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Milanon julkinen liikenne on tehokasta, ja se on yleensä hyvin integroitu järjestelmä. Tässä kaupungissa voit helposti tutustua ympäristöön ilman suuria ongelmia. Eri bussit, taksit, metrot ja raitiovaunut pysähtyvät stadionilla.

San Siro on stadion, jonne on helppo päästä autolla, vaikka taksilla sinne pääseminen on taloudellisempaa. Tämä johtuu stadionin maksullisesta pysäköinnistä.

Jos olet edelleen päättänyt mennä autolla (vuokrattu tai muu), suosittelemme ostamaan pysäköintilipun etukäteen. Näitä voi ostaa Casa Milanin lipputoimistosta, joka on avoinna päivittäin klo 10.00–20.00. Se löytyy osoitteesta Via Aldo Rossi, 8, Piazza Gino Valle.

Vaikka stadionin ympärillä voi olla paljon ruuhkaa AC Milanin ottelupäivinä, pysäköinti on erittäin helppoa, jos olet ostanut pysäköintilipun etukäteen.

Pysäköintialueelle pääsee autostradalta A4 – Viale Certosa. Pysäköintialueelle pääsee myös Tangenziale Ovestista – poistu liittymästä ”Milano San Siro”.

METROLLA San Siro -stadionille

Milanossa on yksi raitiovaunulinja, joka vie sinut San Siron stadionille.

Linja 16, oranssi linja Monte Velinosta (Via del Turchino 13 Prima di Via Maspero).

Linjalle 16 voit nousta kaupungin eri pysäkeiltä. Tämä linja kulkee Monte Velinosta. Noin 4,5 kilometriä Milanon keskustasta.

Lähtöpisteestä stadionia lähimpään pysäkkiin on noin 32 pysäkkiä. Pysäkki, josta sinun on poistuttava, on nimeltään Rospigliosi Prima di Piazza Axum.

Sieltä San Siron stadionille pääsee kävellen alle minuutissa.

San Siro -stadionin osoite
Piazzale Angelo Moratti
20151 Milano MI
Italia

BUSSILLA SAN SIRO -STADIONILLE

Jos haluat päästä San Siro -stadionille bussilla, voit valita seuraavat linjat:

– 49 (Piazza Tirana-San Christoforo)

– 78 (Bisceglie M1-Via Govone)

– 64 (Bonola-Lorenteggio)

– 80 (De Angeli-Quinto Romano)

– 98 (Famagosta M2-Piazzale Lotto M1M5)

Jos AC Milan -ottelun jälkeen on myöhä, sinun ei tarvitse huolehtia. Valitse vain yöbussi, joka kulkee melkein koko yön. Voit valita jonkin seuraavista linjoista: 80, NM1, NM2 viikonloppuisin ja 91, NM1 ja NM2 arkisin.

Voit myös ottaa raitiovaunulinjan 16 takaisin keskustaan yöllä, vaikka suosittelemme yöbussia, koska yöbussien aikataulua on hieman helpompi ymmärtää.

San Siro -stadionin pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun kannattaa ostaa, jotta saat parhaat paikat San Siro -stadionilta jalkapallomatkallesi: AC Milanin stadion on jaettu neljään katsomoon ja kolmeen tasoon. Ensimmäisellä tasolla on myös aitio ja lounge. 100-sarjan ja A–Z-sarjan osiot ovat lähimpänä kenttää. Muista, että vierasjoukkueen kannattajat istuvat sinisellä alueella – Curva South osioissa 301–318.

San Siro -stadionin katsomot:

 • Vihreä: Curva (pohjoinen) pohjoisen maalin takana. Osiot 137–148, 239–254 ja 343–360.
 • Sininen: Curva (etelä) eteläisen maalin takana. Osiot 101–112, 201–220 and 301–318.
 • Oranssi: Arancio (itä) pitkällä sivulla. Ensimmäiseltä tasolta löydät Premium-aitiopaikat ja osiot 149-172 ja 255-276 toisella tasolla.
 • Punainen: Rosso (länsi) sivussa. Ensimmäiseltä tasolta löydät Premium-aitiopaikat ja lounget (tarjoilupalvelulla) sekä osiot A-Z, X01-X03, Y01-Y02, J01-J03, K01-K02. Ylempänä olevilta tasoilta löytyy 221–238 ja 319–342.
San-Siro-Stadium

Stadionkierros + museo San Siro -stadionilla

Mikään jalkapallomatka AC Milaniin ei itse asiassa ole täydellinen ilman stadionkierroksen varaamista. San Siro -kokemuksen aikana sinut viedään kierrokselle tämän seuran historian läpi. Yksityisiä kierroksia voi varata. Kierrokselle on saatavilla laaja valikoima kieliä, kuten italia, englanti, ranska, saksa, portugali, indonesia, kiina, japani, arabia ja venäjä.

Seuraat ennalta määrättyä reittiä, jonka kautta voit tutustua ominaisuuksiin: Inter- ja AC Milan -museo, vieraanvaraisuushuoneet, pelaajien pukuhuoneet, eksklusiivinen Mixed Zone ja kenttä, jossa kävelet vaikuttavan pelaajien tunnelin läpi. San Siro -stadionkierros kestää noin 30–40 minuuttia, ja museoon kannattaa varata vielä noin 50 minuuttia.

Huomaa: ottelupäivinä ei järjestetä kierroksia. Siksi suosittelemme kierroksen tekemistä muuna päivänä kuin ottelupäivinä. Museo on kuitenkin avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 9.30–17.00.

Normaalin kierroksen hinta on 20 €. Alennettu 13 euron hinta koskee alle 13-vuotiaita lapsia. Nuoremmat (alle 6-vuotiaat) lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

San-Siro-Stadium-scaled

Syötävää ja juotavaa lähellä San Siro -stadionia

Ennen AC Milan -ottelua on mukava käydä syömässä ja juomassa San Siron -stadionin lähistöllä.

Stadionin ympärillä on onneksi paljon hämmästyttäviä ruokapaikkoja. Jotkut näistä tarjoavat laajan valikoiman erilaisia oluita, ja on myös ravintoloita, jotka tarjoavat klassista hampurilaista. Löydät myös hotdogit ja tyypilliset italialaiset paninit.

Hieman kauempana stadionista – noin viiden minuutin kävelymatkan päästä – löydät myös helposti paikallisia ravintoloita ympäröiviltä kaduilta. AC Milanin kannattajien klassikko on Ristorante La Barchetta.

Jos etsit jalkapallobaaria, tutustu Milanon keskustassa sijaitsevaan Offside Sports Pubiin.

italian-restaurant-milan-scaled

Ristorante & Pizzeria La Barchetta

Älä missaa loman aikana Milanossa! Täällä voit nauttia upeasta italialaisesta ruoasta. Olipa kyseessä klassinen pasta bolognese tai quattro stagioni -pizza: olet tullut oikeaan paikkaan. Monet arvostelut paljastavat, että palvelu on nopeaa ja erinomaista, ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään ja hymyilee. AC Milanin stadion on vain viiden minuutin päässä tästä ravintolasta: se tekee siitä ihanteellisen paikan. Tämä paikka saa sinut todella hyvälle tuulelle ennen AC Milan -ottelusi alkua.

Ravintola avaa ovensa joka päivä klo 12.00 ja sulkeutuu klo 14.30 iltapäivällä. Illalla ravintola avataan jälleen klo 19.00–23.00.

offside-sports-pub

Offside Sports Pub

Pieni pubi, jossa voit myös katsella jalkapalloa. He puhuvat täällä erinomaista englantia, ja kävijät voivat myös tulla toimeen huonommalla kielitaidolla. Ilmapiiri täällä on rento, mutta muista, että tällainen jalkapallopubi voi olla täynnä ajoittain. Siitä huolimatta täällä on laaja valikoima oluita, ja kaikissa huoneissa on näytöt, joissa voit katsella jalkapalloa.

COVID-19-aikana tämä pubi on avoinna joka keskiviikko ja perjantai klo 18.00–2.00.

Tietoa AC Milanista

AC Milanin perusti 16. joulukuuta 1899 englantilainen ammattilaisjalkapalloilija Herbert Kilpin. Hän keksi myös maailmankuulun iskulauseen ”paholaisten joukkueesta”, ja näin on varmasti, koska AC Milanista tuli Italian kansallinen mestari ensimmäisen kerran 5. toukokuuta 1901. Siitä on tuskin kaksi vuotta seuran perustamisen jälkeen!

AC Milan on todella legendaarinen huippuseura. He ovat niin legendaarisia, että heillä oli jopa maailman kansainvälisimmät tittelit kaikista maailman seurasta joulukuusta 2007 helmikuuhun 2014.

Tässä seurassa legendaarinen hollantilainen huippupelaaja Marco van Basten tuli maailmankuuluksi ja saavutti Ballon d’Orinsa. Tähän päivään asti hän on edelleen yksi AC Milanin parhaista pelaajista.

Lyhyesti sanottuna: jos haluat nauttia jalkapallo-ottelusta yhdessä kaikkien aikojen menestyneimmistä italialaisista seuroista, AC Milan on täydellinen valinta. Taatusti huippujalkapalloa.

AC Milan -logo

Nykyinen AC Milan -logo on ollut käytössä vuodesta 1998 eikä ole muuttunut sen jälkeen. Tämä logo edustaa seuran olemusta: tunnusomaisia punaisia värejä, jotka edustavat tulta, ja mustia värejä, jotka symboloivat vastustajan pelkoa.

Vasemmalla on mustia ja punaisia raitoja. Oikealla näet punaisen ristin valkoisella pohjalla, joka on Milanon vaakuna. AC Milanin logo oli vuosikymmenien ajan vain tämä vaakuna, mutta se lopulta muutettiin.

ACMilan_Logo-191x300

AC Milanin lempinimi: Rossoneri

Tunnetuin lempinimi AC Milan -joukkueella on ”I Rossoneri”, joka tarkoittaa ”puna-mustia”. Syy tähän on yksinkertaisesti siksi, että logossa ja shortseissa on nämä värit.

Tekemistä Milanossa?

Milano on metropoli, ja lisäksi maailman design- ja muotipääkaupunki. Erinomainen jalkapallomatkalle, mutta myös fantastinen kaupunkilomalle tai pitkälle viikonlopulle. Viehättävät puistot, tyypilliset italialaiset kapeat kadut, monet kaupat, joissa on ylellisiä muotimerkkejä, ja kirsikkana kakun päällä: aitoa italialaista ruokaa, josta italialaiset ovat niin ylpeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vierailet kaupungissa AC Milan -ottelun merkeissä, koko loman ajaksi on paljon tekemistä. Tässä on vinkkejä ajan viettämiseen Milanossa.

Duomi-di-Milano

Duomo di Milano

Duomo-katedraali on Milanon klassikko. Sen rakentaminen kesti noin viisi vuosisataa. Lisäksi Duomoon on helppo päästä, joten tämä nähtävyys on ehdottomasti unohtumaton vieraillessasi Milanossa.

Huomaa: Muista, että katedraalille pääsy estetään, jos sinulla on shortsit, lyhyt hame tai vaatteet, jotka paljastavat kädet. Myös laukut tarkistetaan.

Galleria-Vittorio

Galleria Vittorio Emanuele II

Tämä Guiseppe Mengonin suunnittelema maailmankuulu kauppahalli on ainutlaatuinen ja yksi Milanon tyylikkäimmistä paikoista. Tämä on täynnä luksusliikkeitä ja tyylikkäitä kahviloita, ja se on ihanteellinen paikka sekä turisteille että paikallisille nauttia perinteistä italialaista kahvia.

Santa-Maria-Delle-Grazie

Santa Maria delle Grazie

Milanossa on myös pakko nähdä maailmankuulu seinämaalaus, jonka on maalannut kukaan muu kuin Leonardo Da Vinci. Tämä on paikallinen maailmankuulu ja Unescon hyväksymä Santa Maria delle Grazie -museo.

Hauska fakta: seinämaalaus luotiin vuodesta 1495 ja valmistui vuonna 1498. Siitä lähtien Milano on tehnyt kaikkensa säilyttääkseen seinämaalauksen loistavassa kunnossa.

Teatro-alla-Scala-1

Teatro alla Scale

Klassisen musiikin ystäville: La Scala. Tätä oopperataloa pidetään maailman arvostetuimpana. Tämä rakennus on vuosisatojen ajan esittänyt suurimpien oopperasäveltäjien, kuten Arturo Toscaninin ja Antonio Voton, musiikkia.

Oopperakausi alkaa joulukuun alussa ja kestää toukokuuhun. Lippujen saaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä hotelliin hyvissä ajoin, jotta he voivat järjestää liput.

Mitä AC Milan - jalkapallomatka maksaa?

AC Milan -jalkapallomatka on uskottua edullisempi. affordable than most would think. Bayern Munich- tai FC Barcelona - jalkapallomatkat voivat olla kalliita, mutta matka katsomaan Rossoneria voi maksaa vain 75 £. Lopulliseen hintaan vaikuttaa kuitenkin useita tekijöitä, kuten:
 • Valitsemasi ottelu. Pelit huipputason seuroja vastaan ovat kalliimpia.
 • Matkan kesto. Mitä pidempään matka kestää, sitä kalliimpi se on.
 • Varaamasi hotelli. Hotellien hinnat vaihtelevat suuresti, joten valitsemasi hotelli vaikuttaa merkittävästi matkasi hintalappuun.

Onko AC Milan -ottelulippujen hankkiminen helppoa?

AC Milan -ottelulippujen hankkiminen on helppoa. jalkapallotravel/tarjoaa kaiken tarvittavan jalkapallomatkan toteuttamiseen:
 • Valitse haluamasi ottelu. Voit varata kauttamme liput lähes jokaiseen kauden otteluun, mukaan lukien Serie A:n, Mestarien liigan ja Coppa Italian otteluihin.
 • Valitse haluamasi hotelli. Voit valita hotellin laajasta valikoimasta. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
 • Valitse lento. Voit valita lähtölentokentän ja lentoyhtiön.

Kuinka paljon Derby Della Madonnina -otteluliput maksavat?

Derby Della Madonnina -otteluliput ovat hieman kalliimpia kuin muut otteluliput, mutta ne ovat silti suhteellisen edullisia muihin maanosan suosittuihin derbyihin verrattuna. Lippujen hinnat alkavat 276 £. Kuten aiemmin mainitsimme, hinta riippuu monista tekijöistä. Jalkapallomatkan hinta voi olla kalleimmillaan jopa 570 £ henkilöä kohden.

Kuinka paljon San Siro -stadionkierros maksaa?

San Siro -stadionkierros maksaa 30 €. Kierroksia järjestetään päivittäin klo 9.30–17, paitsi tapahtuma- ja ottelupäivinä. Kierroksella pääset tutustumaan sekä AC Milanin että Inter Milanin historiaan, sillä nämä kaksi joukkuetta jakavat stadionin. Museossa on omat alueet molemmille joukkueille eli pääset syventymään kahden italialaisen jalkapallojättiläisen historiaan.

Mitä eroa on San Sirolla ja Giuseppe Meazzalla?

Ei mitään, molemmat tarkoittavat samaa stadionia. Vaikka AC Milan ja Inter Milan pelaavat samalla stadionilla, joukkueilla on stadionille eri nimet. AC Milanin fanit kutsuvat stadionia San Siroksi ja Inter Milanin fanit kutsuvat sitä Giuseppe Meazzaksi legendaarisen entisen pelaajan kunniaksi.

Arvostelut

9.4 3 Arvostelut
Hotelli
Tunnelma
Lento
Palvelu
Kaupunki
Istumapaikat

AC Milan - Inter Milan
8.7 Todella hyvä

Matkamme oli erittäin onnistunut. Hotelli oli ihan ok. Henkilökunnan palvelu todella hyvää ja ystävällistä. Saimme opastusta ravintoloista mistä saa paikallista edullista ruokaa , kaupoista ja kaupungista missä mitäkin on sekä neuvot kuinka stadionille pääsee sujuvasti.

 

Tommi, 2 ihmiset
AC Milan - Inter Milan
17 maaliskuuta 2019
AC Milan - Juventus FC
10 Erinomainen

Kaikki oli loistavaa, hotelli oli erittäin hyvä ja lähellä stadionia. Palvelu JalkapalloTravelista oli mahtavaa ja koko kokemus oli loistava. Tunnelma stadionilla oli mieletön. Mahtava peli!

Tip: Lähistöllä ei ollut kovin montaa ravintolaa, vaan piti ottaa taksi tai bussi Milanon keskustaan. Lähellä kyllä oli hyvä takeaway pizzeria.

B. Hough, 2 henkilöä
AC Milan - Juventus FC
28 lokakuuta 2017
AC Milan - Fiorentina
9.3 Erinomainen

Tämä on kolmas kerta kun varaan matkan teiltä; PSG, Barca ja AC. Minä ja 11-vuotiaat kaksospoikani olemme nauttineet joka minuutista matkoillamme.

S. Clay, 3 henkilöä
AC Milan - Fiorentina
19 helmikuuta 2017