mohamed salah

Vuoden 2021 10 parhaiten palkattua jalkapalloilijaa

Vuonna 2021 tapahtui joitakin  jalkapallohistorian suurimmista siirroista. Cristiano Ronaldo yhdistyi jälleen Manchester Unitedin kanssa, ja Messi pääsi ulos FC Barcelonasta ja liittyi Neymarin ja Mbappén seuraan PSG:hen.

Lisäksi nämä joukkuemuutokset (ja muut) toivat   mukanaan merkittäviä virstanpylväitä jalkapalloilijoidenalalla. Päätimme tarkastella joitakin näistä saavutuksista luettelemalla vuoden    2021 korkeimmat jalkapallopalkat.

Ketkä ovat maailman suuripalkkaisimpia jalkapalloilijoita vuonna 2021?

  1. Cristiano Ronaldo – 108,2 miljoonaa  euroa
  2. Lionel Messi – 95 miljoonaa  euroa
  3. Neymar Jr – 82,3 miljoonaa  euroa
  4. Kylian Mbappé – 37,2 miljoonaa  euroa
  5. Mohamed Salah – 35,4 miljoonaa  euroa
  6. Andreas Iniesta – 30,31 miljoonaa euroa
  7. Robert Lewandowski – 30,28 miljoonaa euroa
  8. Paul Pogba – 29,4 miljoonaa  euroa
  9. Gareth Bale – 27,7 miljoonaa  euroa
  10. Eden Hazard – 25 miljoonaa  euroa

10. Eden Hazard

  • Ikä: 30
  • Maa: Belgia
  • Joukkue: Real Madrid

Kun Eden Hazard  siirtyi  Chelseasta  Real Madridiin  vuonna 2019, espanjalaisjätit maksoivat Chelsealle 11,5 miljoonaa euroa ja allekirjoittivat Hazardin viisivuotissopimukseen. Sopimuksen mukaan pelaaja ansaitsee lähes  25 miljoonaa  euroa vuodessa.

Belgian tähdellä  on  kuitenkin ollut  rankkaa viime kuukausina. Hän missasi  59 ottelua kahdella  ensimmäisellä  kaudellaan Madridissa.

9. Gareth Bale

  • Ikä: 32
  • Maa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Joukkue: Real Madrid

Joidenkin uran ylös- ja alamäkien jälkeen, jotka liittyivät erimielisyyksiin Real Madridin managerin Zinedine Zidanen kanssa, Gareth Bale teki tiensä tähän suuripalkkaisimpien jalkapalloilijoiden joukkoon.

Lainattuaan Tottenham Hotspuriin Bale on palannut Real Madridiin viimeiseksi  sopimuskaudeksi   ja uuden managerin Carlo Ancelottin alaisuuteen.

Walesilainen pelaaja on yksi Real Madridin suuripalkkaisimmista jalkapalloilijoista 22,5 miljoonan euron palkalla ja  5,2 miljoonan euron arvoisella tukisopimuksella Adidaksen kanssa.

Etsitkö mahdollisuutta nähdä Gareth Bale tositoimissa?

8. Paul Pogba

  • Ikä: 28
  • Maa: Ranska
  • Joukkue: Manchester United

Paul Pogba, yksi  Red Devilsin suurimmistatähdistä,on listan ykkönen. Pogba on yksi Manchester Unitedin hyväpalkkaisia jalkapalloilijoita aivan Cristiano Ronaldon ja maalivahti David Dea Gean vieressä.

Lahjakas 28-vuotias keskikenttäpelaajaansaitsee  23,3 miljoonan euron vuosipalkan , jonka kärjessä on6,1 miljoonan  euron    kannatustulot.

Etsitkö jalkapalloreissua?

7. Robert Lewandowski

  • Ikä: 33
  • Maa: Puola
  • Joukkue: Bayern München

Robert Lewandowskia pidetään yhtenä jalkapallohistorian parhaista hyökkääjistä, ja hän on myös yksi suuripalkkaisimmista jalkapalloilijoita. Saksan Bundesliiga-jättiläisen puolalaistähti Bayern München yrittää olla maailman paras jalkapalloilija. Onnistuuko hän siinä?

Emme tiedä, mutta hänellä on varmasti lyömätön palkka: 23,38 miljoonaa euroa. Älkäämme unohtako hänen Nikeltä, Huawelta ja H&S:ltä saamia kannatustuloja, joiden arvo on 6,9 miljoonaa euroa. Kaikki tämä tekee Lewandowskista vuoden 2021 kuudenneksi parhaiten palkatun jalkapalloilijan.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

6. Andrés Iniesta

  • Ikä: 37
  • Maa: Espanja
  • Joukkue: Vissel Kobe

Entinen FC Barcelonan keskikenttäpelaaja Andres Iniesta on tällä hetkellä yksi parhaiten palkatuista jalkapalloilijoista. Vaikka hän on tämän listan vanhin jalkapalloilija, hän onnistui silti sijoittumaan sijalle 7.

Japaniin muutto tuo mukanaan ison palkankorotuksen. Iniesta ansaitsee nyt 26,85 miljoonaa euroa, minkä lisäksi hänellä on Asicsin ja Mikauksen kanssa tehdyt 3,46 miljoonan euron arvoiset tukisopimukset. Hän on pelannut Vissel Kobessa viimeiset neljä vuotta ja jatkoi sopimustaan kahdella vuodella 37. syntymäpäivänään.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

5. Mohamed Salah

  • Ikä: 29
  • Maa: Egypti
  • Joukkue: Liverpool FC

Tällä hetkellä Liverpoolissa pelaava egyptiläishyökkääjä on todellinen helmi. Vuonna 2021 hän onnistui tekemään 100:nnen Valioliiga-maalinsa ja vielä kahden vuoden sopimuksella punaisten kanssa, kuka tietää, mitä hän saavuttaa seuraavaksi.

Salah on myös innoittaja  muslimiyhteisölle ja urheilijoille, joilla on sama unelma. Akateemisen tutkimuksen mukaan  Salahin mukaantulo Liverpoolin joukkueeseen vähensi 16 prosentilla kaupungin viharikoksia.

Lisäksi hänen palkastaan on syytä olla ylpeä. Salah ansaitsee tällä hetkellä 21,6 miljoonaa euroa. Hänellä on myös sponsorointeja yhteensä 13,8 miljoonan euron arvosta, mukaan lukien Adidas, Pepsi ja ExxonMobil.

Etsitkö jalkapallomatkaa?

4. Kylian Mbappé

  • Ikä: 22
  • Maa: Ranska
  • Joukkue: Paris Saint-Germain

Tämän listan nuorin pelaaja ja Ranskan joukkueen, Paris Saint-Germainin tähti, on listan neljäs. Aivan oikein, tarkoitamme Kylian Mbappéa. Jotkut sanovat, että hän on tällä hetkellä jalkapallon lahjakkain nuori pelaaja.

Emme voi sanoa, onko se totta vai ei, mutta hän ansaitsee varmasti yhden palkan! Nuori ranskalainen jalkapalloilija ansaitsee 24,2 miljoonaa euroa. Tämän palkan lisäksi on 13 miljoonan euron arvoiset merkinnät. FIFA 2022:n kasvoja sponsoroivat Electronic Arts, Hublot ja kuitenkin Nike!

Etsitkö jalkapallomatkaa?

3. Neymar Jr

  • Ikä: 29
  • Maa: Brasilia
  • Joukkue: Paris Saint-Germain

MSN:n entinen tähti Neymar Jr päätti valita toisen polun vuonna 2017, kun hän liittyi Paris Saint-Germainiin ja jätti FC Barcelonan.

Toukokuussa 2021 Neymar jatkoi sopimustaan Ranskan joukkueen kanssa neljällä lisävuodella. Joidenkin Niken kanssa väitettyyn seksuaaliseen häirintään liittyvien ongelmien jälkeen brasilialainen pelaaja allekirjoitti sopimuksen Puman kanssa.

Yhdestä jalkapallohistorian kalleimmista siirroista tunnettu superhyökkääjä ansaitsee 65 miljoonan euron palkan ja 17,3 miljoonan euron palkkasekin, jota sponsoroivat Epic Games, Red Bull, Qatar Airways ja Triller. .

Hän on myös kolmanneksi seuratuin jalkapalloilija sosiaalisessa mediassa, mikä johti kumppanuuteen Trillerin kanssa.

2. Lionel Messi

  • Ikä: 34
  • Maa: Argentiina
  • Joukkue: Paris Saint-Germain

Lionel Messi, entinen FC Barcelonan pelaaja, päätti yhdistyä entisen joukkuetoverinsa Neymar Jr:n kanssa ja muodostaa mahdollisesti pelätyn hyökkääjätrion Kylian Mbappén kanssa, johon myös tässä listassa viitataan.

Messi, joka allekirjoitti sopimuksen tänä vuonna PSG:n kanssa, jätti Barcelonan 26 vuoden kunnian jälkeen. Vaikka PSG on yksi maailman parhaista joukkueista, Messin palkka leikattiin, mikä menetti hänelle parhaiten palkatun jalkapalloilijan paikan.

Vaikka Ranskan joukkueen alku on ollut kivinen, kun Messi ei onnistunut saamaan maalia kolmessa ensimmäisessä ottelussaan, argentiinalainen tähti saa tällä hetkellä 65 miljoonan euron palkkaa ja lisäksi 30 miljoonan euron arvoiset suositukset. Häntä sponsoroivat eri yritykset, kuten Adidas, Pepsi, Budweiser ja Jacobs & Co.

1. Cristiano Ronaldo

  • Ikä: 36
  • Maa: Portugali
  • Joukkue: Manchester United

Portugalilaisen jalkapallotähden Cristiano Ronaldo on parhaiten palkattujen jalkapalloilijoiden kärjessä. Palattuaan Red Devilsiin Ronaldo ohitti Lionel Messin ja hänestä tuli vuoden 2021 parhaiten palkattu jalkapalloilija.

Tämä vuosi on ollut hyvä Cristianolle. Syyskuussa hän teki ennätyksen kaikkien aikojen parhaana maalintekijänä kansainvälisessä jalkapallossa, kun hänen 110. maalinsa syntyi MM-karsintaottelussa Irlantia vastaan.

Hänen ”kotiintulonsa” ansiosta hän sai 60,6 miljoonan euron palkan sekä 47,6 miljoonan euron arvoiset sponsoroinnit (Nike, Clear, Herbalife jne.).

Kotiin palattuaan Cristiano teki jo neljä maalia. Portugalilainen jalkapalloilija on monien kykyjen mies, jolla on myös omat alusvaate-, silmälasi-, kuntosali-, hajuvesi- ja hotellibrändit.

Etsitkö jalkapallomatkaa?



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *