vinicius junior

Jalkapallon 10 parasta nuorta pelaajaa

Jalkapallossa, joka on yksi maailman kilpailullisimmista urheilulajeista, välillä nuoret kyvyt yllättävät jalkapalloyhteisön. Näillä nuorilla tähdillä on mahdollisuus nousta lajinsa seuraaviksi ykkösiksi. Nämä pelaajat ovat tulevaisuuden jalkapalloilijoita, ja meidän on oltava erittäin tarkkaavaisia heidän tekemiseensä ja saavutuksiinsa! Kun oli paljon nuoria pelaajia, joilla on valoisa tulevaisuus, ei ollut helppoa päästä 10 parhaan joukkoon, ja joitain mahtavia kykyjä on poissa tältä listalta. Päästäkseen tälle listalle pelaajan on oltava alle 21-vuotias (tämän vuoksi muun muassa Mbappéa ei ole tällä listalla).
Eli kuka on paras nuori pelaaja?

Jalkapallon 10 parasta nuorta pelaajaa

Sijoitus:

  1. Haaland – 21 vuotta
  2. Ansu Fati – 18 vuotta
  3. Phil Foden – 21 vuotta
  4. Pedri – 18 vuotta
  5. Alphonso Davies – 20 vuotta
  6. Vinicius Junior -21 vuotta
  7. Eduardo Camavinga – 18 vuotta
  8. Jadon Sancho -21 vuotta
  9. Jude Bellingham – 18 vuotta
  10. Mason Greenwood – 19 vuotta

10. Mason Greenwoodin kanssa

  • Ikä: 19
  • Joukkue/Maa: Manchester United/Englanti
  • Positio: Hyökkääjä

Mason Greenwood on  tuleva jalkapalloilija. Vain 19-vuotiaana hän  on tehnyt Manchester Unitedille  jo yli 20 maalia. Nuoria pelaajia on vaikea nähdä  montaa minuuttia  kentällä  Manchester Unitedin kaltaisessa  isossa ja kilpailukykyisessä  seurassa.

Greenwood on kuitenkin  hyödyntänyt minuuttejaan ja pelannut erittäin hyvää jalkapalloa. Hänen  on vielä todistettava kykynsä ansaitakseen sen  lähtöpaikan.

Ei ole helppo työ, kun joukkueessa on  pelaajia, kuten Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes,J adon Sancho ja Marcus Rashford. Greenwood näyttää olevan matkalla siihen.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

9. Jude Bellingham

  • Ikä: 18
  • Joukkue/Maa: Borussia Dortmund/Englanti
  • Positio: Keskikenttäpelaaja

Jude Bellingham on listan nuorin pelaaja. Hän on onnistunut pääsemään kymmenen parhaan joukkoon  kypsyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta. Hän on täydellinen pelaaja: hän voi puolustaa, ohittaa  ja  tehdä maaleja.

Näyttää siltä, että hän hallitsee aina tilannetta ja tekee  hyviä päätöksiä  vaikeissa  tilanteissa. Kaikki nämä ominaisuudet ovat tehneet hänestä avainpelaajan Dortmundissa ja yhden suurimmista nuorista jalkapallolahjakkuuksista. Hänet on myös  rajattu  Englantiin ja hänestä   voi tulla peruspelaaja maajoukkueessaan  tulevaisuudessa.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

8. Jadon Sancho

  • Ikä: 21
  • Joukkue/Maa: Manchester United/Englanti
  • Positio: Hyökkääjä

Jadon Sancho on kolmas englantilainen pelaaja  tällä listalla. Sancho on moderni hyökkääväpelaaja. Hän on  erittäin hyvä  1 vs 1 tilanteissa, hänellä on loistava  syöttötekniikka ja hyvä maalimääritelmä. Lyhyesti sanottuna  Jadon Sancho on erittäin lahjakas pelaaja, joka voi tehdä  maalin ja auttaa.

Hän saapui  Manchester Unitediin tällä kaudella ja hänen on voitettava paikkansa näyttämällä,  miksi hän on yksi maailman parhaista nuorista lahjakkuuksista. Ainoa syy, miksi hän ei ole paremmalla sijoituksella,  johtuu loukkaantumisesta,  joka lyhentää  hänen peliaikaansa.

Mutta Jadon Sancho voi pelata vasemmalla,  oikealla tai keskellä. Hänellä on siis paljon mahdollisuuksia tulla yhdeksi Valioliigan suurimmista tähdistä.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

7. Eduardo Camavinga

  • Ikä: 18
  • Joukkue/Maa: Real Madrid/Ranska
  • Positio: Keskikenttäpelaaja

Camavingalla oli hieno ensimmäinen ammattilaiskausi. Vain  16-vuotiaana  hän  debytoi Ranskan liigassa ja osoitti kaiken potentiaalinsa. Kausi 2020-21 oli kuitenkin monimutkaisempi.

Maajoukkue ei kutsunut häntä, eikä hän pelannut jokaista ottelua Rennesin kanssa. Silti hän on edelleen laadukas pelaaja, jota on hauska seurata. Eleganssillaan ja tekniikallaan hän antaa pelille juoksevuutta. Hänen tasonsa huipulla häntä on ilo katsella.

Viime aikoina hän debytoi Real  Madridissa ja on saanut hyvän alun uudelle joukkueelleen. Hän peittää paljon maata, mutta hän voi myös olla hyökkäävämpi. Hän on uhka kentän molemmin puolin ja vain 18-vuotiaana hän on tämän listan kolmanneksi nuorin pelaaja.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

6. Vinicius Junior

  • Ikä: 21
  • Joukkue/Maa: Real Madrid/Brasilia
  • Positio: Hyökkääjä

Vinicius on ollut ihmelapsi noin kolme vuotta, mutta hänen huono päätöksentekonsa ja tavoitteiden puute tärkeissä hetkissä olivat aina olleet hänen uskomattoman lahjakkuutensa esteenä. Näyttää kuitenkin siltä, että tämä alkaa muuttua.

Näyttää siltä, että hän pystyy nyt tekemään maaleja useammin. Mutta onko ongelma ratkaistu?

Hänellä on paljon nopeutta ja laatua, mikä tekee hänestä jatkuvan uhan kilpaileville joukkueille. Kukaan ei epäile hänen laatuaan, mutta hänellä on vielä paljon todistettavaa. Jos hän jatkaa samaa vauhtia kuin kauden alussa, hän pistää pisteen kritiikille.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

5. Alphonso Davies

  • Ikä: 20
  • Joukkue/Maa: Bayern Munich/Kanada
  • Positio: Puolustaja (vasen taka)

Alphonso Davies on ainoa puolustaja tässä listassa. Yleensä hyvät puolustajat eivät saa huomiota. Ensinnäkin hän on uskomattoman nopea pelaaja! Nopeutensa ansiosta hän pystyy toimimaan hyvin kentän molemmilla puolilla.

Toiseksi hän on kova puolustaja ja vaikea kilpailija voittaa. Hän voi antaa sinulle syöttöjä ja tuoda peliin sujuvuutta ja tehokkuutta. Lisäksi hänellä oli tärkeä rooli Bayern Münchenin Mestarien liigan voittamisessa edellisellä kaudella.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

4. Phil Foden

  • Ikä: 21
  • Joukkue/Maa: Manchester City FC/Englanti
  • Positio: Keskikenttäpelaaja

Guardiola kutsui Phil Fodenia ”kaikkien aikojen lahjakkaimmaksi pelaajaksi”. Hänen tekniikkansa on uskomaton; todellinen taikuri pallon kanssa!

Hän on jo pelannut Mestarien liigan finaalissa ja päässyt Englannin kanssa Euro Cupin finaaliin.

Tällä kaudella hän teki suuren harppauksen. Hänellä on keskeinen rooli Manchester Cityssä, hän hallitsee enemmän maaleja ja syöttöjä. Koska hänellä on enemmän minuutteja kuin ennen, hän toimii erittäin hyvin.

Älykkyytensä ja kykynsä ansiosta hän on onnistunut ansaitsemaan paikan joukkueessa maailmanluokan keskikenttäpelaajien, kuten Kevin De Bruynen tai İlkay Gündoğanin kanssa. Lopuksi hän voi muuttaa pelin kulkua syöttämällä, kuljettamalla tai laukaisemalla.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

3. Pedri

  • Ikä: 18
  • Joukkue/Maa: FC Barcelona/Espanja
  • Positio: Keskikenttäpelaaja

73; niin monta peliä Pedri pelasi tänä vuonna. Tämä on keskimäärin yksi peli 5 päivän välein! Luonnollisesti hän teki ennätyksen pelaamalla eniten otteluita, joita 18-vuotias pelasi yhden kauden aikana.

Yksinkertaisesti sanottuna Pedri on ilmiömäinen pelaaja. Kun hän pelaa, kaikki näyttää niin yksinkertaiselta ja sujuvalta. Tällä kaudella hän otti suuren harppauksen ja vahvisti nuoren lahjakkuutensa. Hänellä oli suuri vaikutus tällä kaudella Espanjan ja Barcelonan kanssa.

Hän on yksi tärkeimmistä pelaajista yhdessä maailman suurimmista seuroista. Pedrillä on vielä paljon tehtävää, mutta hänen asenteensa ja suoriutumisensa osoittavat, että hän on ainutlaatuinen. Hän aloitti uransa oikealla jalalla hienolla kosketuksella, tekniikalla, ohituskyvyillä ja hyvällä liikkeellä.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

2. Ansu Fati

  • Ikä: 18
  • Joukkue/Maa: FC Barcelona/Espanja
  • Positio: Hyökkääjä

Vaikka seura on keskellä kriisiä, listalla on toinen pelaaja FC Barcelonasta. Ansu Fati on erilainen pelaaja. Hän on erittäin lahjakas pelaaja, jolla on luonnetta ja kyky tehdä maaleja. Lisäksi hänellä on vahvat kuljetustaidot ja erinomainen tavoitteiden määrittely.

Messin lähtiessä hänen odotetaan ottavan numeron 10. Pystyykö hän johtamaan tätä joukkuetta ja auttamaan Barcelonaa selviämään kriisistä? Kuinka paljon hänen kuuden kuukauden loukkaantumattomuutensa vaikutti häneen?

Näistä kysymyksistä huolimatta, jos jokin on totta, niin Ansu Fatista voi tulla yksi maailman parhaista pelaajista.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

 

1 . Erling Haaland

  • Ikä: 21
  • Joukkue: Borussia Dortmund/Norja
  • Positio: Hyökkääjä

Onko Erling Haaland edes ihminen? ”Kyborgi” vain tekee maaleja ja näyttää siltä, ettei mikään voi estää häntä. Hänellä on nyt enemmän maaleja kuin otteluita Dortmundin kanssa sen jälkeen, kun hän on aloittanut tämän kauden valtavilla numeroilla.

Hän on erittäin päättäväinen, hänellä on paljon itseluottamusta eikä hän pelkää. Joten voimme vain kysyä itseltämme: mikä voi estää häntä? Vaikka näyttää liian aikaiselta sanoa, hänen lukujensa perusteella hän voi rikkoa monia ennätyksiä ja tulla yhdeksi kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä.

Etsitkö jalkapallomatkaa

Oletko samaa mieltä Top 10 -listamme kanssa? Minkä pelaajan olisit lisännyt?



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *