Tie jalkapallomaailmasta parrasvaloihin

Maailmassa on yli 3,5 miljardia jalkapallofania, joten ei ole yllätys, että tunnetuimmat jalkapalloilijat ovat myös julkkiksia. Yleensä julkkiksista tulee mieleen elokuvatähtiä, laulajia, malleja jne. Kautta historian monet jalkapallojulkkikset ovat ylittäneet tämän jalkapallosupertähden ja valtavirran julkkisten välisen rajan, ja monet ovat saaneet faneja, jotka eivät edes tienneet, että he olivat aikoinaan urheilun merkittäviä sidosryhmiä. Esittelemme seuraavaksi muutamia tunnettuja jalkapalloilijoita, jotka ovat onnistuneesti siirtyneet urheilumaailmasta valtavirran parrasvaloihin.

Vinnie Jones

Tunnettu pahis, joka tunnettiin jalkapallourastaan Wimbledonissa, Leeds Unitedissa, Sheffield Unitedissa, Chelseassa ja Queens Park Rangersissa vuosina 1984–1999, oli tunnettu englantilainen jalkapalloilija. Hänet tunnettiin aggressiivisesta pelityylistään ja hän on pelannut Valioliigassa yli 180 ottelua. Tämän vaikuttavuudesta huolimatta hänen jalkapallouransa päättyi eräänä päivänä ja hän päätti tehdä erittäin fiksun päätöksen ja liittyi Hollywoodiin. Pahiksen maineellaan hän sai rooleja yli 30 Hollywood-elokuvasta, mukaan lukien Snatch, Mean Machine, She’s the Man! Nuoriso tuntee hänet usein vain elokuvaesiintymisistään jalkapallouransa sijaan.

David Beckham

David Beckham, joka tunnetaan mallintyöstään, hajuvesimainoksista ja jopa näyttelijäntyöstään, oli aiemmin erittäin menestynyt jalkapalloilija. Hän oli tähtiurheilija Englannin maajoukkueessa sekä Manchester Unitedissa, Preston North Endissä, Real Madridissa, Milanossa, LA Galaxyssa ja Paris Saint-Germainissa. Eläkkeelle jäätyään hän kuitenkin päätyi mallintöihin ja hänestä tuli myös vuosisadan halutuin alusvaatemalli. Hän näytteli useissa elokuvissa, kuten Bend it Like Beckham ja King Arthur. Hän sai myös lisäpotkua tähteyteen mentyään naimisiin tyttöystävänsä Spice Girlsistä tutun Victoria Beckhamin kanssa. Hän ei kuitenkaan koskaan menettänyt yhteyttä jalkapallomaailmaan ja omistaa nyt kaksi seuraa: Inter Miami CF:n ja Salford Cityn.

Eric Cantona

Tunnettu ranskalainen jalkapalloilija oli Leedsin ja Manchester Unitedin tähtipelaaja ikonisella 90-luvulla. Yhteensä hän pelasi 143 liigapeliä ja teki 63 maalia, mutta monet hänen jalkapallofaninsa tuntevat hänet epäonnistumisesta vierasottelussa Crystal Palacea vastaan, kun hän potkaisi väkijoukossa olevaa fania. Hän vetäytyi jalkapallosta 30-vuotiaana ja jatkoi uutta uraa ranskalaisessa elokuvamaailmassa. Rooli vuoden 1998 elokuvassa Elizabeth, pääosassa Cate Blanchett ja muissa elokuvissa, kuten The Traveler, Looking for Eric ja Inhuman Resources.

Julio Iglesias

Julio Iglesiasin monet muistavat hämmästyttävästä diskografiasta. Hän on tunnettu laulaja ja lauluntekijä ja hänen hittejään on ”Me olvidé de vivir” ja albumeita ”Hey!”. Monet eivät kuitenkaan tiedä hänen erittäin värikästä jalkapallomenneisyyttään. Hän oli ammattilaispelaaja Real Madridissa. Valitettavasti hänen jalkapallouransa päättyi hyvänlaatuisen selkärangan kasvaimen vuoksi, joka halvaannutti hänet osittain. Legendan mukaan sairaanhoitaja antoi hänelle hoitojen aikana ensimmäisen kitaran, mikä sysäsi hänet pitkälle ja menestyksekkäälle musiikkiuralle.

Sir Sean Connery

Bond… James Bond. Monet tunnistavat Sean Conneryn hänen seitsemästä roolistaan maailman tunnetuimpana agenttina, James Bondina, sekä lukuisista muista merkittävistä rooleista. Mutta monet eivät ole tietoisia hänen urheiluhistoriastaan. Vaikka Sean Connery ei ollut kovin suosittu jalkapalloilijana eikä pelannut erittäin kuuluisassa joukkueessa, hän pelasi Bonnyrigg Rosessa, puoliammattimaisessa skotlantilaisseurassa, joka pelasi alemmissa divisioonissa. Seanin mukaan East Fife tarjosi hänelle sopimusta, josta huolimatta hän kieltäytyi, kun hän tajusi, että näytteleminen oli hänen intohimonsa. Hän kuitenkin nautti jalkapallon seuraamisesta yhtä paljon kuin kuka tahansa skotti. Hän kuoli valitettavasti 31. lokakuuta 2020, ja tänäkin päivänä monet hänen faneistaan pitävät häntä Skotlannin suurimpana vientituotteena.

Haluatko nähdä tulevan julkkiksen vielä jalkapallotähtenä? Voimme auttaa sinua siinä! Varaa unelmiesi jalkapallomatka JalkapalloTravel.fi kautta ja anna meidän toteuttaa jalkapallounelmasi!



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *