5 jalkapallodokumenttia, jotka sinun täytyy katsoa Netflixissä

Vaikka pidämmekin jalkapallosta, emme voi sanoa, että ottelujen katsominen on aina helppoa. Kun katsot joukkueesi peliä, koet aina tunteita, kuten iloa ja pelkoa siitä, että suosikkijoukkueesi häviäisi. Kun ottelu kuitenkin päättyy, jalkapallofanin mielessä pyörii: “Milloin tunnen taas samoin?”

Jalkapallodokumentit ja -sarjat tarjoavat uuden mahdollisuuden kokea nämä jännittävät hetket uudelleen. Ne voivat myös antaa sinulle paremman käsityksen toiminnasta ja saada sinut tuntemaan olosi lähemmäksi joukkuettasi ja sankareitasi.

Koska emme saa tarpeeksemme toiminnasta, olemme luetteloineet parhaita jalkapallodokumentteja Netflixissä. Takaamme, että nämä elokuvat antavat samaa jännityksen tunnetta!

Mitkä ovat viisi parasta jalkapallodokumenttia Netflixissä?

  1. Sunderland ‘Till I Die
  2. First Team Juventus
  3. Ronaldo
  4. Antoine Griezmann: Champion Du Monde
  5. Becoming Champ10ns

1.  Sunderland ‘Till I Die (2018)

IMDb: 8.6/10

Sunderland ‘Till I Die on Netflix-dokumentti, joka seuraa Sunderland AFC:n kautta 2017-18 – vuotta, jolloin joukkue koki paljon ylä- ja alamäkiä.

Tähän tunteelliseen vuoristorataan liittyi enemmänkin kuin vain joukkueen pelaajat. Myös Sunderlandin fanit tukivat joukkueen pelaamista kaikin sydämin. Vaikka tukijoiden tunteet olivat sekaisin, he eivät koskaan epäilleet rakkauttaan joukkueeseen.

Pikkukaupungissa Sunderlandissa jalkapallo on lähellä asukkaiden sydämiä. Tämä on inspiroiva sarja, joka kertoo rakkaudesta ja vaikutuksesta, joka Sunderland AFC:llä on tähän kaupunkiin.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

2. First Team: Juventus (2018)

IMDb: 7.3/10

First Team: Juventus keskittyy kuuluisan italialaisen joukkueen kulissientakaisiin tapahtumiin. Tämä on upea dokumentti Juventuksen pelaajien päivittäisestä toiminnasta – sekä stadionilla että sen ulkopuolella.

Se antaa katsojille katsauksen pelaajien elämiin, kun he tavoittelevat joukkueen 7. Coppa Italia -palkintoa. Juventus on Italian menestynein joukkue ja useat parhaat jalkapallon pelaajat ovat tulleet tunnetuksi tämän joukkueen ansiosta.

Tässä dokumentissa voit odottaa haastatteluja entisten ja nykyisten Juventus-pelaajien kanssa. Voit myös kokea heidän elämäntapaansa, kun he eivät ole pelikentällä. Jotkut jaksojen kohokohdista keskittyvät joukkueen kuuluisaan maalivahti Gianluigi Buffoniin ja puolustaja Giorgio Chielliniin.

Jalkapallodokumentin tekeminen ei ole helppoa. Olemme kuitenkin iloisia voidessamme todeta, että First Team: Juventus antaa katsojalle hyvän näkemyksen tunnetun Old Lady Turinin joukkueessa pelaamisen todellisuudesta.

3. Ronaldo (2015)

IMDb: 6.4/10

Ei tule yllätyksenä, että maailman parhailla jalkapalloilijoilla olisi oma dokumenttinsa. Ronaldo kertoo Cristiano Ronaldon, portugalilaisen sensaation, kulissin takaisesta elämästä. Se kertoo tarinan siitä, miten nuori jalkapalloilija Madeirasta lensi Lissaboniin seuratakseen unelmaansa: jalkapalloa.

Nyt yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista, viisinkertainen Kultaisen pallon voittaja, elää ylellistä elämää perheensä kanssa.

Monista saavutuksistaan ​​huolimatta Ronaldo ei ole koskaan unohtanut alkuperäänsä tai päätavoitettaan. Tämä dokumentti kattaa kaksi vuotta Ronaldon elämästä ja kertoo hänen syntyperästään ja jalkapallomatkastaan.

Haluatko oppia lisää tästä portugalilaisesta tähdestä?

4. Antoine Griezmann: Champion Du Monde (2019)

IMDb: 6.5/10

Antoine Griezmann: Champion Du Monde on sydäntä lämmittävä dokumentti. Se kertoo siitä, kuinka Griezmann taisteli unelmansa puolesta tulla jalkapalloilijaksi, vaikka hänen fyysisyytensä vuoksi hän ei ollut onnekas joukkueissa pelaamisessa. Dokumentista opit, miten Antoinen tie johti hänet tähdeksi, joka hän on tänä päivänä. Dokumentti sisältää haastatteluja ystävien ja perheenjäsenten sekä Griezmannin itsensä kanssa.

Vaikka tämä on biografinen dokumentti, se antaa katsojilleen suuren elämänopetuksen. Sama se, mitä esteitä kohtaat, älä anna minkään tulla unelmiesi tielle. Älä koskaan tyydy kielteiseen vastaukseen.

Etsitkö jalkapallomatkaa katsomaan Griezmannin peliä?

5. Becoming Champ10ns (2018)

IMDb: 6.7/10

Jos rakastat jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja, tämä on täydellinen dokumentti sinulle. Becoming Champ10ns on dokumentti edellisistä maailmanmestaruuskilpailun voittajista, kuten Italiasta, Saksasta ja Brasiliasta.

Jokainen jakso kertoo kunkin joukkueen kokemuksesta tavoitellessaan suurinta kansainvälisen jalkapallon palkintoa. Vaikka tämä on hyvä dokumentti, jokaisessa jaksossa annettu tieto on yleistä, minkä vuoksi usean jakson kohtaukset näyttävät toistuvilta.

Siitäkin huolimatta jaksot kertovat kunkin joukkueen matkasta huipulle. Jokainen jakso kestää 40 minuutista tuntiin, joten ne ovat suhteellisen pitkiä. Tällä ei kuitenkaan ole väliä, koska sarjaa on helppo seurata.

Etsitkö jalkapallomatkaa?



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *