fc barcelona

Jalkapallohistorian 10 parasta hyökkäävää trioa

Jalkapallossa huippupelaajat erottuvat aina. Jotkut pelaajat ovat loistavia yksilöinä, toisilla on ainutlaatuinen kemia joukkuetovereiden kanssa, mikä tekee pelaamisesta sensaatiomaisen hyökkäävää. Itse asiassa jotkut ikoniset jalkapalloilijat erottuivat  triona. Alla kunnioitamme jalkapallomaailman kaikkien aikojen parhaimpia hyökkääviä trioja.

Alla luetellaan kaikkien aikojen 10 parasta hyökkäävää trioa klassisista vain isovanhempiesi muistamista trioista uusiin lupaaviin ryhmiin. Jatka lukemista!

parhaat hyökkääjät MSN

Mitkä ovat 10 parasta hyökkäävää jalkapallotrioa?

  1. Lionel Messi, Luis Suarez ja Neymar Jr (FC Barcelona)
  2. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Gareth Bale (Real Madrid)
  3. Marco Van Basten, Ruud Gullit ja Frank Rijkaard (AC Milan)
  4. Mohamed Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino (Liverpool)
  5. George Best, Bobby Charlton ja Dennis Law (Manchester United)
  6. Rivaldo, Ronaldinho ja Ronaldo (Brazil National Team)
  7. Omar Sivori, John Charles ja Giampiero Boniperti (Juventus)
  8. Alfredo Di Stefano, Francisco Gento ja Ferenc Puskas (Real Madrid)
  9. David Beckham, Ryan Giggs ja Paul Scholes (Manchester United)
  10. Johan Cruyff, Piet Keizer ja Sjaak Swart (AFC AJAX)

10. Johan Cruyff, Piet Keizer ja Sjaak Swart (AFC  Ajax)

Vuonna 1974 Alankomaat pääsi MM-kisoihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1938. He yllättivät yleisön innovatiivisella ”Total Football -pelityylillä. Strategiaa ajoivat kolme AFC  Ajax -tähteä, jotka olivat pelanneet vuosia yhdessä – Johan Cruyff, Piet Keizer ja Sjaak Swart.

Vaikka kansainväliset yleisöt yllättyivät Hollannin joukkueen vahvuudesta, seurojen piireissä Ajax oli ollut ilmiömäinen jo vuosia. Yhdessä trio oli vastuussa  joukkueen voittamisesta:

  • 6 Eredivisie-mestaruutta
  • 3 Euroopan cupin (UEFA Mestarien liigan) mestaruutta.

Total Football -strategian jäänteet näkyvät edelleen jalkapallokulttuurissa kaikkialla maailmassa (FC Barcelonan tiki-taka-pelityyli on johdettu siitä). Ajax on edelleen vahva joukkue, jonka monet ydintaktiikat  perustuvat edelleen Total Football -strategiaan.

Voit nähdä tämän itse varaamalla Ajax-jalkapallomatkan!

9. David Beckham, Ryan Giggsja Paul Scholes (Manchester United)

Beckham, Giggs ja Scholes ovat kiistattomia Manchester United -ikoneita. Ei ole yllättävää,  että heitä pidetään kolmena kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana. He olivat tunnettuja ahkerasta  luonteestaan ja taitavasta pelistään.

Paul Scholes on epäilemättä Englannin paras ohikulkija. Beckham tunnettiin tarkkuudestaan  ja kyvystään tehdä maaleja kaukaa. Täydennä Beckhamia ja Scholesia nopealla Ryan Giggsillä ja sinulla on unelmajoukkue!

Vaikka tämä trio pelasi Manchester Unitedissa, he voittivat monia mestaruuksia. Tunnetuin on luultavasti heidän vuoden 1999 diskanttinsa  (Valioliiga, FA Cup ja UEFA Mestarien liiga). Se on edelleen ainoa englantilaisen jalkapallojoukkueen voittama diskantti.

Jopa eläkkeelle jäämisen jälkeen näitä kolmea pelaajaa pidetään yhtenä jalkapallohistorian vahvimmista pelaajista. Manchester United tunnetaan vahvojen hyökkäävien joukkueiden luomisesta. Tämä tekee Manchester United -jalkapallomatkan varaamisesta jännittävää.

8. Alfredo Di Stefano, Francisco Gento ja  Ferenc Puskas  (Real Madrid)

Ennen Real Madridin kuuluisaa  BBC:n etulinjaa trio jätti jo jälkensä seuran historiaan. Alfredo Di Stefano, Francisco Gento ja Ferenc Puskas voittivat viisi UEFA:n Mestarien liigan  mestaruutta peräkkäin. Yksi  heidän huomattavampia suorituksiaan on 7-3-voitto Eintracht Frankfurtia vastaan Euroopan cupin finaalissa.

Alfredo Di Stefanoa pidetään edelleen yhtenä UEFA:n Mestarien liigan parhaimmista maalintekijöistä, mikä on melkoinen saavutus, kun otetaan huomioon, että joukkueet pelaavat nykyään niin paljon enemmän pelejä. Francisco Gento on myös ainoa pelaaja, joka on voittanut kuusi Euroopan cupia. (Cristiano Ronaldo jahtaa varmasti myös sitä ennätystä!)

Jos haluat päästä seuraamaan yhtä maailman parhaista jalkapallojoukkueista, varaa jalkapallomatka nähdäksesi Real Madridin.

7. Omar Sivori, John Charles ja Giampiero Boniperti (Juventus)

1950-luvulla Juventus oli pahassa paikassa. Kuitenkin kun Omar Sivori  ja John Charles liittyivät joukkueeseen vuonna 1957, joukkueen onni kääntyi. Yhdessä  Giampiero  Bonipertin kanssa ”El TrioMagico” oli kaikkien aikojen paras hyökkäävä trio.

Tämä trio toi Juventuksen takaisin loistoonsa, voittaen:

  • 3 Serie A -mestaruutta
  • 2 Italian Cupia

Vaikka emme voi matkustaa ajassa taaksepäin nähdäksemme maagisen kolmikon tositoimissa, Juventus on silti uskomaton joukkue. Katso vaikka itse varaamalla  jalkapallomatka nähdäksesi Juventuksen.

6. Rivaldo, Ronaldinho ja Ronaldo (Brasilian maajoukkue)

Myyttinen 3 Rs: Rivaldo, Ronaldinho ja Ronaldo tekivät Brasilian jalkapallomaajoukkueesta osan tätä parhaiden hyökkääjien triojen luetteloa. Kolmikko esiintyi ensi kertaa Copa Americassa, jossa heitä on vaikea voittaa.

Yhdessä he tekivät 15 maalia seitsemässä pelissä ja mahdollistivat Brasilian voiton vuoden 2002 MM-kisoissa – mitä joukkue itse ei odottanut. Trio mahdollisti myös nuoren Ronaldinhon menestymisen, joka häikäisi Barcelonassa ja AC Milanissa.

5. George Best, Bobby Charlton ja Dennis Law (Manchester United)

”Pyhä kolminaisuus” on kuuluisa Manchester Unitedin hyvien pelaajien aikakauden  alusta. Tämä kolmikko pelotti jokaista joukkuetta, joka oli tarpeeksi epäonninen pelatakseen heitä vastaan.

George Best, Bobby Charlton ja Dennis Law ansaitsivat tiimilleen:

  • Yli 660 maalia 1 300 ottelussa
  • Manchester Unitedin ensimmäinen Euroopan cup

Tämä on toinen kerta, kun Manchester United on listattu. Luonnollisesti, jos haluat nähdä toisen hyökkäävän jalkapallotrion, sinun on varattava jalkapallomatka nähdäksesi  Manchester Unitedin.

4. Mohamed Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino (Liverpool  FC)

MSF on Liverpool FC:ssä pelaava hyökkääjien linnoitus. Viimeisen neljän vuoden  aikana  he ovat auttaneet Liverpoolia vonittamaan:

  • 1 Mestarien liiga
  • 1 FIFA-seuran maailmanmestaruuden
  • 1 UEFA Super Cupin
  • 1 Premier Leaguen mestaruuden

Onko tämä yllätys, kun he ovat tehneet Liverpoolille yhdessä yli 300 maalia?

Liverpool FC -fanit rakastavat tämän kolmikon pelaamista, koska se on unohtumaton kokemus. Todista se itse varaamalla Liverpool FC -jalkapallomatka.

3. Marco van Basten, Ruud Gullit ja Frank Rijkaard (AC Milan)

Marco van Basten, Ruud Gullit ja Frank  Rijkaard  ovat tunnettuja AC Milanin käännekohdista. Van Basten oli kliininen viimeistelijä, Rijkaard aikansa paras puolustava keskikenttäpelaaja, ja Gullitia pidetään edelleen yhtenä kaikkien aikojen hollantilaisista huippupelaajista.

Yhdessä he auttoivat seuraa voittamaan:

  • 3 Serie A -mestaruutta
  • 2 UEFA:n Mestarien liigan mestaruutta
  • 2 Euroopan Super Cupia

AC Milanin rakentaa jatkuvasti joukkueita, joilla on vahvat hyökkäys- ja puolustusyksiköt. Jos haluat nähdä, mitä he tällä hetkellä tarjoavat, varaa jalkapallomatka nähdäksesi  AC Milanin.

2. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Gareth Bale  (Real Madrid)

Myös nimellä BBC tunnettu trio auttoi yhdessä saavuttamaan joitain hulluja saavutuksia, mukaan lukien:

  • 97 maalia
  • 3 UEFA:n Mestarien liigan mestaruutta neljässä vuodessa
  • 1 La Liga -mestaruus

BCC:n avulla Real Madridista tuli ensimmäinen seura, joka voitti kolme peräkkäistä Mestarien liigan pokaalia (kilpailu nykyisessä muodossaan). Kolmikon tiet erosvati, kun Ronaldo lähti Juventukseen.

Vaikka Cristiano Ronaldo ei ole enää Real Madridissa, voit silti katsella Karim Benzeman ja Gareth Balen  pelaamista, jos varaat jalkapallomatkan nähdäksesi  Real Madridin.

1 . Lionel Messi, Luis Suarez ja Neymar Jr  (FC Barcelona)

Tämän luettelon ykkösenä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin MSN. Vuosina 2014–2017 Barcelonassa oli  tappavin  trio, jossa yhdistyivät kolme parasta latinalaisen Amerikan pelaajaa.   Näiden kolmen ansiosta seurata ylitti Real Madridin joukkueen maalit vuonna 2015 ja tekivät 122 maalia yhdellä kaudella.

Seuraavalla kaudella he rikkoivat oman ennätyksensä 131 maalilla. Kolmikon avulla Barcelona onnistui voittamaan Mestarien liigan, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja  La Ligan.

Vaikka MSN ei ole enää yhdessä, voit silti seurata hämmästyttävää hyökkäävää pelaamista FC Barcelona -jalkapallomatkalla.

Lopuksi todetaan, että jalkapallohistoria on täynnä uskomattomia trioja. Lionel Messin siirtymisen myötä PSG:hen tiedossa on jo uusi mahdollinen trio: Messi, Neymar ja Kylian Mbappé.

Jos et halua missata mahdollisuuttasi olla yksi ensimmäisistä, jotka katsovat tätä kolmikkoa, sinun pitäisi varata jalkapallomatka nähdäksesi PSG:n.



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *