p.p. Alkaen
1856 €

Jalkapallomatkat Mestarien liigan otteluihin

Tule katsomaan lajin kermaa jalkapallomatkallasi Mestarien liigan otteluihin

Mestarien liiga on seuran arvostetuin turnaus. 32 parasta eurooppalaista seuraa ottelevat tässä turnauksessa joka vuosi. Jalkapallomatkat Mestarien liigan peleihin ovat uskomattoman suosittuja. Mikään ei ole ihmeellisempää kuin nähdä suosikkijoukkueesi loistavan päälavalla.

Mestarien liiga perustettiin vuonna 1955, ja se tunnettiin aiemmin nimellä Eurooppa Cup. Turnauksessa ei tuolloin ollut lohkovaihetta. Mestarien liiga sellaisena kuin me sen nykyään tunnemme, perustettiin vuonna 1992. Lohkovaihe lisättiin, jota seurasi kahdella osalla pudotuspelit. 32 joukkuetta on jaettu kahdeksaan neljän lohkoon. Tämän jälkeen kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Kolmanneksi sijoittuneiden seurojen on tällöin osallistuttava Eurooppa-liigaan.

Turnaukseen voi osallistua tietty määrä seuroja kansallisten liigojen vahvuudesta riippuen. Esimerkiksi Englannin liiga on vahvempi kuin Hollannin liiga ja siksi heiltä saa osallistua useampia seuroja. Kokonaisvoittojen määrässä espanjalaiset johtavat 18 voitolla, jota seuraavat Englanti (14) ja Italia (12).

Jalkapallomatkat Champions League
  • Mestarien liigan jalkapallomatkojen suosituimmat seurat
  • Mestarien liigan jalkapallomatkojen muut seurat
  • Ikimuistoisimmat Mestarien liigan ottelut
  • Mestarien liigan faktoja

Mestarien liigan suosituimmat seurat

Joka vuosi crème de la crème kilpailee kuuluisassa cupissa muiden isojen seurojen kanssa. Alla on lisätietoja suosituimmista Mestarien liigan seuroista, joiden peleihin tarjoamme jalkapallomatkoja. Mestarien liiga on korkein taso, jolla seurat voivat kilpailla Euroopan tasolla. On sanomattakin selvää, että jalkapallomatkat Mestarien liigan otteluihin ovat myös erittäin suosittuja. Monille jalkapallofaneille suosikkijoukkueensa loistaminen tällä lavalla on unelmien täyttymys.

Jalkapallomatkat Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid on historian menestynein seura, joka on voittanut Mestarien liigan 13 kertaa. Spektaakkeli on taattu, jos haluat varata jalkapallomatkan Real Madridin peliin Mestarien liigaan.

Miksi Real Madrid -jalkapallomatka?

• "Los Blancos" on lähes aina maailman vahvimpien joukkueiden joukossa.
  • Madrid on tunnettu kaikkialla maailmassa ja siellä voit nauttia kauniista puistoista, museoista ja useista hyvistä ravintoloista.

Real Madrid -jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat liverpool

Liverpool FC

Liverpool on Englannin menestynein seura Mestarien liigassa. Heillä on jopa enemmän mestaruuksia kuin Barcelonalla. Liverpool on ollut viime aikoina nousujohteinen. Liverpoolista on myös tullut jälleen tähtiseura Euroopassa houkuttelevan jalkapallotyylinsä ansiosta.

Miksi Liverpool-jalkapallomatka?

• Et tule koskaan unohtamaan Mestarien liigan pelien aikana soivaa You'll never walk alone -kappaletta.
  • Liverpool on loistava kaupunkilomakohde. Kaduilla soi musiikkia ja siellä on useita erinomaisia pubeja ja ravintoloita.

Liverpool-jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat bayern munchen

Bayern Munich

"Rekordmeister" on Saksan menestynein seura Mestarien liigassa. Bayern on vain kolmantena, vaikka heidän nimissään on kuusi voittoa. Bayern on aina lähellä Mestarien liigan voittoa joka vuosi. Spektaakkeli on taattu.

Miksi Bayern Munich -jalkapallomatka?

• Bayern on hallitseva omassa maassaan ja yksi Euroopan huippuseuroista.
  • Münchenillä on todella paljon tarjottavaa: mukavia kahviloita, kulttuuria ja kauniita historiallisia rakennuksia.

Bayern Munich -jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat FC Barcelona

FC Barcelona

On vaikea kuvitella yhtään Mestarien liigan ottelua ilman loistokasta Barcelonaa. Viidellä voitolla "Culés" on edelleen hyvällä tiellä maanmiestensä Real Madridin jäljessä. Barcelona pyrkii voittamaan cupin joka vuosi isojen seurojen rinnalla. Varsinkin jos heidän uudistettu joukkueensa onnistuu etenemään.

Miksi Barcelona-jalkapallomatka?

• On vain ajan kysymys, milloin Barcelona voittaa jälleen Mestarien liigan.
  • Barcelona tarjoaa kauniita rakennuksia, puistoja, upean rannan ja tapas-baareja.

Barcelona-jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat chelsea

Chelsea FC

Chelsea-jalkapallomatkat ovat ikisuosikkeja. Pääset näkemään todellisia huippupelaajia, jotka kilpailevat aina kunnianosoituksista miljardööriomistaja Roman Abramovitšin tekemän sijoituksen ansiosta.

Miksi Chelsea-jalkapallomatka?

• Chelsean taloudelliset resurssit ovat valtavat. Muissa seuroissa menestyneet huippupelaajat muodostavat täällä huippukokoonpanon.
  • Lontoo on todellinen metropoli täynnä kauniita nähtävyyksiä, kuten Buckinghamin palatsi ja Westminster Abbey.

Chelsea-jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat manchester united

Manchester United

Manchester United -jalkapallomatkat ovat edelleen uskomattoman suosittuja. Manchester United ei ole aina osallistunut Mestarien liigaan viimeisen vuosikymmenen aikana. Kun he pelaavat, se tunnetaan nimellä "Unelmien teatteri". Tunnelma siellä on aina poikkeuksellisen hyvä.

Miksi Manchester United -jalkapallomatka?

• Man Unitedilla on aina fantastinen joukkue.
  • Stadion ja seuran rikas historia ovat erittäin vaikuttavia. Nautit jalkapallomatkastasi täällä maksimaalisesti.

Manchester United -jalkapallomatkat

Mestarien liigan muut suositut seurat

Nämä joukkueet osallistuvat myös säännöllisesti Mestarien liigaan suurimpien seurojen kanssa. Olet siis aina oikeassa paikassa, kun varaat matkan Mestarien liigan peleihin, riippumatta siitä, mihin otteluun osallistut.

Tottenham Hotspur jalkapallomatka

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspurista on tullut korvaamaton osa Mestarien liigaa viime vuosina. Tottenham oli yllättävä finalisti ja pelasi erinomaisesti. He voivat tuurilla voittaa cupin ja liittyä isojen seurojen joukkoon tulevina vuosina.

Tottenham Hotspur -jalkapallomatkat

Arsenal jalkapallomatka

Arsenal FC

Arsenal pelasi Mestarien liigassa 19 peräkkäistä ottelua kaudelle 2016-2017 asti. Tämä asettaa heidät Real Madridin tasolle. Arsenal etsii parhaillaan mahdollisuutta päästä takaisin mukaan.

Arsenal-jalkapallomatkat

AC Milan jalkapallomatka

AC Milan

AC Milan on miljoonan dollarin liigan toiseksi menestynein seura, joka on voittanut Mestarien liigan seitsemän kertaa. Milanolaiset yrittävät tällä hetkellä löytää tiensä huipulle. Tämä näyttää toimivan!

AC Milan -jalkapallomatkat

AS Roma jalkapallomatka

AS Roma

He eivät ole päässeet Mestarien liigaan viime vuosina. AS Romasta on tullut viime vuosina välttämätön ryhmävaiheessa. Toivottavasti näemme heidät pian taas päälavalla.

AS Roma -jalkapallomatkat

Juventus jalkapallomatka

Juventus FC

Kaikki toivovat voittavansa Mestarien liigan finaalin. Varsinkin viimeisen vuosikymmenen aikana. Jalkapallomatka Mestarien liigan Juventukseen takaa spektaakkelin.

Juventus-jalkapallomatkat

Atletico Madrid jalkapallomatka

Atlético Madrid

Tämä supertiimi on ollut mukana Mestarien liigassa koko viimeisen vuosikymmenen. Se ei kuitenkaan ole vielä voittanut pokaalia. Real Madrid osoittautui heille kahdesti finaalissa liian kovaksi vastukseksi. On vain ajan kysymys, milloin Atletico voittaa sen.

Atletico Madrid -jalkapallomatkat

Inter Milan jalkapallomatka

Inter Milan

Inter Milan näyttää palaavan useiden vuosien jälkeen Mestarien liigaan. Pystyisikö Inter Milan vielä toistamaan kauden 2009-2010 voiton?

Inter Milan -jalkapallomatkat

Ikimuistoisimmat Mestarien liigan ottelut

Näiden otteluiden vuoksi ihmiset varaavat jalkapallomatkan Mestarien liigan peleihin. Jotkut ottelut pysyvät mielessäsi loppuelämäsi. Varsinkin jos olet kokenut tämän ainutlaatuisen hetken. Nämä ottelut ovat varmasti vielä tuoreessa muistissasi. Voit siis varata jalkapallomatkan suosikkiseurasi Mestarien liigan otteluun ja toivoa pääseväsi katsomaan jotakin näistä hermoja raastavia otteluita omin silmin.

Liverpool – Barcelona, semifinaali 4-0 (2019)

FC Barcelona voitti kotivälierän 3-0 ja oli vakuuttunut menestymisestään. FC Liverpool aloitti kuitenkin loistavasti. He olivat jo johdossa 1-0, kun Henderson onnistui saamaan pallon haltuunsa seitsemän minuutin kohdalla. Stadionin tunnelma räjähti ja tunnelma oli ennennäkemätön. Barcalla oli mahdollisuuksia Messin ja muiden ansiosta, mutta Liverpool ei antanut periksi. Sitten maaginen vaihto ja Wijnaldum liittyi kilpailuun puoliajalla. Hän teki maalin 54. minuutilla. Liverpool-fanit juhlivat edelleen, kun Wijnaldum vei joukkueen 3-0 johtoon vain pari minuuttia myöhemmin. Barcelona painosti, mutta Alexander-Arnold teki ratkaisevan neljännen maalin 79. minuutilla. Anfield meni täysin sekaisin.

Real Madrid vs Atletico Madrid, finaali 4-1 (2014)

Mestarien liigan finaali on aina jännittävä, varsinkin kun kyseessä on kaupunkiottelu. Real Madrid ei ollut voittanut Mestarien liigan finaalia 12 vuoteen vuonna 2014. Koko Madridin kaupunki odotti innolla tätä kohtaamista. Pikkuveli Atletico pääsi johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Real yritti tasoittaa, pääasiassa Ronaldon ansiosta, mutta se ei onnistunut. Sergio Ramos teki tasoitusmaalin lisäajalla. Atleticolla oli jo voitto hyppysissään, mutta päästi sitten kolme maalia jatkoajalla. He olivat niin lähellä!

AC Milan vs Liverpool, finaali 3-3 (2-3 rangaistuspotkuilla) (2005)

AC Milan, johon kuului Clarence Seedorf ja Jaap Stam, oli finaalin vahva suosikki. Tämä luottamus ilmeni pian, kun kapteeni Maldini teki maalin toisella minuutilla. AC Milan hallitsi peliä ja oli jo 3-0 johdossa, kun Crespo teki kaksi maalia. Peli näytti olevan ohi ja pettyneitä Liverpoolin kannattajia oli jo poistumassa stadionilta. Siitä seurasi yksi Mestarien liigan historian upeimmista paluista. Mahdoton tapahtui ja Liverpool onnistui tekemään maalin kolme kertaa kuuden minuutin sisällä. FC Liverpool pelasi rohkeammin hermoja kiristävässä rangaistuspotkukilpailussa. Unohtumaton ottelurangaistus.

Bayern Munich vs Manchester United, finaali 1-2 (1999)

Jalkapallo-ottelu kestää yleensä 90 minuuttia ja saksalaiset voittavat jatkoajalla. Manchester Unitedilla oli vuonna 1999 legendaarinen joukkue, jossa oli muun muassa Beckham, Neville, Giggs ja Jaap Stam. Der Rekordmeister siirtyi johtoon kuudennella minuutilla vapaapotkun ansiosta. Todellisia mahdollisuuksia ei kuitenkaan syntynyt. Bayern oli lähimpänä maalia toisella puoliajalla, kun se osui tolppaan ja saksipotku osui poikkipalkkiin. Peliaikaa lisättiin kolme minuuttia ja maalivahti Schmeichel meni eteenpäin. Giggs sai pallon lähitaistelun jälkeen, ja hän onnistui tekemään maalin. Manchester United sai toisen kulman, kun peliaikaa oli jäljellä minuutti, jonka Beckham käytti ja Solskjaer teki maalin, jotta mancunialaiset voittivat finaalin kolmessa minuutissa!

Mestarien liigan faktoja

Oletko menossa jalkapallomatkalle Mestarien liigan peleihin ystäviesi kanssa? Olemme koonneet useita yllättäviä faktoja, joilla voit valmistautua hyvin peliin.

Voittoja kolmen seuran riveissä

Clarence Seedorf on ainoa pelaaja, joka on koskaan voittanut cupin kolmen eri seuran riveissä. Hän teki tämän Ajaxissa (1995), Real Madridissa (1998) ja AC Milanissa (2003 ja 2007).

Otteluennätys

Iker Casillasilla on tämä ennätys pelattuaan 181 ottelua Mestarien liigassa. Tämä voidaan päihittää, koska Cristiano Ronaldo on vain kaksi ottelua jäljessä.

Palkinto

UEFA:lla on yksi ja ainoa cup, jossa isot seurat kilpailevat. Jos joukkue voittaa Mestarien liigan kolme kertaa viidestä, se saa tarkan jäljennöksen pokaalikaappiinsa.

Ateena

Ateena on maailman ainoa kaupunki, josta kolme joukkuetta pelasi Mestarien liigassa yhden kauden aikana. Nämä olivat Olympiakos, Panathinaikos ja AEK Athens. Edes Lontoo ei pysty vastaamaan tähän.

Nopein maali

Mestarien liigan nopeimman maalin ennätys kuuluu Roy Makaaylle. Hän onnistui tekemään maalin 11 sekunnin jälkeen pelatessaan Bayern Münchenissä Real Madridia vastaan vuonna 2007.

Eniten hattutemppuja

Lionel Messi pitää hallussaan Mestarien liigan eniten tehtyjen hattutemppujen ennätystä viidellä. Shakhtar Donetskin Luiz Adriano on ainoa pelaaja, joka on tehnyt peräkkäisiä hattutemppuja.

Seuratuin urheilutapahtuma

Mestarien liiga on maailman seuratuin urheilutapahtuma. Kauden 2012-13 finaali Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin välillä on kaikkien aikojen seuratuin tapahtuma 360 miljoonalla katsojalla.

Finaalin maalit

Cristiano Ronaldo on ensimmäinen (ja ainoa) pelaaja, joka on tehnyt maalin kolmessa Mestarien liigan finaalissa. Vuonna 2008 Manchester Unitedissa ja sitten sekä 2014 että 2017 Real Madridissa.