Lelijke voetbalshirts

Nämä ovat kiistattomasti kaikkien aikojen kamalimmat jalkapallopaidat!

Kaikkien aikojen kamalimmat jalkapallopaidat!

Vuosittain näkee paitoja, joissa et haluaisi näyttäytyä. Jotkut seurat todellakin voittavat rumimman paidan tittelin. Joistain näistä rumista jalkapallopaidoista tuli myöhemmin keräilytuotteita, joista ihmiset maksoivat paljon. Toiset ovat vain niin kauheita, että niitä on mukava muistella. Tästä luettelosta löydät sekoituksen molempia. Olemme ottaneet tähän luetteloon mukaan vain seurojen paidat, ei kansainvälisiä paitoja tai maalivahtien pelipaitoja.

Lelijk voetbalshirt Dundee

Dundee United 1993

On vuosi 1993, grunge kukoistaa ja Kurt Cobainilla on vielä yksi elinvuosi jäljellä. Joku keksi tämän paidan tihkuisena aamuna Skotlannissa. Se on yhtä kolkko kuin itse Dundee. Peukut Jackson Pollockille. Ajanmukainen, trendaava ja aito tunne zeitgeistille. Onneksi he onnistuivat varmistamaan kuudennen sijan Skotlannin liigassa.

Lelijk voetbalshirt Everton

Everton 2010

Oletko koskaan käynyt täysikuun juhlissa Koh Paghnanissa? Siellä olet varmaan törmännyt Evertonin vieraspaitaan kolmen metrin välein. Osta viinaämpäri ja hullaannu neonvalojen kanssa. Tässä erittäin halvalta näyttävässä paidassa on sininen palkki, jonka lopussa on siisti aalto. Tällä kaudella ei ole hauskaa pelata muita kuin kotiotteluita. Joskus jalkapallopaidat ovat niin surkeita, että niistä tulee kulttihitti. Se ei vain tee tälle paidalle oikeutta.

Fiorentina 1992

Sen lisäksi, että tämä paita on ruma, se aiheutti myös aikanaan paljon keskustelua. Tämä johtuu rinnassa olevista hakaristeista. Tästä on ironisesti tullut haluttu keräilykohde. Paita kiellettiin melkein heti sen julkistamisen jälkeen. Tätä paitaa käytettiin peleissä vain kerran ystävyysottelussa Aston Villaa vastaan. Niitä on olemassa kuitenkin vielä muutamia kappaleita.

Arsenal 1991

Arsenalilla on historiallisesti ollut hyvä kausi, jos heillä on keltainen vieraspaita. Kuten tämä luettelo on usein osoittautunut, niin ei ollut tällä kaudella. Tämä helmi vuodelta 1991 oli tuolloin katseiden kerääjä. Nuolikolmiot, jotka voisivat sopia hyvin 90-luvun tietokonegrafiikkaan, näyttävät kuuluvan atsteekkiteemaisiin juhliin. Välissä olevat kolme raitaa muodostavat osan Adidas-logoa. Ironista kyllä, tämä oli yksi viimeisistä paidoista, jotka Adidas tekisi Arsenalille. Nike otti pian ohjat.

Haluatko päästä katsomaan jalkapallo-ottelua livenä?

Haluaisitko päästä stadionille käyttämään kamalaa jalkapallopaitaa? Tutustu sitten alla oleviin jalkapallomatkoihin!

JalkapalloTravel tarjoaa sinulle:

  1. Taatusti vierekkäiset istumapaikat
  2. Taloudellista turvaa matkakorvausrahasto SGR:n ansiosta
Lelijk voetbalshirt Athletic Bilbao

Athletic Bilbao 2004

Onko sinua ammuttu ketsupilla? Onko se oodi Dexter-sarjalle? Vai onko se Salvador Dalin aistiharhainen märkä uni? Tämä kauhea paita kuitenkin kaipaa merkkiä. Seura on harvoin julkaissut näin rumia paitoja. Tätä paitaa kiertää todellakin valheellinen 3D-efekti.

Lelijk voetbalshirt Ajax

Ajax 1989

Hollantilaisten paita. TDK oli Ajaxin pääsponsori vuonna 1989, jolloin tämä paita julkaistiin. Todella kaoottinen paita, jossa vastustaja hämääntyy välittömästi. Pitäisikö sitä vertailla Mondrianiin? Tämä paita on erittäin suosittu Ajaxin kannattajien keskuudessa.

lelijk voetbalshirt Nottingham Forest

Nottingham Forest 1995

Anna taaperolle pissankeltainen paita ja musta tussi, niin saat Nottingham Forestin vieraspaidan. Väritä sitä vielä lopuksi punaisella. He pelasivat tässä paidassa vieläpä kahden vuoden ajan. Tämä paita pysyy uskomattoman rumana, jopa retro-näkökulmasta.

Scunthorpe united 1994

Tässä ihmeellisen kamalassa paidassa on lähes samanlainen kuosi kuin raitiovaunujen tai junien istuimissa. Se on ilahduttava ja siinä on ripaus värejä siellä täällä. Ei siinä mitään vikaa kuitenkaan ole. Sponsorin nimi ”Pleasure Island” tarjoaa kirsikan kakun päälle.

Hull City 1992

Emme oikeastaan pysty kuvailemaan tätä Hull Cityn paitaa muuten kuin, että se on hyvin varhainen oodi Tiger Kingille. Tämä ei ollut edes vieraspaita tuolla kaudella. Vaikka Hullin maskotti on tiikeri, tämä paita on täysin liioiteltua. Vaikuttaa siltä, että Retu Kivinen pääsi suunnittelemaan sen. Toinen värillinen tiikerinahka korvasi tämän kotipaidan seuraavalla kaudella.

Manchester United 1991

Tällä paidalla ei ole mitään tekemistä Manchester Unitedin luokan kanssa. Teräväkärkisiä sinisiä abstrakteja versioita tammenlehdestä on ristiin rastiin vaaleampaa sinistä taustaa vasten: ajatus tämän takana on edelleen mysteeri. Tuolloin fanien inhokkipaita nauttii nyt tietystä kulttiasemasta.

Lelijk voetbalshirt Inter Milan

Inter Milan 2016

Tämä paita muistuttaa minua papukaijoista Vondelparkissa Amsterdamissa. Se saattaa näyttää värikkäältä, mutta sitä se ei ole. Värien vaihtuminen liukuvärinä neonvihreästä tummansiniseksi satuttaa silmiä. Tämä ei todellakaan ollut Interin paras kausi. Tällä kaudella seura menetti sielunsa ja päätyi kiinalaisen yrityksen käsiin. Inter sijoittui Serie A:ssa seitsemänneksi ja oli huonoimmillaan UEFA:n historiassa. Todellinen klassikko keräilijälle!

Lelijk voetbalshirt FC Barcelona

FC Barcelona 1995

FC Barcelonan vieraspaidan täytyi säteillä koti-paidan viehätys punaisella ja sinisellä. Eeppinen epäonnistuminen. Nämä paidan päällekkäiset pystypaneelit muistuttavat enemmän roomalaisia panssareita, joita sotilas käytti taistellessaan Obelixin kanssa. Ja nyt kamala Kappa-logo toistuu koko paidassa ja hihoissa. Tämä oli Johan Cruyffin viimeinen kausi valmentajana. Paita ei todennäköisesti auttanut. Kaikki kolme palkintoa liukuivat FC Barcelonan käsistä kymmenen päivän kuluessa.



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *