Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
Jalkapallomatka

Arsenal FC

Arsenal FC

Jalkapallomatka
Arsenal FC

Arsenal FC

Sinulle taataan viralliset liput

Vinkki! Varmista, että sinulla on voimassa oleva lippu + Lue lisää
Jalkapallotravel palvelun ansiosta sinulle taataan ”vieraanvaraisuusliput” – ainoat liput, joilla voit virallisesti päästä stadionille ulkomaisena fanina. Muut liput (vain kotifaneille) eivät ole virallisesti sallittuja, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia tarkastuksen aikana.
Lisätietoa.
 • Viralliset liput
 • Paperi- tai verkkoliput
 • Huoleton kokemus
1. Valitse ottelu
2. Koosta matka
3. Vahvista ja varaa
Varaa helposti Täydellinen räätälöity matkasi
Parhaat jalkapallomatkat Asiantuntija vuodesta 2004 lähtien
Selkeä ja ytimekäs Ei piilotettuja kuluja


Ihmiset ovat tarkastelleet Arsenal FC -paketteja viimeisten 24 tunnin aikana.

Koe Arsenal FC -jalkapallomatka

Varaa Arsenal FC -jalkapallomatka neljällä yksinkertaisella napsautuksella

Varaa täydellinen Arsenal FC -jalkapallomatkasi. Valitse ottelu, lento, hotelli ja paikka kätevästi yhdestä paikasta. Ei varausmaksuja.

”The Gunners” live-ottelun todistaminen on unohtumaton kokemus. Arsenal-stadion on upea paikka, jonka kapasiteetti on 60 260. Emirates-stadion on Ison-Britannian neljänneksi suurin stadion. Arsenal FC:n iskulause on ”Victoria Concordia Crescit”, mikä tarkoittaa ”voitto kasvaa harmonian kautta”; tunne, jonka pääset kokemaan stadionilla jalkapallomatkasi aikana. JalkapalloTravel kautta saat vierekkäiset liput Emirates-stadionille.

Lontoo on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Tarjoaa uskomattoman ja rikkaan historian, kulttuuria ja lisäksi kaupunki on täynnä upeita ravintoloita ja baareja. Lontoo on ihanteellinen paikka jalkapallomatkalle.

voetbalreizen arsenal

Kaikki mitä sinun tulee tietää Arsenal FC -jalkapallomatkasta

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta Arsenal FC -jalkapallomatkasi sujuu mahdollisimman leppoisasti. Emirates-stadionin sisäpiirivinkeistä parhaisiin vinkkeihin Lontoon tutustumiseen.

 • Tietoa Emirates-stadionista, reitti ja vinkit
 • Tietoa Arsenal FC:stä
 • Tekemistä Lontoossa

Emirates-stadion, Arsenal FC:n henkeäsalpaava kotistadion

nelson-ndongala-tMtU5BHjLtU-unsplash-scaled

Arsenal FC pelaa kaikki kotipelinsä upealla Emirates-stadionilla. Stadionilla on tällä hetkellä 60 260 paikkaa, ja katsomot ovat kokonaan katetut.

Jos menet Arsenal FC -otteluun, tulet yllättymään siitä, kuinka ystävällinen ilmapiiri siellä on. Lontoon jalkapallo-ottelut ovat todellisia perhejuhlia.

Emirates-stadionin portit avautuvat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Hospitality Experience -lippu tarkoittaa, että voit päästä stadionille jopa 2,5 ennen ottelun alkua.

Emirates-stadionille saapuminen?

Arsenal FC:n legendaarinen jalkapallostadion sijaitsee kaupungin pohjoispuolella Highburyn alueella, noin 6,5 kilometrin päässä Lontoon keskustasta. Lontoon julkinen liikenne on hyvin järjestetty, ja stadionille kulkee paljon busseja, metroja ja raitiovaunuja.

Emme kuitenkaan suosittele menemään Emirates-stadionille autolla tai taksilla, ellet lähde hyvissä ajoin etukäteen. Lontoon metrojärjestelmä on tehokas ja erittäin luotettava. Stadionin ympäristö on todella ruuhkainen Arsenal FC -ottelupäivinä, ja pysäköinti on sekä painajainen että erittäin kallista. Valitse julkinen liikenne.

Metrolla

Lontoossa on kaksi metrolinjaa, joilla pääset Emirates-stadionille:

Piccadilly Line, tummansininen linja King’s Crossilta

Victoria Line, vaaleansininen linja Highbury & Islingtonilta

Vilkkain, vaikkakin tehokkain tapa päästä Emirates-stadionille on Piccadilly Line King’s Crossilta. Tämä matka kestää yhteensä noin 15 minuuttia.

Voit myös valita Piccadilly-linjan Finsbury Parkista King’s Crossin sijasta. Tämä matka kestää yhteensä noin 10 minuuttia. Vaikka kävelymatka on hieman pidempi, tämä asema ei ole niin ruuhkainen verrattuna King’s Crossiin, joka on merkittävin rautatieaseman ja monien metrolinjojen vaihtoasema.

Jos päätät lähteä Highbury & Islingtonista, sinun on valittava Victoria Line. Muista, että jos valitset tämän reitin, sinun on noustava pois Finsbury Parkissa ja sitten otettava Piccadilly Line Emirates-stadionille. Tämä matka – vaihto mukaan lukien – kestää noin 15 minuuttia. Voit tietysti myös yksinkertaisesti kävellä Emirates-stadionille Finsbury Parkista, joka kestää noin 15 minuuttia.

Emirates-stadionin osoite
Arsenal Football Club
Highbury House, 75 Drayton Park
N5 1BU Lontoo, UK

Bussilla Emirates-stadionille

Jos haluat päästä Emirates-stadionille bussilla, voit valita seuraavat linjat: 153, 259, 263, 271, 29, 393 ja 43.

Jos olet myöhään liikkeellä Arsenal FC -ottelun jälkeen, ei tarvitse huolehtia. Voit valita jonkin yöbusseista. Voit valita jonkin seuraavista linjoista: N91, N29, N279 ja N253.

Emirates-stadionin pohjapiirros

Jotta saat käsityksen siitä, mitkä liput sinun pitäisi ostaa, jotta saat parhaat paikat Emirates-stadionilta jalkapallomatkallesi: stadion on jaettu neljään päähän ja kuuteen eri jalkapallolippuluokkaan. Emirates-stadion on moderni ”kulho”, mikä tarkoittaa, että jokaisella osastolla on sama valtava vaihtelu riveissä, muodostaen katkeamattoman ympyrän kentän ympärille.

Emirates-stadionin puolet

Neljä osiota perivät Highburyn osioiden nimet:

 • The North Bank
 • East Stand
 • The Clock End (South)
 • West Stand: tästä löytyy seuran tärkeimmät tilat.

Jokainen luokka jaetaan edelleen kolmeen ympyrään.

Jos varaat jalkapallomatkasi kauttamme, saat aina vähintään kolmannen tason liput. Voit valita liput, jotka tarjoavat Club Level Hospitality -sisältöä. 2 ruokalajin buffetillallinen tai tavallinen Club Level Hospitality -taso.

Liput on jaettu lukuun tai luokkiin. Katso kuva.

Arsenal-Stadium-Plan

Emirates-stadionkierros

Mikään matka Lontooseen ei ole täydellinen ilman stadionkierrosta. Stadionikierroksen aikana sinut viedään kierrokselle seuran loistavaan menneisyyteen. Äänikierros on saatavana myös kymmenellä eri kielellä kuulokkeiden kautta. Seuraat ennalta määritettyä reittiä, jota pitkin voit tutustua ominaisuuksiin, kuten pelaajien pukuhuoneisiin, käydä läpi pelaajien tunnelin (vaikuttava), poteron, lehdistön alueen, VIP-puolen, museon ja tietysti median loungen. Joskus kierrokselle on jonoa ja voit joutua odottamaan hetken. Viimeinen kiertue alkaa klo 15.00, tunti ennen sulkemisaikaa.

Koko kierros kestää noin tunnin, vaikka – sulkemisaikoja lukuun ottamatta – se riippuu siitä, kuinka kauan pysyt stadionilla. Muista kuitenkin, että kun poistut stadionilta tai museosta, et saa palata takaisin sisään.

Normaali kiertue maksaa 35 € aikuisilta. Vanhuksille, vammaisille ja opiskelijoille tämä on 30 euroa. 5–15-vuotiaiden lasten hinta on 22 €. Nuoremmat lapset (alle 5-vuotiaat) pääsevät sisään ilmaiseksi.

arsenal-stadium-2-scaled
>
PERIODE MA T / M ZAT. ZONDAG
2 t / m 6. tammikuuta. 9:30 - 19:30 9:30 - 19:30
7. tammikuuta t / m 13. huhtikuuta 10:00 - 18:30 10:00 - 14:30
14. huhtikuuta . t / m 13. lokakuuta 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30
14 lokakuuta . t / m 15 haj. 10:00 - 18:30 10:00 - 14:30
16 t / m 31. joulu. 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30

Syötävää ja juotavaa Emirates-stadionin lähellä

Ennen Arsenal FC -ottelua on mukava mennä syömään ja juomaan Emirates-stadionin alueelle. Stadionin lähellä on onneksi useita upeita paikkoja, eikä paikallisten baarien löytäminen ympäröiviltä kaduilta ole ongelma. Jos etsit Arsenal-jalkapallobaaria, valitse World’s End.

the-worlds-end

The World’s End

World’s End on yksi Lontoon parhaista pubeista Arsenalin kannattajille. Tämä paikka sijaitsee kätevästi lähellä Finsbury Parkin rautatieasemaa ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Emirates-stadionista. Tämä paikka on suosittu ottelua edeltävä kohtaamispaikka. Ruoka – etenkin hampurilaiset – on erinomaista, ja tarjolla on paljon oluita, jos pystyt sietämään muovia ottelupäivinä.

the-compton-arms

The Compton Arms

Compton Arms on vanhan koulukunnan paikallinen pubi Upper Streetin takana, jossa seinillä olevat klubimuistoesineet saavat Arsenalin fanit tuntemaan olonsa kotoisaksi. Täältä saa myös hyvää ruokaa. Menussa on ruokia, kuten tagliatellea, ja joidenkin mielestä sieltä saa myös Lontoon parhaat hampurilaiset. Ja siellä on myös televisioruutuja live-urheilun katseluun tuopin tai aterian parissa.

Tietoa Arsenal FC:stä

Ryhmä Woolwich Arsenalin asevarustetehtaan työntekijöitä päätti perustaa jalkapallojoukkueen jo vuoden 1886 lopulla. He kutsuivat itseään ”Dial Squareiksi” tehtaan sisäänkäynnin yläpuolella olevan aurinkokellon mukaan.

Dial Square voitti 6-0-voiton Eastern Wandersia vastaan 11. joulukuuta 1886 avajaisissaan. Nimi ”Royal Arsenal” otettiin käyttöön pian sen jälkeen. Arsenalin lempinimi – The Gunners – viittaa asetehtaaseen. Royal Arsenal valmisti ampumatarvikkeita ja aseita, mukaan lukien tykistöjä kuten tykkejä.

Arsenal muutti kuuluisalle Highburyn stadionille vuonna 1913, jossa he jatkoivat pelaamista sen purkamiseen asti vuonna 2006. Seura voitti näinä vuosina joukon palkintoja, mukaan lukien 13 kansallista mestaruutta. On hämmästyttävää, että he eivät ole voittaneet mestaruutta Emirates-stadionilla muuttamisensa jälkeen, vaikka fanit eivät koskaan luovu toivosta, että heidän onnensa muuttuu.

Arsenal FC -logo

Arsenalin logo kuvaa tykkiä viitaten edellä mainittuun Woolwich-asetehtaaseen. Aikoinaan siinä oli kolme tykkiä ja 1920-luvulta lähtien vain yksi tykki.

Nykyinen logo otettiin käyttöön vuonna 2002. Tämä on yksinkertaistettu, modernisoitu versio kultaisesta tykistä punavalkoisella kilvellä, jonka yläpuolella on sana Arsenal.

Arsenal-logo-scaled

Tekemistä Lontoossa?

Barcelona on globaali kaupunki. Fantastinen jalkapalloon, mutta myös ihanteellinen valinta kaupunkilomalle tai pitkälle viikonlopulle. Kutsuvia ulkobaareja, paikallisia pubeja ja rikas historia. Tämä tarkoittaa, että jos osallistut Arsenal-otteluun, tekemistä on myös paljon loppuloman ajaksi. Nämä ovat suosikkikohteemme Lontoossa.

Chinatown

Chinatown

Sohon ja Leicester Squaren välissä on Lontoon Chinatown Gerrard Streetin ympäristössä. Tätä vilkasta aluetta, jossa on kiinalaisia lyhtyjä ja silmiinpistäviä punaisia kaaria, on mahdotonta jättää väliin. Chinatown on täynnä aitoja aasialaisia ravintoloita, supermarketteja ja baareja, joten täältä löytyy aina jotain uutta.

London-Eye

London Eye

Mikään matka Lontooseen ei ole täydellinen ilman maailmankuulun London Eyn kokemista. Eye on valtava iso maailmanpyörä, josta on upeat näkymät kaupunkiin, joka on rakennettu vuosituhannen vaihtumisen kunniaksi. Maailmanpyörä on valaistu kausiväreillä yöllä, ja se toimii Lontoon vuosittaisen ilotulitusten keskipisteenä.

Buckingham-Palace

Buckingham Palace

Lontoon vierailulla ei saa unohtaa kävellä Green Parkin läpi, jossa voit nähdä Buckinghamin palatsin. Palatsi on ollut Britannian kuninkaallisen perheen kotipaikka vuodesta 1837. Siellä on 775 huonetta ja kaupungin suurin yksityinen puutarha.

Shoreditch

Shoreditch

Shoreditch on yksi Lontoon trendikkäimmistä alueista, ja sitä on viime aikoina uudistettu voimakkaasti. Se on nyt yksi kaupungin suosituimmista yökohteista sekä yksi Lontoon siisteimmistä paikoista.

Tämä täynnä baareja ja ruokapaikkoja oleva paikka on ihanteellinen paikka viettää päivä tai ilta.

Kuinka paljon Arsenal-jalkapallomatka maksaa?

Arsenal-jalkapallomatkan hinta riippuu monista tekijöistä, kuten:

 • Valitsemasi ottelu. Perinteisten kilpakumppaneiden väliset ottelut ovat kalliimpia.
 • Valitsemasi lento ja hotelli. Lentojen ja hotellien hinnat vaihtelevat.
 • Matkan kesto. Mitä pidempi matka on, sitä kalliimpi matkasi on.

Yleensä matkat, joihin sisältyy lennot, maksavat noin 338 – 1 542 € henkilöä kohti. Ilman lentoja matkat maksavat noin 299 – 1 286 € henkilöä kohti.

Mistä voin ostaa Arsenal-jalkapallomatkan lentoineen?

Voit ostaa Arsenal-jalkapallomatkan lentoineen täältä: JalkapalloTravel.fi. Monet pakettimme sisältävät lennot. Pakettien vieressä näkyvä lentokonekuvake tarkoittaa, että lennot sisältyvät hintaan. Voit myös valita lentopaketin valitsemalla lähtölentokentän. Jos et valitse lähtölentokenttää, matkasi sisältää vain hotellin ja otteluliput.

Mikä on Arsenalin jalkapallostadion?

Arsenalin stadionia kutsutaan Valioliigan otteluiden aikana Emirates Stadiumiksi. Sponsorointisyistä sitä kutsutaan Arsenal Stadiumiksi UEFA:n Mestarien liigan otteluiden aikana

Järjestetäänkö Emirates Stadiumilla stadionkierroksia?

Kyllä, Emirates Stadiumilla järjestetään stadionkierroksia. Aikuisten kierroslippu maksaa 34 € ja alle 15-vuotiaiden lippu 23 €. Kierros sisältää ilmaisen sisäänpääsyn Arsenal-museoon, ilmaiset Arsenal- kuulokkeet ja todistuksen kierroksen suorittamisesta.

Kuinka paljon Pohjois-Lontoon otteluliput maksavat?

Pohjois-Lontoon derbyt ovat hieman edullisempia kuin monet muut suositut Valioliigassa pelatut derbyt. Matkat Arsenalin ja Tottenham Hotspurin väliseen otteluun maksavat vähimmillään noin 338 €, sisältäen lennot. Hintaan vaikuttaa kuitenkin monia tekijöitä, kuten ottelulippujen ostoajankohta. Mitä lähempänä ottelu on, sitä kalliimpi matka on.