Koronavirukseen liittyvistä matkustussäännöistä

Tärkeää tietoa koronavirukseen liittyvistä matkustussäännöistä matkustajillemme

Noudatatko kohdemaasi matkustussääntöjä??

Sinun vastuullasi on noudattaa koronavirukseen liittyviä matkustussääntöjä eli sekä kohdemaan että kotimaasi säännöksiä. Muista, että myös stadioneilla/areenoilla voi olla omat säännöt vierailijoille.

Vaikka voimme antaa matkustajillemme neuvoja koronavirukseen liittyvistä matkustussäännöistä, on tärkeää muistaa, että tilanne muuttuu jatkuvasti. Joten vaikka antaisimme sinulle oikeita neuvoja viikkoja tai kuukausia ennen lähtöä, suosittelemamme toimenpiteet eivät välttämättä ole enää voimassa matkasi aikana. Siksi suosittelemme pitämään itsesi ajan tasalla kaikista uusimmista koronavirukseen liittyvistä matkustusrajoituksista.

Emme ole vastuussa matkan epäonnistumisesta, jos matkustaja ei noudata viimeisimpiä koronavirukseen liittyviä sääntöjä. Jos haluat lisätietoja koronavirukseen liittyvistä matkustusrajoituksista, katso lisätietoja hallituksen ja kohdemaan verkkosivustolta. Jos et ole varma mistä etsiä tietoja, tässä on luettelo verkkosivustoista, jotka voivat tarjota sinulle tarvitsemaasi tietoa:

Viimeisin päivitys: 16.11.2021