Bellingham: Real Madridin seuraava legenda?

Tänä kesänä olemme todistaneet jalkapallomaailman uutta ilmiötä, Dortmundista kotoisin olevaa 20-vuotiasta englantilaispelaajaa Jude Bellinghamia. Hänestä on tullut korvaamaton pelaaja kauden alkupuoliskolta alkaen. Vakiinnuttaako hän paikkansa joukkueen oleellisena pelaajana pitkällä aikavälillä seurassa, jossa instituutio vaatii mestaruuksien voittamista?

1-Äärimmäisen lupaava debyytti:

 

  1. kesäkuuta 2023 julkaistu tieto Dortmundista kotoisin olevan pelaajan hankkimisesta 103 miljoonan euron palkkiolla asetti valtavat paineet 20-vuotiaalle englantilaiselle pelaajalle. Jude Bellingham ei kuitenkaan anna siirtosumman rajoittaa itseään, vaan hän on aloittanut poikkeuksellisen loistokkaasti ja on ollut ratkaiseva pelaaja jokaisessa ottelussa ”Casa Blancan” puolesta, erityisesti ratkaisevilla hetkillä Realille, joka kamppailee tehokkuuden kanssa kauden alussa tapahtuneen Vinicius JR:n loukkaantumisen vuoksi. Hän on tehnyt vaikuttavat 13 maalia 14 ottelussa kaikissa kilpailuissa, mukaan lukien varmistanut voiton kahdessa ratkaisevassa ottelussa Union Berliiniä vastaan Mestarien liigassa Santiago Bernabeulla ja FC Barcelonaa vastaan Clasicossa Barcelonan olympiastadionilla.

2-Koe Santiago Bernabeun tunnelma:

 

Nyt on täydellinen tilaisuus vierailla Real Madridin uudella, fanien rakastamalla stadionilla. Intohimoinen ilmapiiri ja luottavainen pelaaja, jonka tavoitteena on jälleen kerran viedä Real Euroopan huipulle, tekevät Bellinghamista kiistatta mahtavimman englantilaisen lahjakkuuden sitten Wayne Rooneyn tai David Beckhamin. Hän saavuttaa ikäänsä nähden huomattavia tilastoja ja omaa suuren luonteen, mikä tarjoaa upean tilaisuuden seurata ottelua, jossa pelaa tuleva urheilutähti. Hän voitti tänä vuonna Kopa Trophyn, joka myönnetään vuoden parhaalle nuorelle pelaajalle. Tämä on todellakin ansaittu tunnustus, kun otetaan huomioon hänen vaikutuksensa Dortmundissa viime kaudella ja Real Madridissa kuluvalla kaudella.

3-Tutustu Madridin upeaan kaupunkiin:

 

Madridissa vierailemisessa yhdistyvät kulttuuri ja jalkapallomaailma, jota edustaa maineikas Real Madrid. Kaupunki tarjoaa monipuolisesti nähtävää Santiago Bernabeu -stadionista Prado-museon taideaarteisiin. Kaduilla voit ihailla majesteettista arkkitehtuuria Puerta del Solista kuninkaalliseen palatsiin. Makumaailma perinteisistä tapaksista nykyaikaisiin herkkuihin ilahduttaa makuhermoja. Madridissa on myös vilkas yöelämä tapasbaareineen ja vilkkaine klubeineen. Kulttuurin, urheilun ja kulinaaristen nautintojen ansiosta pääset uppoutumaan Madridissa Espanjan pääkaupungin lumoavaan viehätykseen.



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *