Maailman 10 parasta maalivahtia

Hyvä maalivahti on välttämätön, jos joukkueesi haluaa voittaa mestaruuksia. Usein maalivahdit eivät saa tarpeeksi    kunniaa. Usein  kiinnitämme enemmän huomiota heidän misseisiinsä ja sallittuihin  tavoitteisiinsa.

Kuitenkin, kun he säästävät, he voivat muuttaa pelin kulkua. Todennäköisesti  hyvä säästö on lähes sama kuin maalinteko. Pelissä  on tänään paljon hyviä  maalivahteja. Päätimme juhlia tätä luokittelulla.

Se oli vaikeaa,  mutta  hänen top 10 perustuu pelaajien suorituksiin kaudella 2020-2021 ja pelaajien uransa aikana saavuttamaan asemaan. Ketkä ovat maailman parhaat

Parhaat maalivahdit

Ketkä ovat maailman 10 parasta maalivahtia?

  1. Jan Oblack
  2. Ederson
  3. Keylor Navas
  4. Manuel Neuer
  5. Thibaut Courtois
  6. Ter Stegen
  7. Alisson
  8. Donnarumma
  9. Eduard Mendy
  10. Mike Maignan

10. Mike Maignan

Joukkue/maa: AC  Milan/Ranska
Ikä: 26

Top 10 maalivahtilistan ensimmäisenä on Mike Maignan; Ranskalainen  maalivahti, joka on ollut Ranskan liigan paljastus. 10 vuoden kuivuuden  jälkeen Lille voitti Ranskan liigan vuonna  2021. Hän oli erittäin tärkeä  pelaaja,  joka antoi paljon tämän voiton eteen.

Maignan on maalivahti, jolla on eniten puhtaita lakanoita (20) Euroopan viiden  parhaan  liigan  aikana. Tällä kaudella hän  siirtyi Milanoon ja Donnarumman tilalle. Hänellä on ollut hyvä alku tähän mennessä ja hänellä saattaa olla  toinen hieno kausi.

Hän ei ole sijoittunut paremmaksi, koska hänellä on ollut vain yksi erinomainen vuosi. Hänen on säilytettävä tämä lomake, jos hän haluaa kiivetä tälle listalle.

9. Edouard Mendy

Joukkue/maa: Chelsea/Senegal
Ikä: 29

Edouard Mendy on tänä vuonna loistanut maalivahti. Edouard Mendyn tarina on uskomaton ja erittäin motivoiva. Pelatessaan Ranskan kolmosdivisioonassa hän teki joitakin tryouteja Englannissa. Valitettavasti yksikään joukkue ei halunnut häntä. Vielä kaudella 2017-2018 hän pelasi ranskan kakkosdivisioonassa.

Chelseakamppaili kuitenkin pitäjän kanssa. Kepa ei suoriutunut hyvin. Joten he päättivät antaa Mendylle mahdollisuuden. Se osoittautui loistavaksi valinnaksi, koska hän auttoi joukkuetta Mestarien liigassa.

Hän teki säästöjä, jotka pitivät Chelsean pelissä mukana. Hän on myös neljäntenä Thibaut Courtois’n kanssa useimmista puhtaista lakanoista liigaotteluissa (16). Koska hänen menestyksensä on viime aikoina, hänen on esiinnyttävä hyvin tällä kaudella, jotta hän voi sijoittua paremmaksi ensi kaudella.

8. Gianluigi Donnarumma

Joukkue/maa: PSG/Italia
Ikä: 22

Gianluigi Donnarumma on ollut ihmelapsi monta vuotta ja on harvoin pettynyt. Hän kuitenkin kamppaili suhteensa kanssa AC Milanin hallintoon ja faneihin, vaikka hän suoriutui aina hyvin. Hän on tämän listan nuorin pelaaja, ja hänellä on vielä koko ura edessään.

Maajoukkueensa kanssa hän on esiintynyt loistavasti. Itse asiassa hän on päästänyt useamman maalin vain kerran (Nations Leaguen välieräottelussa Espanjaa vastaan). Tämä tilasto on vielä uskomattomampi, kun ottaa huomioon, että hän on pelannut maajoukkueessa viisi vuotta.
Hän voitti myös äskettäin maansa kanssa Euro Cupin ja voitti turnauksen parhaan maalintekijän palkinnon.

Hän kohtaa nyt uuden haasteen PSG:ssä, koska hänen on taisteltava peliajasta toista mahtavaa maalivahtia, Keylor Navasia vastaan.

7. Alisson Becker

Joukkue/maa: Liverpool/Brasilia
Ikä: 28

Alisson oli tasonsa kärjessä, kun Liverpool voitti Mestarien liigan kaudella 2018-2019. Valitettavasti Liverpool ei ole voittanut Valioliigaa kauden 2019-20 jälkeen eikä ole sen jälkeen yltänyt toiseen finaaliin.

Silti Becker on silti suoriutunut erittäin hyvin Liverpoolin kanssa, joka on edelleen yksi parhaista joukkueista . Kansainvälisellä näyttämöllä he yleensä hoitaa tehtäviä Edersonin kanssa. Sinänsähän ei pelannut Copa Americassa. Liverpool on aloittanut tämän kauden hyvin. Becker saattaa saada taas enemmän huomiota.

6. Marc-Andre ter Stegen

Joukkue/maa: FC Barcelona/Saksa
Ikä: 29

Marc-Andre ter Stegen on ollut maailmanluokan maalivahti jo monta vuotta. Viime vuosina Barcelona on kamppaillut puolustuksessa ja hän on usein pelastanut heidät. Hän on myös erittäin hyvä jaloillaan, mikä on välttämätöntä Barcelonassa pelatessa.

Hän antaa joukkueen pitää palloa sen sijaan, että hän antaisi sille purkauksia. Valitettavasti hän ei ole maajoukkueensa ykkösmaalivahti, se johtuu epätavallisesta tilanteesta.

Saksan maajoukkueessa on erittäin hyvä valikoima maalivahtia, joista valita, ja Manuel Neuerilla on aina ollut luottamusäänestys. Vaikka Barcelonalla on tällä hetkellä vaikeuksia, hän toimii hyvin ja auttaa heitä paljon. Ilman häntä Barcelona voisi olla vieläkin huonompi.

5. Thibaut Courtois

Joukkue/maa: Real Madrid/Belgia
Ikä: 29

Thibaut Courtois pääsi juuri viiden parhaan jalkapallomaalivahdin joukkoon. Hän on erittäin suuri vartija, jolla on uskomattomia refleksejä. Hän on ollut yksi parhaista maalivahdeista viimeiset viisi vuotta.

Viime kaudella hän viimeisteli 4. sijalla 16 puhtaalla lakanalla liigaotteluissa (tasan Édouard Mendyn kanssa). Hän tuli Real Madridiin korvaamaan Keylor Navasin ja hän on tehnyt hyvää työtä, vaikka he eivät ole voittaneet yhtään mestaruutta joukkueeseen saapumisensa jälkeen.

4. Manuel Neuer

Joukkue/maa: Bayern München/Saksa
Ikä: 35

Manuel Neuer on ollut yksi parhaista maalivahdeista monta vuotta. 35-vuotiaana hän esiintyy edelleen huipputasolla. Hän jää eläkkeelle yhtenä historian parhaista maalivahtina.

Hän on asemassaan legenda ja hän on voittanut kaiken paitsi jalkapallon Euroopan mestaruuden. Hän modernisoi asemaansa korkeilla asemillaan ja kyvyllään jaloillaan. Hänellä oli erittäin hyvä kausi, mutta muut maalivahdit suoriutuivat paremmin, minkä vuoksi hän pääsi vain neljänneksi tällä listalla.

3. Keylor Navas

Joukkue/maa: PSG/Costa Rica
Ikä: 34

Keylor Navas on yksi maailman aliarvostetuimmista pelaajista. Ihmiset unohtavat, että hän on voittanut kolme Mestarien liigaa avainpelaajana. Hän ei voittanut Ranskan mestaruutta PSG:n kanssa, ja se oli valtava järkytys. Mutta se ei ole hänen vikansa, koska hän suoriutui silti hyvin.

Tällä kaudella hän kohtaa uuden haasteen: Donnaruman. Italialainen maalivahti saapuu nuorena ihmelapsena. Navas, 34-vuotias, joutuu taistelemaan lähtöpaikasta.

2. Ederson Moraes

Joukkue/maa: Manchester City/Brasilia
Ikä: 28

Ederson Moraes on ollut todella tärkeä Manchester Citylle ja Pep Guardiolalle. Hän on muuttanut Cityn pelityyliä. Heillä on pitäjä, jonka avulla he voivat tehdä vastahyökkäyksen helposti.

Vahvalla kädellään hän voi heittää yli 50 metrin syöttöjä ja avata pelin. Näin City voi pelata avoimesti ja saada enemmän tilaa. Hän ei ole aina aloittava pitäjä Brasiliassa, mutta hän pelasi Copa Americassa.

Hänellä oli erittäin hyvä vuosi: hän pääsi Mestarien liigan finaaliin, Copa Americaan, ja hän voitti Valioliigan. Hän vahvisti asemansa viime vuosina ja laadun hyvien suoritusten ansiosta.

1. Jan Oblak

Joukkue/maa: Atlético Madrid/Slovenia
Ikä: 28

Jan Oblak on tällä hetkellä maailman paras maalivahti! Viimeiset viisi vuotta hän on jatkuvasti ollut yksi parhaista maalivahdeista. Hän on ollut kolmen parhaan joukossa nyt pitkään ja hän alkaa rakentaa vakavaa asemaa yhtenä aikakautemme parhaista vartijoista.

Hän voitti tällä kaudella La Ligan Atlético Madridissa. Hän on avainpelaaja Atleticolle, koska he ovat puolustava joukkue ja ”viimeinen puolustaja” on maalivahti. Hänellä on paljon torjuntoja, hän puhuu paljon puolustajilleen ja antaa luottamusta joukkueelle. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden olla tekijä Altético Madridin menestyksessä.

Oletko samaa mieltä valinnoistamme? Minkä maalivahdin olisit ottanut mukaan tähän listaan?

.



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *